Danas je krcat bio parking ispred mupa dzipovi sirene
Poslato sa Samsung S3
VUJANOVIĆ
LEKIĆ
biće nevažeći listić
Uveliko se vrse pripreme za drzavni udar. Pise da cekaju Lekicev poziv, a on mmi ne djeluje kao covjek koji bi pozvao na tako nesto.
http://www.facebook.com/pages/Veliki...703?ref=stream
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
Danas je krcat bio parking ispred mupa dzipovi sirene
Poslato sa Samsung S3
Podgorica Podgoricanima!
Opa kakvi tekstovi, prijetnje - "ulica ce im doci glave", da se podize nekakva "buna"..Pa tekst protiv Rozaja? Jel se ovo neko ruzno zeza? Ne mogu da vjerujem.. Jesu li se ovi iz DF-a i g. Lekic ogradili od pisanija sa ovog FB profila?
p.s. Sad mi sumnjivo sto nema g. Hopa na forumu.. Nije valjda.. Ne mogu da vjerujem..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 08-04-13 at 23:18.
Haha ,najjaci su ovi sto bi dizali bunu , a ako vidim DF da podrzi neki protest bilo koje vrste treba da ih je sramota.
Znaju i oni da ova vlada nikako ne moze pasti sem bojkotom , ali dupe zeljno poslanickih plata i bog zna kakvih povlastica od gospodara posto se sprdaju sa narodom.
Znaci zato su usli u ovo kao fol za predsjednicke izbore, a njih zanima Vlada i rusenje sistema na ovakav "nacin".. Tja...Zato je onaj gospodin sinoc Pavlovic bjese? Bio onako ratoboran i nervozno spominjao Vladu i prijetnje neke? Jesu li oni normalni?
Da se pozdravljamo onda, i da se mi civilizovani obratimo ambasadama za evakuaciju, pa se vi "sigrajte"...
Hvala Lepo
Ova grupa je u zadnjih dva sata prikupila vise od 1000 clanova. Kad procitah poziv da se ponesu sjekire odustao sam od daljeg citanja. Vec sam naveo sta mislim o Lekicu i njegovoj veseloj druzini. Bice onako kako odluce Mandic i Danilovic, a Lekic je obicni pion. Dobro pamtim 1999. godinu, a divljacka krv je kod mnogih jos prisutna – njima je dovoljan jedan poziv neke avetinje.
Last edited by magicform; 08-04-13 at 23:35.
Tamo gdje postoji volja, postoji i način...
Nema nikog iz opozicije da ima harizmu da napravi neki masovniji protest zato da promijenimo temu
Poslato sa Samsung S3
Podgorica Podgoricanima!
Ко је крив опозицији што учествује на изборима ако зна да су унапред покрадени.Или је ту нешто друго у питању.
Могу да протестују колико хоће и да излазе из скупштине, није ово 97ма...
Сјутра ће ДИК објавити коначне резултате.Након тога слиједе честитке међународне заједнице, и ту је крај.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ajde evo da ti ucinim posto mozda bas trebas prosvjetljenje hehe
Ovako , jesmo li svjedoci da posle svakih izbora opozicija kuka da je pokradena iako oni sami odlucuju o tome da izadju na njih i samim tim daju legitimitet ?
Jesmo.Svaki izbori ista prica sa pobjedom dps-a i opozicijom sa nekim 'prijetnjama'.
Zasto su mazohisti i izlaze na izbore ako unaprijed znaju da su 'pokradeni' a ne pozovu recimo na opsti bojkot tako da ne izadje ovih 150 000 sto su glasali Lekica uopste i onda imamo ogroman broj apstinenata i samo oko 25% gradjana Crne Gore koji su izasli na izbore sto te izbore cini NELEGITIMNIM .
Ovako sviraju praznu slamu , sjutra se potvrdjuje rezultat i to je to.
Kakvih komentara ima na ovu fb stranicu, bruka.
Al meni najzanimljvije sto primijetih par zanimljivih komentara, pa kliknuh na profile kad ono:
http://www.facebook.com/crnogorski.komita.1
http://www.facebook.com/mirsad.ljajic.1
Profili kreirani prije sat vremena. Valjda da bi se privukao i odredjen broj Crnogoraca i Bosnjaka / Muslimana. Very clever.
Sve su to lažni profili i lažna stranica za pomamljivanje fb intelektualne elite
Ocigledno ste zauzeti sa ovim fb administriranjem -------> http://www.facebook.com/pages/Veliki...703?ref=stream, pa da Vas ne gnjavimo kad ste na zadatku... Ili nijeste?
Hvala Lepo
Bice frke vidjecete![]()
Izvinjavam se što ne pitah..
Da li se veliki Džon Vejn crnogorske politike gospodin Rade Bojović osvrnuo na rezultate izbora?
Nisam našao da se oglasio na portalu Analitika.
Možemo li očekivati prosvetljenje?
Ne znam kako neko može reći za Radmilu Vojvodić da je neinventivna. Tipična ženska ljubomora
Sve se kao ne zna čija je mapa. Kao treba kompas. Jao jao :drunk:
Last edited by Superhik; 09-04-13 at 00:22.
Vi ste se zaljubili preko mjere.. Dajte se kontrolisati, tema je ozbiljna.
Hvala Lepo
Nisam pratio... kome je MAPA radila kampanju, Filipu ili Lekiću?
ne bi Mandicu i Danilovicu bilo prvi put da krene na vladu da je rusi. iali su oni svojih trenutaka i to par puta. najbolje jos da DPS skupi svoje glasace i vojnike pa da se porokamo medju sobom sa svim sjekirama i kosjerima
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks