Dobio bi on po prknu svakako![]()
Dobio bi on po prknu svakako![]()
Jedan za sve.
TAKUMI
Ja i drug smo juce kamere ugradjivali na zgradu 2gi put mu obijaju auto u mjesec dana stim sto su prvi put polomili brave necim a ovaj put su pajserom ili necim slicnim komplet vrata izvalili odozgo da se moze ruka lagano provuc...
Slicno, ali home made, by me.
TAKUMI
samo da vam kažem da izbjegavate da ostavljate auto kod bolnice. čoeku su ukrali pasata.
a nije prvi put da lopinjaju tamo.
kantu kiseline pa ruke da drži u njoj jedno sat vremena.
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/uk...ao-da-ih-proda
čuješ zbog sumnje a našli mu ukradene predmete...u takvim slučajevima presuda na licu mjesta društveno korisni rad u visini pet puta većoj od načinjene štete pa kad ih desetina budu okopavali po Bjelopavlićima da nadoknade to kad upeče ona zvijezda na 40 stepeni neće im više padat na pamet, debili
She is only here to annoy herself!
ao jeli realno sto se cini....Dje nece doc u moju ulicu koji da se malo izivim na njih,a na usput pustim psa da se "igra" sa njim
Jes ti lud...da ti krepa pas ako ih izije![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
a i to sto velis,no fino repetiram AK47 pa da widimo sto i kako,mada bih radije to fizicki odradio,ovako na cijev nije merak![]()
Jes' da nije neka kradja ali evo peti put mi kradu kapice sa ventila. I to sam ovaj put stavio crne metalne da nisu upadljive.
Last edited by Martin Mcfly; 17-05-13 at 09:31.
Ne znam zasto je BM omiljen medju lopuzama.
TAKUMI
meni to niakd nece biti jasnojel moguce da djeca to kradu u tolikoj mjeri...
ja sam nedje bio u castelanu, i kupio metalne sive, sa gumicom koja se stavi tako da kad i skinete kapicu ostane da visi sa ventila... i to sam vozio u auto sigurno 15 dana... i onda sam ih stavio jedan dan...pogadjate, sjutra ujutro ih nije bilo, a nisam ih stavio na parking ispred zgrade pa da me neko vidio od djece
![]()
Ja kapice od kad su mi skinuli vise i ne stavljam.Bacene pare
Inace, blok 6...
Ni celicne felne nisu sigurne...
![]()
Njak Njak Njak
Ovo su ih prekinuli u po posla
nema srece u ovu nahu drzavu nesretnu dok neko nekoga lopova ne oladi u sred posla...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks