VUJANOVIĆ
LEKIĆ
biće nevažeći listić
Cekaj , zasto onda ti samo navodis stanje u Crnoj Gori , mislis da u bilo kojoj drugoj zemlji recimo mozes da dodjes u neku drzavnu instituciju sa majcom drugo zemlje , jer je to ku*cenje , ali znaci bukvalno se shvata kao takvo.
I onda ocekivati od njih posao ili nesto ?
Ne kapiram ovo tvoje povezivanje sa drzavnim institucijama ako mozes samo da mi pojasnis
Gdje ode "hop" hop, hop?
Dodje.. ode..
Hvala Lepo
Znači, ispada da je za 160,000 građana sasvim OK to što bi novi-stari predsjednik rado fiknuo posljednje dvije strofe himne da mu može bit? Lijepo.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Nece mu padati vise na pamet da flertuje sa Srbima preko himne i preko bilo cega.. Podvalili mu ankete i umislio covek.. A neka sto je on umislio no i ti "pametnjakovici" koji su mu vodili kampanju... Dobro nije umislio da je Vladika... To bi bilo strasno..
Stvarno, koja je agencija vodila kampanju g. Vujanovic,a a koja g. Lekica?
Hvala Lepo
Agencija mapa ja mislim.
http://www.mapa.co.me/index.php
To je nesto interno? Crnogorska agencija?
Hvala.. bas da pogledam kako su mogli toliko da omase .. Strasno naivna kampanja, od postera, slogana itd..
Opa klijenti ..
Pa ovo je drzavna agencija?
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 08-04-13 at 22:28.
Crnogorska je vec su radili za DPS.
Prema prici i rezultatima Filipu kampanju vodila neka agancija za nabavku brasna, a Lekiću garant agencija trt
E vidite , ovo je klasican primjer provokacija jednog ne sumnjam Srbina kojemu su za sve krivi ovi Crnogorci , Bosnjaci i Albanci kako navodi za sve njegove neuspjehe.
Ajde muci , svi su glasali za svakog tako da vujanovic a i lekic da je izabran su gradjanski kandidati , glasani od svih , tako da prica ne pije vodu
Nije jedini. Daleko je od toga. Meni nema smisla muk "politički aktivnih" kada sud utvrdi da je 3≤2 ili da Bojović mora imati 7000 podpisa prije nego što se može kandidovati.
Ja imam svoje razloge, a mislim da se ljudi ne kandiduju generalno zato što ne mogu dati narodu ono što narod hoće tj. ono što mu daju DF i SDPS.
★
Mene niko nije zvao da pomognem g. Bojovicu...Da jeste, danas bih vam svima cestitala Predsjednika CG - g. Bojovica...
Ovako imate sto ste izabrali i legalizovali.
Ali.. Sta da se radi - Nije Lenjin, ali..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 08-04-13 at 22:49.
Pa mogla si ti to iz uverenja da pocjepaš?
Vjerujem da bi g. Bojović zasijao na političkoj sceni Crne Gore. Čudi me i ovako da nije.
Doduše, nije malo 134 potpisa podrške. A nije ni lako skupiti!
Zamisli! Hahahah..![]()
Zapamtite 2044 potpisa..Nije tesko.. i obratite se g. Bojovicu da se registrujete za Budvu za sledece parlamentarne izbore.
Do tada da se malo "proljepsate" obrazovno, estetski, kulturoloski itd...
Hvala Lepo
Zna li od ovih pisama kolko je glasalo za fijipa kolko leku
Podgorica Podgoricanima!
Da mi je,, crnom kukavcu, da se neko pobije na fer sa ovom Majom...![]()
Намјерно Другачији...
2044? Moram priznati da nisam pratio. To je već ozbiljan rezultat na državnom nivou!
Da je bilo još par mjeseci roka, čak bi se i skupilo potrebnih 7k potpisa.
Koliko ja u toku nisam.. Slep kod očiju, pa to je..
Hoćemo, obećavamo. Spremićemo se za parlamentarne izbore, sve ima da puca.
I da budemo udarnička sila gospodina Rada Bojovića! I to ću za prve redove da se spremim..
Za pravednu Crnu Goru! Ipak je to jedna ozbiljna politička partija!
Pozdrav!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks