Hahahaha kakva komedija, kolege.
a pazi nas kako analiziramo boju glasa i facijalne ekspresije Fiću i ekipi, baš smo ono...
Hahahaha kakva komedija, kolege.
a pazi nas kako analiziramo boju glasa i facijalne ekspresije Fiću i ekipi, baš smo ono...
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
The service is overloaded or offline. Please try again later.
vijesti ahhahahah
She is only here to annoy herself!
Mrke kape i milo i filip....sad moraju cijelu nic po kutija da preturaju
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
kako nam se sprdaU s glavama.
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
U svakom slucaju bezobrazno i nesmotreno od strane DPS da konacno proglasi pobjedu kad je jasno da je vrlo tjesno. I kako su od 53,1% sisli na 51,7% u roku od 20 minuta?
Release Yourself
DPS je pametno proglasio POBJEDU, iako su mozda izgubili, jer ce sad ako se izadje na ulice, ka sto nas NAROD voli, ispanut OPOZICIJA KRIVA, i bice ta koja rusi demokratski proces, i demokratske i fer izbore...i bla bla... JBG TAKTIKA PRAVA TAKTIKA!
Hellblazer...
www.vijesti.me
Услуга је преоптерећена или је ван мреже. Покушајте касније.
Hahha e pa cudo sto se radi.
neko je iz Ficovog staba lose ovo projektovao. bice berba uši definitivno
2 posto razlike je oko 7.000 glasova
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2
Koliko god smijesno bilo analizirati ukupan utisak, grimase i gestikulaciju , nemoguce je ne primjetiti da je Fico , ustvari izgubio![]()
I odje na ovoj temi dosta licemjerja...
There are currently 166 users browsing this thread. (77 members and 89 guests)
She is only here to annoy herself!
Lekic je lagano dobio,plus da nije bilo kupovine licnih karata dobio bi sa minimum 10% razlike....zove me preksinoc jedan prijatelj i pita me ocu li za 80 eura da mu dam licnu kartu,on je na sjeveru i kupi licne karte od penzionera,e bruke
Evo ova kraLica na Atlas veli 'očekujemo da gospodin Lekić izađe i prizna ovaj rezultat izbora'. Koji rezultat, jadna? To što DPS na kraju brojanja smanjuje razliku za Vujanovica sa 53.5 na 51.3?
Last edited by Viscount; 07-04-13 at 21:31.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ko pobjedi, ovo se ne zna ko sta prica...?
Ako je DPS obavio 51.7 %,znajući ih,velike su šanse da su ispod 50 %.
Što bi sa pričom o onom tetrebu koji se prijavio u štab DF-a oko kupovine ličnih?
Raise my hammer,take my aim
evo i Lekić proglasi pobjedu!!! Bruka!
dobro neko reče, evo imamo dva predsjednika! Sramota što se čini u ovoj nesrećnoj državi PIH!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Evo je i Lekić proglasio pobjedu...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks