E jos kad bi odradili Gocu Kosovku u nekoj od sledecih emisija to bi bilo Top![]()
KAKO SE POSRASE NA NJU ahahaahahahhah
E jos kad bi odradili Gocu Kosovku u nekoj od sledecih emisija to bi bilo Top![]()
Govori tiho i nosi psa sa sobom
koji je broj ovoj sonji, tacno cu sjutra da je nazovem i da joj kaze da sam slusao emisiju pa sam odlucio da je nazovem.
bace bog....boggg......blogg....hahaha mozete li mi izvadit cilibar iz zeluca :victorious: e sad slijedi najjaci dio emisije.
Deni imam osjecaj da ce nocas potraznja za emisijom bit ogromna![]()
Ima li ko Tunis da ubaci na YT???
Deni, pozuri!
" To sa sela ne umije da se ponaša, a momčine samo takve! "
Ahahahahaaaahahahaah
Sta ocemo mi sad ovdje? Ahahahahahahaahhahaha
Sent from my Zdravko Djuranovic
Hellblazer...
Evo me ovdje nalazim se na središnjem dijelu mora, spasite me!
tiii titii titiititititiiiiiiiiiiiit diiip diiip dip dipdip
:lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:
Aooooo nisam slusao nista, cekam UPLOAD!![]()
AHAAHHAHAHAHAHAHAHHA dominiraju treci dio.
Ti ne razumijes film? Koji ***** ja da razumijem film gledas oce li ko koga ubit i....plasis svoga zeta...kozacima draga s bodlljikavom rukom da mibdruga strada....najstatija zena ti si bila brena... ahahahahh
Hellblazer...
Osamuti mi muuuuuuudooo udaecima jakim...dok se ne pokakim...ima tih dobrih stihova bucko... ahahaha qq
Hellblazer...
Zivjecu 20 godina duze zbog vecerasnje emisije!
" To sa sela ne umije da se ponaša, a momčine samo takve! "
Ujutro kad se probudite po**** se.ahaha
Ko moze 3 put' da se pos*** taj je zdrav k'a dukat.
Uzimas Bick xaxaxa
Najteže je muda oprat - jer su labava, nisu pravolinijska i nemaju oslonac.. :lolblue: :lolblue:
bice emisija tamo oko 2 i kusur![]()
U linku koji postaviste
jebentiiiBosiljka Stanković “Vidovita Sonja” (49) iz Smedereva, vlasnik agencije za izradu horoskopa “Beli anđeo”, osumnjičena je da se od 2007. godine bavila nadrilekarstvom i nadriapotekarstvom, kao i prevarama.Ona je osumnjičena da je dovela u zabludu više osoba sa teritorije Republike Srbije da će amajlijama, ikonicama, krstićima, brojanicama, čuvarima kuće i molitvenicima rešiti njihove zdravstvene i psihičke probleme, kao i da leči bioenergijom na daljinu.
Oglašavala se u časopisima “Magično bilje” i “Magična zona”, gde je navodila da pomaže građanima koji imaju zdravstvene i psihičke probleme i objavljivala kontakt telefon.
Nakon telefonskih razgovora im je putem “Siti ekspresa” slala razne amajlije, koje je kupovala i štampala po ceni od pet do 50 dinara, a za koje je građanima naplaćivala novčane iznose od 1.500 do 25.600 dinara koji su uplaćivani na račun njene agencije.
Na osnovu razlike u ceni za sebe je pribavila protivpravnu imovinsku korist i oštetila građane u ukupnom iznosu od 10.342.789,93 dinara.
(I. M. /Tanjug, Foto: Ilustracija)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks