Momci jedno pitanje :
Odigrao sam Partizan na jedan tiket x-2 i na drugi 2-2 i pregorim kako sam vec pao popizdim i ulazim na bet365 i gledam i LIKOVI MI VRATILI UPLATU kao VOID ! I to ne male pare, ali gledam na drugi tiket dje sam samo partizan cekao obicnu 2 pise LOST. WTF?
Para vrti dje burgija neće.
Ne mogu da vjerujem da na bet365 nema rukomet Mađarska - Hrvatska uživo da se igra, odigrao bih over, jer je u prvom palo svega 15 golova, moraju se sad malo raspucati u drugom.
ne moraju bogami,kvalifikacije su to
zna bit varljivo cesto,postavice oni finu granicu tako da se ne bih zalijecao na to![]()
danas cu lava da poslusam,al u sistem neki jer mora kiksat nesto, u utorak ga sve poslusao i ja dodajem barcu 2 i kisam,majmun :0
Na kojoj stranici pratis LAVA?
E ovako...Igraci favorizovanih ekipa odigrali 2 kvalifikaciona meca za reprezentaciju, mec u prvenstvu i mec u Evropi.
Sad idu mecevi u prvenstvu, pa odmah revansi Evropskih takmicenja. Dakle 6 utakmica za nepunih 20 dana.
Ekipe koje imaju otvoren rezultat pred revans ( Dortmund, Barsa, PSG, Juve) su ,po meni, potencijalni kikseri u ovom kolu. Tako da cu , najvjerovatnije, traziti neka iznenadjenja u ovim utakmicama, pa makar to bilo da Pescara, Ren, Majorka i Augsburg davaju gol...
Pošto nikad nisam igrao sistem zanima me sledeće.Oću da odigram 4/6 ,kakve kvote da stavit, preko 2.5?Koliku uplatu da potencijalni dobitak ne bude mali i koliko mora biti u fixu(ili kako se već zove) tj parove koje moram sigurno da pogodim?
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Evo ti objašnjeno pa se presaberi.. www.tipovi1x2.net
Na bet 365 sistem je bas nekako ******, ne pokazuje minimalni dobitak
Važi![]()
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
https://www.facebook.com/pages/BOSS/433549040048932
nije lose,nije lose![]()
Dijon 1
GA Eagles 1
Inverness 0-2
Bari 2
tesko ce danas lav nesto pogoditi, mozda 2-3 u vrh glave od 7 ponudjenih![]()
Hahahahahahahahahahaha zadnje 2 strane su epic.
Bijo si poziw koi se neodbija
Wered shalke gg i 3+
Cska moskva volga 1
Forfar east fife gg i 3+
Bolivija brazil 2
Peterhead east stirling 1-1
Rijeka osjek 1.45
Kvota 21.5
Sent from my Zdravko Djuranovic
Hellblazer...
Buducnost 0-2 1.9
![]()
![]()
Spartak odložen bio, juče je inače bio katastrofa dan pogođeno 3 od 15 mada su skoro sve bile jake kvote (preko 3 uglavnom)
evo ti online kalkulator sistema pa možeš da vidiš koliko je dobitak minimalni kad pogodiš 5 itd.
http://www.online-betting.me.uk/syst...alculator.html
She is only here to annoy herself!
Nu ti koji fix
Sent from my Zdravko Djuranovic
Hellblazer...
lav uzas juce al po prici danas ce klad da yatvori. ja cu neki sistem da odigram
Evo nesto od mene:
Reading 1X 1.55
Sochaux 1 2.10
Deportivo 1 2.00
Werder 1 2.60
kvota 16.92e u LOb.Srecno svima![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks