Kastelana samo neka je zdravo sa svojim akcijama i proizvođačima na akciji. Pozovite Vujačića, ima odlične cijene
Sto bi sa ovim Toyo gumama? Ima akcija u Kastelani, valja li to sto?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Kastelana samo neka je zdravo sa svojim akcijama i proizvođačima na akciji. Pozovite Vujačića, ima odlične cijene
A što je qmax?
Ja nemam iskustva sa Toyo gumama, meni su rekli da dobijaju neke nove količine guma proizvođača za kojeg sam prvi put čuo "managoni" tako nešto...
Ja imam tojo i meni su dobre. Ne znam kojim vi to brzinama vozite pa vam drzi ili ne drzi.
Hahaha,eto juce sam ja pitao ima li ko iskustva sa Marangoni gumama...Izgleda da nema jer je to njihov novi dobavljac pa im je ovo prvi uvoz.A inace cijene su im mnogo povoljnije od Vujacica i ostalih,barem za ovu moju dimenziju. Eto na google ima review pa nek se narod odluci.
Evo jedan zanimljiv sajt:
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/
Toyo je jedna od najboljih guma.
TAKUMI
BF Goodrich je u toj kategoriji guma ubjedljivo nešto najbolje što sam ikad imao... I svi koje znam da su ih imali i imaju isto kažu. Doduše malko su skuplje.
Kod vujacica sam uzeo zimske u novembar dot 2212, u kastelanu su bile vec godinu lagerovane (0811) a kupljene su marta 2012.
Ne mora nista da znaci ali eto
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Vujacicima odlocno prolaze, jer posteno rade i imaju dosta dobre cijene
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
To kolko bord laze zovite ljude u vw i bmw i recite im da je to sto ugradjuju u auto smece i da laze, ko zna mozda dobijete njihov posao
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Kupujem 4 ljetnje 17 prosle god, svi mi zavrsavaju popuste, brate ovo ti je kao za mene, ovo ono... Zovnem vujacic bez ikakvih veza popusta i cuda preko tel, najbolja cijena... Podjes kupis, hvala prijatno. Dot 9/12. Cak su mi zimske oprali, sve spakovali da se neurplja auto...
f6
Što se Vujačića tiče, i ja imam samo riječi hvale, ljudi poslovni, ljubazni, daju popust i na već sniženu cijenu (ako si stalni kupac), znaju svoj posao, što kaže acs, oprali gume i slično...
Tako neke sitnice nama "motoheads-ima" mnogo znači. I od mene preporuka, a cijene su povoljnije od ostalih, osim kad imaš akcija (kao ovo u Castellanu). Kažem, moja dimenzija kod njih je oko 70€ (Uniroyal, Semperit), Barum je oko 65€(samo što je nema na stanju), a na akciju Marangoni je 58€...
U svakom slučaju "thumbs up" za Vujačiće!
Koliko ti treba? 4l? Ako si zainteresovan za dobru cijenu za ulje iz Rokspeda javi se na pm![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Žao imaju samo pet lokacija http://www.petrol.eu/gas-stations/map ali meni su najbolji.
Imam dva pitanja
1. Na koju foru auto kupljeno u Ljetopis sa full tamnim staklima osim sofersajbne, onim crnim mercedesovim, moze da se normalno vozi, registruje i bez ikakvih problema od strane policije?
2. Je li moguce/realno/istina, da, BMW 530d ristajling model, pretpostavljam 2008/2009 godiste, trosi 8.5l ??
1. Zakon: ako je fabricki, moze, ako nije fabricki, ne moze. 2. Ne, ne i ne. Sanse nema. Ako ti neko kaze drugacije, laze te.
TAKUMI
Gradska vožnja jedno 15 minimum...
Fabricki je tako kupljen. Nisam siguran da moze da se i registruje i da mu policija ne pravi problem, zato sam i pitao. Doduse, znam da ne pravi, to mi je poznanik, samo ga nisam pitao na koju foru tako.
Za potrosnju na BMW-a, to mi je covjek danas rek'o kod vulkanizera kad sam bio da mijenjam gume. Ja ga pitam za potrosnju, kaze 8.5l, a registracija 750e.
Ovo je itekako primjetno. Prednja bocna su isto zatamnjena koliko i zadnja, a znate kako su na mercedesa tamna, crne boje.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks