Dje su se viorile srbijanske zastave ? Na pocinak im se viorile![]()
VUJANOVIĆ
LEKIĆ
biće nevažeći listić
Dje su se viorile srbijanske zastave ? Na pocinak im se viorile![]()
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Ovog puta se opozicija maksimalno distancirala od srbovanja i slicnih stvari koje su se desavale na proslim izborima. A i Bg ih je iskulirao, tako da te zastave mogu sirit samo oni sto nemaju sto da cine od zivota svoga bez da se opjane i srbuju.
...znači mogući scenario je ovakav...ako pobijedi filip onda ovi ne priznaju izbore i čini se čudo ka onda pred skupštinu ili? ...ako pobijedi ovi nezavisni onda opet se ne priznaju izbori i opet čudo ispred skupštine ili? ...a makse...
E ako je ovo tacno... Bojan Spaic @BojanSpaic
@gospodintusup upravo tako. Bosnjacka stranka od 17h do 20h izvela preko 1500 glasaca #izboricg
kao da grla stoke iz tora na ispasu izvode. Pi gadluka
Oni imaju ljude koji su potpisali izvjestaje sa svih glasackih mjesta, tako da tu onda prestoji samo gola matematika tj sabiranje glasova i tu ne moze da bude mahinacija. Ono sto im ostaje onda je da se nadaju u OEBS zbog sve te price o kupovini licnih karata tako da im je to jedina alternativa.
Dobih informaciju jutros oko 9.30 da je sve izbrojano i da je filip definitivno pobijedio ali mi nije jasno yasto se javno ne oglase... Informacija je od osobe koja je prisustvovala sjednici DIK-a
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Danilo Cetkovic @dcetkovic 11h
Ako je suditi po srpskim zastavama ispred DF-a, Lekic je izabran za predsjednika Srbije #izboricg
![]()
Kad uz sve neregularnosti, pritiske, ucjene, kupovine l.karata.. imate ovako tijesan rezultat, mislim da je vise nego ocigledno ko je REALNO pobijedio na ovim izborima, odnosno kome je NAROD vecinski dao podrsku. Ali ovo je tuga od drzave, uvijek bila i bice...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
vujanovic je pobijedio... info iz dik-a direktno... ranko krivoglavi neka ostane u rupu u koju se sakrio pred izbore...
politicka moc vujanovica ovom pobjedom skace do neba, a ranku pada moc kao nikad do sad!
bice turbulencija u koaliciji, narocito sad kad se Milo javno ogradio od sdp-a...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
http://www.cdm.me/politika/dik-oglas...se-u-toku-dana
Vi pricate o vasim informacijama da su prebrojani glasovi,a ovdje kazu da jos stizu zapisnici,siguran sam da su u rozaje i opozicioni clanovi kupljeni.Pogledajte tekst Calovicke sasvim u pravu,Lekic je dokazao da moze i pored sve masinerije da uspije da dovede ovo na pata pata i da se prepanu malo ,ajde neka kupuju lk i ostalo nego sto se desava sa ljudima koji nisu upisani u spiskove
Ada niste valjda ocekivali da DIK iznese da je Lekic pobijedio,to je prosto nemoguce
Eto, a sve kažu da su izbori u CG nezanimljuvi.
Imamo uvod, razradu i zaključak. Imamo i sporedne likove (Rade B. (cmok Majo)).
Imamo i zaplet, kuluminaciju, fabulu...
Ne znam za vas, ali ja sma se od sinoć ugojio kilo, jedući kokice..
Nista.. ko jos nije shvatio..
Od apstinenata svi zavisite...
p.s. Otvorite temu "udvaranje bojkotasima".. inace ni parlamentarne necete vidjeti iz drugacije pozicije...
Hvala Lepo
Zamisli jado moj te mučnine, dobro se živ ostane. Ja ne znam povraću li oni veliki Crnogorci po DPS skupova u mjestima đe su Albanci u većini, đe se vijore zastave druge države (da pomognem ako ne može neko da pogodi- zastave Albanije). Ne smetaju meni ništa ni zastave Albanije (možemo ih gledati svakog bogovjetnog dana po mjestima đe su Albanci većina) ni zastave Srbije. Ni Crne Gore. Niti me to zanima, nego mi je mučnina od nekih drugih stvari u Crnoj Gori. A zašto bi mi to smetalo kad država proklamuje bratstvo-jedinstvo svih naših naroda i narodnosti, multi ovo, multi ono, slobodu nacionalnih izražavanja, i kaže da nam je tako bolje zbog evropskog imidža.
Ja se čudim kako 50% ljudi izglasa Lekića. Kako to kad njega samo Srbi mogu/treba da glasaju? Koliko ono ima procenata Srba u Crnoj Gori? Što smo onda mi ostali koji smo glasali Lekića, a koji nismo Srbi? Što god da sam, pa i ako mi se smuči, samo da nisam mag.rac.
Hvala Lepo
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
12.27: U Rožajama su do podneva glasala 1.803 glasača, odnosno 8,62 odsto.
15.24: U Rožajama je do 14 časova glasalo 4.087 upisanih, što čini 19.54 odsto.
17:30: Do 17 časova je u Rožajama glasalo 6.260, odnosno 29.9% odsto upisanih
19.11: U Rožajama je do 19 časova glasalo 7.364 ljudi, odnosno 35.2% upisanih.
21.00: Podaci iz Rožaja pokazuju da je na izbore izašlo 9.458 građana sa pravom glasa što iznosi 45.2%.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
E i.....?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks