bravo ti ga druze ali ovoga puta ne uplatih
bravo ti ga druze ali ovoga puta ne uplatih
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
Nema veze,ne moras uvijek sve,uzmes ono sto je najsigurnije,Sevilla je najtezi mec od ovih 4,tako da...vidjecemo![]()
Ima li sto sigurnije od Roma - Lazio da ce bit crveni karton na mecu?
Nema.![]()
Za malo 2-1 romu da uhvatim puh
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
ja padoh na mancester, igrah prvo poluvrijeme 1+ , za 15 eura , sve doslo, ali ne mogu da vjerujem da ne mogu gola dati u prvo, a juce me isto tako liverpul baci.
[QUOTE=cardozo;3263684]BOSS
19:00 Stavanger - Vĺlerenga 1 (2.15) 1
19:05 Östers - Helsingborg GG (1.85) 2
18:00 V. Constanta - Otelul GG (1.90) 3
20:45 Sudtirol - Trapani Tm2 1+I (2.15) 4
18:30 Kapfenberg - Altach 1 (2.20) 5
20:45 AS Roma - Lazio 1 (2.00) 6
20:00 Dordrecht - Cambuur 2 I TM2 2+ (3,00) singl !!
!
17:00 M. Saransk - Krasnodar 1X ( 1,60)
19:05 Östers - Helsingborg 3+ (1,85)
20:15 Hertha - Braunschweig GG (1,85)
/QUOTE]
Ja placem :lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:
Kako je kao, normalno je da ce se povuci kad imaju igraca manje...mnogo bi im bilo da i ovaj derbi dobiju penalima (jedino tako i mogu), a i budi srecan sto je Hernanes promasio penal za 0-2, jer bi tu bilo zavrseno...a vidim ne pominjes cist penal za Lazio u prvo, kad je igrac Rome zaustavio loptu rukom...![]()
Ahahhahah, vidio sam ovo..
"Stalo mu je do nas..." FALI OVAJ TUŽNI SMAJLI JURICE MATER TI JE*EM !
Aooo, ahhahaha.. Nemoj sa lavom više, molim te.![]()
Haha necu , znam da je preko k#rca vise ali ovo sam morao podijelit za one koji nisu vidjeli![]()
A baci me lacio za pare jbt jebeni go da je da onaj magarac....
steta druze...
ovaj profil treba obavezno pratiti veceras je postavio 5 utakmica i svih 5 je pogodio !
https://www.facebook.com/pages/Nikol...433?ref=stream
Sto si se zapalio za te tipsere sa FB? :mrgreen:
Ja pogodio 6 večeras a nisam vam reko ni jedan! Ha!
evo da ne bude da kačim samo dobitne jedan za dlaku...18 gemova granica i došlo je 6:2 6:4
inače prva ispala desert de leo (stefan jovanovic), nije da sam to očekivao od starijeg forumaša, no idemo dalje
![]()
She is only here to annoy herself!
to je za sve kriv brat moj stalno prati razne profile u vezi kladionice pa eto i ja sam malo poceo haha...nikola me je skroz fascinirao sa njegovim prognozama zaista je odlican jos kad se sjetim za "BOMBU" partizan-vojvodina 2 hahaha...Lava osamucenog sam odavno prestao da pratim hahahaha
Bokee nisi fer da znas![]()
Pogledajte uslove na meridian, s vecim parama bi minus kvota bila http://i45.tinypic.com/29m7vif.jpg
yupp, čekao sam 15ak dana i objavio, mislim da sam bio više nego tolerantan![]()
She is only here to annoy herself!
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks