Tako to radi Milica Markovic zvana mobing.
![]()
VUJANOVIĆ
LEKIĆ
biće nevažeći listić
Kad sam u zadnji čas pročitao šta kaže Slavko:
shvatio sam da nikakvi izbori nemaju smisla i nijesam ni izlazio.PEROVIĆ: U vašoj logici, ima smisla, ali mu, i to ne Vašom krivicom, nedostaje istina koja je najvažnija, a koja glasi: svaki proces glasanja obavljen u Crnoj Gori od Miloševićevog puča 1989.g. kojim su Đukanović i ostali dovedeni na vlast, pa sve do danas, bio je planiran, izmanipulisan i pokraden. Kobna greška stanovnika Crne Gore se krije i u činjenici što oni, navodno, misle da se u mafijaškoj Crnoj Gori do promjena može doći posredstvom učešća na projektovanim izborima. Ne može nikako, to je krupna laž. Može se do promjena doći samo na jedan način: totalnim bojkotom mafije i njenih izbora, definitivnim izlaskom opozicije iz parlamenta, mafijinih institucija, masovnim izlaskom na ulice, i tako redom, i to sa samo jednom jedinom parolom “Padaj Đukanoviću!” Ali, ovaj moj predlog je od strane opozicije prećutan kao da ga ni bilo nije, a isto tako i od strane medija. Opozicija se tako ponaša, jer su najvažniji djelovi njenih vođstava kupljeni od strane mafije, isto je i sa medijima, i na svim drugim pozicijama koje bi mogle poslužiti kao jezgra otpora. Đukanović, odnosno njegovi savjetodavci, znaju što rade. Želim vam reći, vaše glasanje je bilo pošteno, ali nije imalo nikakve šanse za uspjeh iz razloga koje sam objasnio.
Hvala Slavku što mi otvori oči!
Samo da u iduće 4-5 dana oposlim što imam, ostavim ženi i đeci nešto para da imaju od čega živjet - eto me pred Vladu sa šatorom da kampujem dok ne poslušaju Slavka i svi odstupe sa dužnosti i organizuju izbore bez ijednoga dosadašnjega kandidata.
Pa da Slavko konačno bude Pre$ednik, Premijer i Skupština
Nema na svijet toga kolektivnoga ludila koje napalm ne liječi!
Tako to radi Milica Markovic zvana mobing.
![]()
Bože.Pomozi nam.
Raspolutili su Crnu Goru.
Napokon se stiglo tamo dje se vazda bilo i tezilo ostati.
Slozni su da se to zove "Promjena".
Da budem iskren jedinu promjenu koju ja vidim jes da su svi ostarali.
Utekle bore u jabocice, kose osijedjele a miske oslabile, a ponasaju se ka da imaju josh 18 godina...
Znaci 24+4 stize se polako do 3 decenije "promjena".... Aj da vidimo koliko ce zivih pretec do tad....
ja u ovakav neki ishod (tijesna pobjeda Fijipa) nisam sumnjao, ali uz neregularnosti koje su neuporedivo izrazenije nego u svim dosadasnjim izborima (osim Milo-Momo, kada se glasalo do zore), ogromna sjenka se nadvila nad ovim njihovim "trijumfom". Vise me od rezultata DIK-a sad zanima izvjestaj OEBS-a i stavovi medjunarodnih faktora.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ja prosto ne mogu da vjerujem u količinu agresiije i primitive koja je danas isijavala iz ponašanja i izjava zvaničnika partija koje stoje iza Miodraga Lekića. Pritom, posebno mislim na skandalozno ponašanje revolveraša Koče Pavlovića, koji, nakon večerašnjeg fijaska u emisiji RTCG ne bi više smio ni da priviri kamerama, a kamoli politikom da se bavi. Ni ostali nisu bili mnogo bolji, ali ovaj je večeras postavio neke nove granice. Čujem da je producent po zanimanju. Moguće, Farme.
Strašno je šta sve ima prohodnost u Crnoj Gori.
In vino veritas
Taman htjedoh da zaključim svoju pisaniju na podforum Politika / thread Politički kandidati ovom slikom, ali moderator bi brži od mene, pa ću okačiti sličicu ovdje.
Takođe, ovim put bih želio da pozdravim Maju Hvala Lepo i da je zamolim da mi na PM pošalje odgovor na pitanje "Gdje je i što radi Rade Bojović" jer ne bih otvarao thread sa zaboravljenim političkim asovima.
Sve kako predvidjeh. Strašan sam kladioničar!
Srećno! Pozdrav! i naravno..
Hvala Lepo
![]()
Roooofl,
"Crna Gora čeka DIK" (i to kakav, rofl)
http://www.cdm.me/politika/crna-gora...a-predsjednika
Last edited by NexusVI; 08-04-13 at 00:09.
><
Dje se prima saucesce sjutra, zna li ko?
Jedino rijesenje je bojkot , jer ja nikada necu glasati za Lekica koliko god on na mene ostavio pozitivan utisak , kad iza njega stoje onakvi 'ljudi' cast izuzetcima ..
A sto ste nas pojahali?
![]()
Ja zaokružio opoziciju. Ne Lekića nego opoziciju. Glupo je da lažem sebe da me briga ko će biti kandidovan. Glasao bih i istreniranu šimpanzu da je predstavnik opozicije.
ne znam koja je poenta ove teme "kako sam glasao" moze glasanje da pokaze da je 10000glasalo lekica a 100 filipa ...filip opet dobija...nazalost
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Ja sam se dvoumio. Gorepomenuti Lord Darth Vader ili Zagor Te Nej. Ipak zaokruzih Zagora.
Ma kakva crna anketa, kad je CDM bio pokazatelj stvarnog znanja. Ne daj boze da su oni naucnici iz CERNA nabasali na ovaj forum - 2/3 vas bi uzeli kod sebe u Svicu da ih ucite kvantnoj fizici, zakrivljenosti prostora, a ne sumnjam da bi slikali Higsov bozon
Laku noc, javljajte konacne rezultate.
Mislim da tema Predsjednicki kandidati trebala da ostane otvorena do proglasenja pobjednika, jer su obojica i dalje samo kandidati, jer se ne zna pojednik, pa onda neka ide pod kljuc.
Svakako, evo neki rezultati kopirani sa portala Vijesti,
Preliminarni rezultati po opštinama – (u zagradama je izvor informacija) :
- Andrijevica (podaci Demokratskog Fronta) Lekić 1.190, Vujanović 1.984
- Bar (podaci Opštinska izborna komisija) Lekić 9.981, Vujanović 8.862
- Berane (podaci OIK/DF) Lekić 8.098, Vujanović 8.902
- Bijelo Polje (DF/DPS) Lekić 9.805/9.788, Vukanović 14.485/14.526
- Budva (OIK) Lekić 4.477, Vujanović 5.001
- Cetinje (DPS) Lekić 3.553, Vujanović 4.534
- Danilovgrad (OIK) Lekić 4.551, Vujanović 4.483
- Herceg Novi (DF/DPS) Lekić 8.891, Vujanović 5.913
- Kolašin (DF/SNP) Lekić 2.776, Vujanović 2.152
- Kotor (OIK) Lekić 5.043, Vujanović 4.877
- Mojkovac (OIK) Lekić 2.941, Vujanović 2.562
- Nikšić (Državna izborna komisija) Lekić 20.407, Vujanović 20.303
- Plav (OIK) Lekić 1.034, Vujanović 3.944
- Pljevlja (DF) Lekić 10.145, Vujanović 9.067
- Plužine (OIK) Lekić 1.361, Vujanović 532
- Podgorica (DIK) Lekić 48.274, Vujanović 43.366 (Podaci za Podgoricu bez 15 većih biračkih mjesta)
- Rožaje (DPS) Lekić 1.420, Vujanović 7.707
- Šavnik (OIK) Lekić 598, Vujanović 682
- Tivat (OIK) Lekić 2.959, Vujanović 3.215
- Ulcinj (OIK) Lekić 1.879, Vujanović 4.804
- Žabljak (OIK) Lekić 1.144, Vujanović 1.126
Samo bih se nadovezao na rezultat Niksica. Vidimo da je razlika oko 100 glasova u korist opozicije, odnosno nezavisnog kandidata Lekica. Sto jasno govori o tome da su lokalni izbori u Niksicu pokradeni od strane DPS. Jer je na lokalni izborima razlika nekoliko hiljada u korist DPS-a.
I mislim da nije moguce da Niksicani prije mjesec dana odluce da im GRAD vodi DPS, a da nakon mjesec dana odluce da im DRZAVU vodi nezavisni kandidat Lekic iza kojeg stoji opozicija.
Vise slave na Kurir nego kod nas.
Računica ti je izuzetno ali IZUZETNO loša.
Na lokalnim parlamentarnim izborima se glasa za PARTIJE, znači za veliko-male srbe.Za takvu opoziciju ni jedan jedini Crnogorac, a sa druge strane nezanemarljivi dio Crnogoraca cijeni Lekića.
Jedina promjenjiva su vikendaši tj. onih 40% srba koji su se misteriozno pojavili na popisu 2000 god. i koji se iz godine iz godine vraćaju na popis iz 1990 tj. 3%
Last edited by Rakun; 08-04-13 at 02:05.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
I, sto smo zakljucili iz jos jednih izbora...
Ljudi koji ne izlaze na izbore ili ti Apstinenti- a voljeli bi da dobije opozicija ali `znaju` da oni nista nece promijenit sa svojim jednim glasom, trebali bi da zakljuce NAPOKON da u drzavi koja ima ukupno 10-15 stanovnika MOGU da promijene nesto!
- Zasto se kupuju licne? Licne se kupuju od ljudi koji su neodlucni i koji su protivnici vlasti (dabome), da bi ostali kod kuce taj dan i tako smanjili jedan glas protivnika.
- E sad! To mene ne nervira... (smijesno mi je, naravno, da neko prodaje svoj glas i svoj stav o buducnosti svoje drzave/grada/naselja/trafike/prodavnice/hljeba/varenike (kome god) za 50e/30 boca koka kole/30bureka/jedan duks/pola grama kokaina valjda/izlazak u grad i 5,6tura(...)) nervira me sto onaj koji NIJE prodao licnu i sjedi kuci jer ZNA da nista nece promijenit njegov glas, cini uslugu BESPLATNO onima sto su nekome platili 50e/30 boca koka kole/30bureka/jedan duks/... da bi uradili isto sto i on - BESPLATNO!
Bravo maheri.
Намјерно Другачији...
Poenta je objašnjena u prvom postu. Svakako nije da bi utvrđivala rezultat izbora.
Ja sam odavno prognozirao pobjedu Vujanovića (iako sam glasao Lekića) i obrazložio zašto tako mislim, jer sam bio svjesan da DPS neće dopuštiti da rezultat bude drugačiji, pa makar narodna volja bila drugačija. Viđećemo može li im se pobrkati plan.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks