VUJANOVIĆ
LEKIĆ
biće nevažeći listić
Mislis li stvarno da je jedini benefit koji vojvoda, medo i kompanija ocekuju od Lekica kao predsjednika taj, da radi u korist naroda? Jer im je dosta toboze svega? I ja sam prvi da se mijenja vlast ali ne s ovom ekipom! Da je Lekic npr na celu pozitivne bio, zaokruzio bih ga vrlo rado bez obzira sto bi bio okruzen anonimusima, rizikovao bih toliko jer ne moze bit gore sto jeste. Ali s ekipom kojom je okruzen sad, moze kunem ti se![]()
Shta ti laprdash druze jesi li svjestan ???
U kakvim stanovima,kucama,vilama zive ovi drugi ???
Kakva auta voze ???
Gdje im rade chlanovi familija ???
Ima li posla u CG koji ne mogu da zavrshe ???
Da ne nabrajam,aj mi odgovori na ovo pa cemo dalje ako uopshte imash odgovore chim ovakkva nebulozna pitanja postavljash.
...
Bas me zanimaju ona pisma kako to bo prati?
Poslato sa Samsung S3
Podgorica Podgoricanima!
...dvjesta iljada ljudi je reklo i jednom i drugom što misle o njima...ovi jedni vele da oni makar nešto pokušavaju zato što izlaze...a što vi to pokušavate nikome više nije jasno...što se to promijenilo u vašim mišljenjima eo tries godina? ...ništa ali vi i dalje pokušavate sa istom idejom samo drugim maskama...kada se pojavi neko ko je normalan i koji priča o boljem životu građana i kako to učiniti bližim vi se sprdate sa istim tim kandidatom...e pa sad se sa vama sprda najjača stranka u Crnoj Gori to jeste mi apstinenti...eto tako to bude gospodo glasači...
You must spread some Reputation around before giving it to Montenegrino-CT again.
Hvala Lepo
Ok,dokazi nam i ja ti vjerujem,ovako ... ne mogu zaista...a druga strana ne da ima za takve stvari od susjedne nam drzave nego bi ih logistichki pomogli pa desetostruko nego shto moze 1 dps,no eto ti izgleda vidish samo jednu stranu a nama gonishe decenijama majku i jedni i drugi...i josh ce,kako rekoh tek im rastu djeca...
...
Miraš Radović je onaj brko na slici iza Mila i Filipa. Bivši ministar pravde. Neko je pitao prije neku stranu.
Pored sve dobre volje da se zanemari ko su i što su, ovlaš čuh (malo li je potrebno) uključenje Danilovića u dnevnik tv Vijesti kad je komentarisao rezultate koje objavila izborna komisija. Nikad ne propuste priliku da propuste priliku, što bi Milovan rekao. Toliko o tome da je referendum za njih završena priča.
Nek se do kraja sve završi, ovako kako sad stvari stoje, izgleda da je opozicija opet dokazala da nema ništa drugačije principe djelovanja od vlasti. Ko će mu ga znat, možda je previše naivno očekivati da se može nešto drugačije promijenit. Dps je svoj modus operandi pokazao nebrojeno puta dosad. Opozicija je učila od najboljih. Samo im fali jednako uspješna egzekucija.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sa druge strane ovo je i lijep rezultat za DPS. Dali su nade da se mogu skinuti preko izbora, ublažili argumente za bojkot. A opozicija, kad već igra po njihovim notama, kad dozvoljavaju da ih kradu i zloupotrebljavaju državna sredstva, neka lijepo čestitaju pobjedniku u igri na čija pravila su pristali. Igrajmo se demokratije preko naših leđa. Još jednu turu, neće ovdje skoro last call for alcohol, hik
Apstinenti (ali pravi apstinenti, ne oni sto su prodali licnu ili su pod prijetnjom da ce ostat bez posla) sigurno nisu glasaci dps-a. Dps svoje biracko tijelo u ogromnom procentu izvede na biralista I njemu apstinenti odgovaraju zato I kazem igraci rezima svjesno ili nesvjesno ali jeste tako..
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Da te fino zamolim ne poredi Narodnu Slogu sa DF-om
1. Narodna Stranka nije bila nacistička kao Mandićeva
2. Narodna Stranka je bila zakrpa na desnom rukavu LSCG-a i ništa više
A što se tiče pitanja (mada nisu meni upućena)
-DA, glasao sam za Narodnu Slogu
-Samim tim što sam glasao znači da nisam apstinirao
-NISAM za "pomirenje" dok se wannabe srbi ne pokaju tj. dok se na popisu ne vrate na pravi procenat Srba (sa velikim S) koji je ako se ne množe kao zečevi od 3 do 5%. Dok god budem vidio nekoga da navija protiv reprezentacije Crne Gore stvarno mi ne pada na pamet da se "mirim" sa njim.
Inače pod pomirenjem mislim na to da jednog dana mogu da biram između 5 partija pošto mi se najbolji drug i kum deklariše kao srbin (zato što mu je đed bio u četnike)
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
Last edited by Rakun; 08-04-13 at 20:26.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Nema logike u tome sto pises bas ni zere pa ni svjesno ni nesvjesno.
Zasto protivnici DPS-a ne nadju kandidata koji će se svidjeti i natjerati i apstinente da glasaju nego je dovoljno da dovedu i Milusu iz Zete i kazu "ajde glasaj jer si u suprotnom glasac rezima..."? Shvati da na silu ne mozes ozeniti jednog cojeka, a ne toliku armiju biraca. Demokratija je takva da neko voli popa, neko popadiju, a neko popovu sćer, nekome bas svejedno pa voli koga mu postave, a ne zna ni da voli ili obozava tog kandidata dok mu ne recu to je taj pravi, jedini, najbolji.....
Cudno mi da se okrivljuju apstinenti sto ne biraju nametnute spasitelje, a apstinenti nikoga ne krive, ne ljute se sto vecina izabrala i jednostvno cekaju dako bude kandidat po njihovoj volji. Ako ne bude nikome nista jer na to navikli, a ako bude svi sretni pa na biralista.
Pa ni Vi... inace bi pobijedili g. Vujanovica...
Ali nas apstinenata je u svakom slucaju vise.
Hvala Lepo
-Frižider mi je bio pun i kad sam prodavao žetone za bilijar
-Radim
-Ne
-Ne, ali tome nisu odgovorni političari ili neka vlast
Očigledno možeš čim se naprasno smanji procenat srba u CG na zadnjem popisu.
Nije se smanjio u mjeri u kojoj je porasao 1990-2000 zato što je rast bio zbog mirisa krvi koji je probudio gen Srpske Sparte koji nam je ugrađen zadnjih 100 god.
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
Last edited by Rakun; 08-04-13 at 20:37.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks