http://www.sportmediaset.mediaset.it...l?refresh_cens
Odavde je sve poteklo. Ne bih pridavao važnost jer ovakvih priča je bilo i biće. Na istoj strancici je i interesevanje Bayern Munchena, a sličnih tekstova će do kraja sezone bit na tonu.
http://www.sportmediaset.mediaset.it...l?refresh_cens
Odavde je sve poteklo. Ne bih pridavao važnost jer ovakvih priča je bilo i biće. Na istoj strancici je i interesevanje Bayern Munchena, a sličnih tekstova će do kraja sezone bit na tonu.
Dick Laurent is dead!
Kad nasi novinari prenesu neku vijest, u dosta slucajeva je treba uzeti sa velikom rezervom. Slicno kad su nedavno svi nasi mediji prenijeli da je Celzi zainteresovan za Mladena Bozovica, a kad se malo progugla po stranim sajtovima moze se samo naci njegova izjava kako mu je zelja da zaigra za Celzi jednog dana. E sad, da li slabo poznaju Engleski jezik ili svjesno obmjanjuju javnost, ne znam. Vrlo mi je logicno i jedno i drugo.
Sto se Savica tice, neka ne mrda iz te Fiorentine nidje, ako je pametan. Kakav Bajern, kakva Borusija. Taman ga je fino krenulo u Fiorentinu i sad treba opet da podje nedje dje ce da trune na klupu, kao u Sitiju sto je bio slucaj. Mlad je, pa ima vremena za top klubove, ako dodje na taj nivo. Sad, budimo objektivni, to nije slucaj.
Ako je ovo istina???? Savic kod Kloppa sigrno nece bit na klupu...
Klopp je poznat da kupuje mlade talentovane igrace...
Kao navijac Borussie Dortmud... znam dace Savicu, bit u Dortmund kao u Fiorentinu..
Ja licno voliobi da ostane u Italiju.... jer mise Seria A... vise svidja nego Bundesliga...
Savicevic u izjavi za DN rekao da je odonos sa Kranjacarem bio los radi menadzera i jednog igraca , a da je taj igrac Ivan Fatic, koji je usao u drugo poluvrijme protiv Bugara, a pozivan iako nije klub imao, simpaticno ja sam uvijek mislio da je to bio Djalovic...
zasto djalovic brate, mozemo mi pricat sto ocemo ali makar je trcao do na beka kad je trebalo...ja i dalje cijenim njegove igre za repku iako nije gol ja mislim dao poslednjih 3 godine
Last edited by kaemSe; 06-04-13 at 15:23.
A postoji izgleda jos jedna verzija :
Zanimljivo je da mu je tada Kranjčar prećutao, ali je kasnije došlo do novih strelica od strane Genija, koji je tada umesto alkohola kao razlog za smenu naveo menadžerisanje.
- Samo je on tražio od mene da na spisak uvrstim Damjanovića iz jednoga južnokorejskog kluba, ali ja sam se tome opirao. Niti sam imao uvid u njegove kvalitete niti sam od njega dobijao pozitivnu energiju da želi doći u reprezentaciu. Osim toga, želeli smo da ga poštedimo dugačkih putovanja. Pozvao sam ga tek za Vels, kada nam je bio povređen Vučinić – objasnio je Kranjčar
iz teksta http://www.sportal.rs/news.php?news=96985
Ko ce ga znat sto je tu sve bilo....
Damjanovic se ipak pokazao kao pun pogodak, a vidimo kako su zavrsili Fatic i Djalovic.
Misa dao go protiv Peskare... Damjanovic isto u Koreju...
Jos jedan Misa![]()
Last edited by djordje1990; 06-04-13 at 18:42.
FIFA pokrenula postupak protiv nas . Jos nekoliko desetina hiljada eura ide radi gluposti mentola i neizvljenih divljaka
Opet skida gace
![]()
Hahaha, kako ga gledaju Peluso i Bonucci, u fazonu sto radi ovaj? :mrgreen:
samo on neka vjezba ovo skidanje gaca, pa kad bude trebalo protiv ukrainaca da ih skine 2-3 put bez greske!
![]()
Hahahaha... Ja gledah utakmicu...
Nakon onakvog promasaja.. dje je imao 100 postotnu sansu... bio bi tragicar utakmice da nije dao ova 2 gola.. Ali to je nas grande Vucina.
Zamisli igraš s njim i sad da go čoek i treba da ideš ono radovanje i to sve. Aj zagrli čoeka u gaće majčin sine.
Bijo si poziw koi se neodbija
Vucinic ove gace evo dvije godine ne skida... secatelise i protiv Schwaitz.. je nosijo iste gace..:icon_frown:
to je bio njegov 100 gol u seriji A zato ga je i proslavio tako, nije mala cifra
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Tako je, proslava je bila takva jer je dao 100. gol, naravno ne zato što ga je dao tamo nekoj peskari iz penala
Inače, Borusija želi Savića!
http://www.vijesti.me/sport/savic-me...-clanak-122075
Savic se povrijedio, izasao u 35 minut. meni licilo na povredu zadnje loze
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ljudi sta je ovo... savic i jovetic se povrijedise
Zamolio bih sve igrace iz Crne Gore koji igraju nastupaju u inostranstvu da danas ne izlaze na teren zbog moguce povrede .
Pa je li moguce ovo da se i Savic i Joveta povrijedise pih
BISOGNA VINCERE !
MOntela mi je bas nejasan, jer niko me ne moze ubijediti da Jovetic nije igrao pod inekcij ama, jer misicne povrede se za sedam daana ne mogu sanirati tako brzo, ne bi me cudillo da ga sad izgubimo za Ukrajince
Delibašić strijelac za RajA'
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks