Evo par prijedloga od mene...
Malaga 4+, Real 4+, Vojvodina 1, Zvijezda 1, Kilmarnok 1, Geteborg 2i3+.
Kvota: 122e.
Kotoranine, ajde daj jos koji tip![]()
Tu es mon héro!
Evo par prijedloga od mene...
Malaga 4+, Real 4+, Vojvodina 1, Zvijezda 1, Kilmarnok 1, Geteborg 2i3+.
Kvota: 122e.
Svaki uplaceni tiket ima sansu 50:50, pa da je kvota milion. Ili dobijes ili ne. Brisel je namjestio proslu utakmicu i samo zato je uzeo 3 boda, inace su bas losi, a medjusobni dueli sa ekipom od danas - Brisel ima 3 pobjede, Tubize 3 pobjede, i 3 nerijesena ishoda. Ne ne, ne dijele oni bodove uopste
.
Sto se tice Woluve-a, cijeli svijet zna da igraju sa drugom postavom, a tim koji im dolazi je najgori na svijet sa skoro 2 primljena gola po mecu u 30 kola. Ko zna sta ce se do nocas tamo izdesavati, oce li im isplatiti plate do nocas pa zaigra prvi tim i sl, jos ako (a oce sve su prilike cim svi uplacuju 2) kladionica umijesa prste. Hm... Preskocicu.
evo pokupih par singl-meceva sa fejsa
malaga-borusija gg3+
brussels 1
arbroath 4+
atleticno venezuela 1
Al Ain 1
sta mislite ?
Last edited by cardozo; 03-04-13 at 17:59.
Imam info da woluve ipak igra sa prvom postavom...mozda neki nece igrat samo zato nemojte igrat x2 to... jedino ako vas je volja da pokusate neko iznenadjenje
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Sigma Olomouc - Sparta probajte X na neki tiketic![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Real - Galatasaraj 1&GG, @2.30 / meridianbet
Who let the dogs out
Pišeš li ti ove analize ili vadiš odnekud? Ne ide mi da ti pišeš..
Zar je bitno @Bokee pise li on ili ne? Vidis da mu dolazi vise od 90% tipova.
@Kotorano, rasturas u zadnje vrijeme![]()
Who let the dogs out
Ma nije bitno, vidim ekavicu i par čudnih riječi pa pitam.
Pusica mačko! Samo cepaj!
Momci imam dojavu za nocas,malaga-dortmund - 2 kvota vam je na to preko 2.1e pa vi vidjite![]()
Sto vi velimNo ka debil vezem tacan rezultat 8 kvotu s Buducnosti raspalom, ne mogu Mladost dobit
No. Selections Event Event Date E/W Terms Odds Result 1 Draw - Borussia Dortmund Malaga v Borussia Dortmund
(Half Time/Full Time)03/04/2013 None 5.50 To Run 2 Draw - Buducnost Podgorica Mladost Podgorica v Buducnost Podgorica
(Half Time/Full Time)03/04/2013 None 4.33 To Run 3 Draw 0-0 Grbalj Radonovici v FK Celik
(Correct Score)03/04/2013 None 8.00 To Run
Multiples Bet Type No of Bets Unit Stake Stake To Return Returns Trebles 1 1.00 1.00 190.67
No aj, imam Grbalj - Celik X na par tiketa i na jedan X-X![]()
Dobro, ne žali. Pao bi na Borussiu D.![]()
Pametnije ti je bilo da plovish,no bi mi svi brze pare ...how yes no
...
Uzgred,evo vam fix dana,nije jak kao sinoc ali je vishe realan od onog sinoc,Galata daje gol,1.83
Edit- preuzeto od kolege Mar10 ...Real Madrid još uvek nije sačuvao svoju mrežu u LŠ ove sezone (11 primljenih na 8 mečeva) shto mi daje nadu da ce to doc i da se i live podupre![]()
Last edited by AL no1; 03-04-13 at 18:38.
...
Srecno tebi more,inache od ovoga ...heheh,mnogo KONJSKIH zivaca treba za malo bitniji plus i PUNO srece,ako to dvoje nisu u ljubavi onda slijedi samo srljanje i propadanje.
...
e ne znam real 0-2 kvota 3.20 paaaaaaa vrijedi
Odložena utakmica Barrow - Ebbsfleet, samo bi nju čekao, kako to ide sad na online kladionicama, bet365 je u pitanju, da li se čeka da se utakmica odigra u tom novom terminu, ili kao u ovim domaćim kladionicama da se završi kolo, ili kako?
EDIT: A možda ova utakmica i nije odložena ko će ga znati, sad na flashscore piše SKR (samo konačni rezultat), na drugom sajtu da je odložena, na bet365 je nema uživo, na bbc sajtu su ispisane samo postave, zna li neko nešto više?
Last edited by Son Goku MNE; 03-04-13 at 20:38.
Hahahaha, e pa što radi ovaj čovjek ovoj masi napaljenika, неверуем!
EDIT - Obrisao je, dobro uhvatih da je okačim. #WIN
EDIT - Ne mogu , imam trening.
Slika je izbrisana jer su svakakvi glupi komentari napisani , od toga da sam ja to pisao pa do toga da je pisalo prije 1h da cu objaviti sliku a pise na slici prije 20 minuta (to je zato jer sam odma uslikao cim sam vidio jer mi nije bilo dobro a ne sad) kakve ja imam koristi od te slike , zar neki misle da sam na taj nivo spao ?
Baš vam hvala sto me cijenite , mislim da više od pola vas nije ni svjesno koliko je samo ponuda odbijeno da se ova stranica proda.. kad je bilo 20 000 ljudi , cijena me nije interesovala da su nudili drzavu odbio bi ih ... sutra parove necu postavljati .. toliko od mene. Ugodan ostatak noci i Laku noć vam zelim .
Ovo je tek apsolutni #WIN !![]()
Last edited by Bokee; 03-04-13 at 21:03. Reason: Ao, mene majko!
Znao sam da je Bosanac.
Last edited by dinonodi; 03-04-13 at 21:12. Reason: Bokee ispravio
Ja kapiram da je bosanac, da ne vrijeđam muslimane.
There are currently 32 users browsing this thread. (0 members and 32 guests)
Bookmarks