VUJANOVIĆ
LEKIĆ
biće nevažeći listić
Na osnovu ovoga što su objavile Vijesti, evo računica:
![]()
Last edited by ctrl+alt+delete; 08-04-13 at 09:03.
koliko je bilo nevayecih u pg?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Kako je dobro bilo obraćanje dps-a sinoc
"Fićo, mahni ljudima i miči se da im rečem dvije"
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
ne znam o kakvoj kradji lekic prica u rozaje kad je na proslim izborima u rozaje vlast dobila 12 iljada glasaca a citava opozicija zajedno 400, a sad fico 7 iljada a lekic 1400...
AJMO CRNA GORO !!!
Rozaje Rozaje, Bosnjaci...
Da bar Lekić nije okružen lešinarima iz Nove imali bi novog predsjednika. Ovako će vazda presudit glasovi iz Rožaja, Plava i sličnih.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
ali bi onda izgubio DrAzine glasove pa bi mu to doslo na isto, ko bi onda klicao Srbija Srbija ispred Lekica. bas me zanima kako bi reagovao narod u Srbiji da ispred predsjednickog kandidata gore budu crnogorske, madjarske ili ne daj boze albanske zastave i da se klica drugoj zemlji. pola vas bi ovdje skocilo a ne oni gore.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pa kad cemo kocano znati rezultate???
Always Outnumbered,Never Outgunned
DIK mora do 8 sjutra da ih saopsti.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
dik jos nije objavio rezultate izlaznosti na zatvaranju birackim mjesta na sajtu, poslednje sto ima je od 17 sati.... tako da ko zna, sjutra/preksjutra![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Evo sad si me naveo da se zamislim da li dobro interpretiram prezentaciju podataka za BP. Ja razumijem na način da je DF imao brojke na nižem nivou obrađenosti rezultata, a DPS na višem, pa je zato u tabeli upotrijebljen drugi podatak, pri čemu je razlika u svakom slučaju u par desetina glasova. Oćeš da kažeš da je u BP ustvari 9K:14K u korist Vujanovića?
Nemate što čekat dick, Fićko je predsjednik.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Djukanovic je pokazao i jos vise ce narednih dana, svoje pravo lice. Slobov djak prvak.
Ko gođ da pobijedi Crna Gora je izgubila jer nijedan od njih dvojice nije iskreni crnogorac i to je činjenica...
Procitao sam samo prvu recenicu tvog posta.
Pazi, kad ti neko iz protivnickog tabora kaze da si MAGARAC, ti se pronadjes uvrijedjenim, a kad ti tvoj covjek, covjek iz DPS-a kaze da ste svi vi magarci koji ih glasate i ti i poslije toga izadjes i glasas iste, ti ne da si magarac, nego MAGARCINA.
Kad vidjeh kako se vijore srpske zastave smucilo mi se,definitivno nikad srece bit u ovu drzavu pored ovakve opozicije nece.
PROFIL VISE NIJE AKTIVAN!!!
broji li to samo jedan glasove a ostali svi "menadzeri"![]()
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks