View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    171
    Thanks Thanks Received 
    25
    Thanked in
    18 Posts

Što je ovo ljudi kakva je ovo bolesna priča,a našim reprezentativcima svaka čast,ka' i vazda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo da isceraju ovu pricu do kraja, bio bih prezadovoljan. Nego nesto sam sumnjicav
    http://www.vijesti.me/vijesti/prijav...-clanak-121475

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

i da im se zabrani odlazak na stadion jedno 2 godine , pa to bi posao bio. vremenom n ebi bilo onih koji bacaju petarde, stolice i sl
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

A sto moji novinari samo incijali, ajde dajte puna imena da znamo ko nas je obrukao???

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    5,399
    Thanked in
    2,078 Posts

Karikatura iz švajcarskih novina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    i da im se zabrani odlazak na stadion jedno 2 godine , pa to bi posao bio. vremenom n ebi bilo onih koji bacaju petarde, stolice i sl
    Klub navijaca bi mogao da ih odstrani sa spiska tako da ne dobijaju karte za naredne utakmice.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Kako da ih odstrani kad je u kadru tuce jedan od glavnih ljudi u klubu navijaca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo u eks ju jos uvijek kao u komunisticko doba samo se inicijali pisu u novinama..pisite cijela imena da se zna ko je djubrad..ovo je isto tako dobro za savez fudb CG jer se vidi (u slucaju da uefa pokusa nesto il je fifa) da se vidi da se radi u vezi suzbijanja ovakvih stvari na tribinama..

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Auuuu što sve ovdje čovjek može pročitati!!! Što je koga briga kome ko daje svoje pare, još ako je đetetu, onda stvarno stida nemate! Znamo da i ovdje ima djece koje čekaju na liječenje, znamo da neka umru zbog 50000 jer im roditelji nemaju, ali sad je ovom djetetu trebala pomoć i gotovo! Nemojte više, molim vas, u ove stvari zadirati, grijeh je!

A što se tiče ovih "makanja" koje su nered pravile...bruka, sve po 30 godina u prkno! PI!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    Neko prije rece Njegosevu : " nazalost moramo da dojelimo *ebeni internet prostor sa ljudima kao sto ste vi,ali u stvarnom uivotu vi ne bi imali mjesta ni da mi cipele cistite".
    Kako samo jadnih ljudi ima. Zavrsimo vise sa ovim
    Quote Originally Posted by Igi View Post
    Kakvi ste vi plemeniti neljudi...

Da ima ista plemenito u vama, makar zrno, to ne bi dozvolilo da mislite ovako, a ne da pisete...

Nazalost, Internet prostor moram da dijelim sa ovakvim ljudima, ali se makar u realnom zivotu distanciram za svjetlosnu godinu...
    Zaista važnije je da se da nekome u Inostranstvu nego svome sugrađaninu

Za novi život Božidaru Batrićeviću potrebno 63.000 eura

Svaka vam čast na razmišljanu
    Ako nekome od dušebrižnika CdM-a daleko bilo zatrebaju bubrezi ili srce kladim se da će biti više nego srećan što njegovi sugrađani skupljaju pare za nekoga u drugoj zemlji umjesto za svoga
    Last edited by Rakun; 04-04-13 at 00:57.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Karikatura iz švajcarskih novina.

Podignu se frka kao da smo ih utukli sa par golova razlike
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Veliki naklon nasim reprezentativcima koji su pomogli tijani!
    Svaka im cast i sve im cvjetalo!
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Samo da isceraju ovu pricu do kraja, bio bih prezadovoljan. Nego nesto sam sumnjicav
    http://www.vijesti.me/vijesti/prijav...-clanak-121475
    Ali, veli:

Prijave su podnijete protiv Podgoričana L.V. (29), M.J. (25), A.S. (34), B.V. (24), E.L. (30), A.L. (28 ), I.R. (28 ), F.S. (31), L.B. (21), A.M. (24), D.I. (33), I.B. (23), D.Lj. (25), Lj.V. (29), M.R. (20), S.R. (27), V.Š. (36), R.D. (25) i M.N. (34) i A.Đ. (26) iz Ulcinja.

Sumnja se da je D.I. (33) nakon postignutog gola reprezentacije Crne Gore, neovlašćeno ušao na sportski teren.

Mogli su mu slobodno puno ime i prezime stavit jer znamo o kome se radi. Nego sumnjam da će to ispitat u svojoj emisiji.

Već sam ranije pisao o ovim incidentima. Ne znam je li zakonski izvodljivo da se tuže za novčanu kaznu oni koji prave incidente, ali ako nije onda neki zakon treba donijeti. Primjera radi, ako UEFA kazni FSCG zbog baklji npr 20 000 eura a recimo da su upaljene dvije baklje, da savez tuži izgrednike za tu sumu pa neka je dijele na ravne časti i neka se češu. Ukoliko se suspenduje teren, tužiti izgrednike za procijenjenu zaradu od ulaznica. Baš bih volio da vidim junaka koji bi tako nešto ponovio. Jedino tako smatram da se ovome može stati na kraj. Ništa čovjeka ne zaboli nego kad ga rebneš po džepu. Ne bih unaprijed da sudim o tuči jer nemam informacija, jer možda se neko od ovih momaka samo branio (a niko neće dozvolit da ga biju), no što se tiče D.I.(33) zvanog S., tu nema neke filozofije čim je ušao na teren.

I da. Ukoliko se nekad bude radio nacinalni stadion, obavezno neka bude sa atletskom stazom i to što većom. Znam, ne volim ih ni ja i plus što bismo izgubili dobar dio prednosti domaćeg terena jer upravo su tribine blizu terena jedna od prednosti, ali bismo makar počinuli što se tiče gađanja i pljuvanja igrača. Što ćemo kad smo primitivan narod?
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Ali, veli:

Prijave su podnijete protiv Podgoričana L.V. (29), M.J. (25), A.S. (34), B.V. (24), E.L. (30), A.L. (28 ), I.R. (28 ), F.S. (31), L.B. (21), A.M. (24), D.I. (33), I.B. (23), D.Lj. (25), Lj.V. (29), M.R. (20), S.R. (27), V.Š. (36), R.D. (25) i M.N. (34) i A.Đ. (26) iz Ulcinja.

Sumnja se da je D.I. (33) nakon postignutog gola reprezentacije Crne Gore, neovlašćeno ušao na sportski teren.

Mogli su mu slobodno puno ime i prezime stavit jer znamo o kome se radi. Nego sumnjam da će to ispitat u svojoj emisiji.

Već sam ranije pisao o ovim incidentima. Ne znam je li zakonski izvodljivo da se tuže za novčanu kaznu oni koji prave incidente, ali ako nije onda neki zakon treba donijeti. Primjera radi, ako UEFA kazni FSCG zbog baklji npr 20 000 eura a recimo da su upaljene dvije baklje, da savez tuži izgrednike za tu sumu pa neka je dijele na ravne časti i neka se češu. Ukoliko se suspenduje teren, tužiti izgrednike za procijenjenu zaradu od ulaznica. Baš bih volio da vidim junaka koji bi tako nešto ponovio. Jedino tako smatram da se ovome može stati na kraj. Ništa čovjeka ne zaboli nego kad ga rebneš po džepu. Ne bih unaprijed da sudim o tuči jer nemam informacija, jer možda se neko od ovih momaka samo branio (a niko neće dozvolit da ga biju), no što se tiče D.I.(33) zvanog S., tu nema neke filozofije čim je ušao na teren.

I da. Ukoliko se nekad bude radio nacinalni stadion, obavezno neka bude sa atletskom stazom i to što većom. Znam, ne volim ih ni ja i plus što bismo izgubili dobar dio prednosti domaćeg terena jer upravo su tribine blizu terena jedna od prednosti, ali bismo makar počinuli što se tiče gađanja i pljuvanja igrača. Što ćemo kad smo primitivan narod?
    sto se tice baklji i petardi to je sekjuriti kriv, znate i sami kako su pretresali "Detaljno"
    stvare na tribinu se resavaju samo na jedan nac, a ako to pojedinima nije jasno onda im nije ni mjesto na sjevernu tribinu, takvih stvari ima svudje i uvijek, u manjem ili vecem obimu
    vi koji upucujete razne epitete za ovog ili onog, znate dje ih mozete nac pa fino face to face, ili da pitate ako vam nije jasno, prosipanje pameti preko tastature je tako nezrelo
    sto se tice ovog sto je uletio u teren ne poznajete ga dovoljno da ga ukapirate
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    9,660
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Samo da se oće te stvari više riješiti, a ne da imamo iste epizode svaku utakmicu...

Ne smije se ništa komentarisati izgleda... Mene Skočko ne interesuje u životu, što bih ja njega tražio po pg da mu kažem da se na stadionu ponaša k'o budala...? Zabolje mene šta on radi sam i sa svojim društvom, ali kad zbog njega treba reprezentacija da dobija kazne to me i te kako interesuje... Pošto mu se ulijeće u teren sad nek popije kaznu i da smo zdravo (mada sumnjam da će išta od ovoga biti)...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    6,192
    Thanks Thanks Received 
    13,749
    Thanked in
    5,214 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo za strucnjake sto kazu da je planski odradjena pomoc, da bi se kao reklamirali.

Kasalica: Nijesmo htjeli da se zna za pomoć "sokolova" Tijani

Član fudbalske reprezentacije Crne Gore i igrač Crvene zvezde Filip Kasalica rekao je da su on i ostali članovi ekipe "sokolova" željeli da informacija o donaciji Tijani Ognjanović za operaciju srca ne dospije u javnost.

"Saigrači iz reprezentacije Crne Gore došli su na ideju da dio naknada za dobre rezultate u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine uplatimo na račun bolesne djevojčice. Svi smo prihvatili prijedlog i sakupili sredstva koja će, nadam se, pomoći Tijani da dobije novo srce i ozdravi. Iskreno, niko od nas nije želio da ovakav naš gest dođe do medija", rekao je Kasalica za klupski sajt.

Naš reprezentativac izrazio je zadovoljstvo što je brzo skupljena dovoljna suma novca za operaciju.

"Raduje me ta vijest, sada je najvažnije da Tijana ode na operaciju i da sve prođe u najboljem redu. Da se oporavi i da nastavi da živi kao i svi njeni vršnjaci. Od sveg srca njoj i njenoj porodici želim da tako bude", dodao je Kasalica.
    Last edited by filip__pg; 04-04-13 at 15:14.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Zaista važnije je da se da nekome u Inostranstvu nego svome sugrađaninu

Za novi život Božidaru Batrićeviću potrebno 63.000 eura

Svaka vam čast na razmišljanu
    Ako nekome od dušebrižnika CdM-a daleko bilo zatrebaju bubrezi ili srce kladim se da će biti više nego srećan što njegovi sugrađani skupljaju pare za nekoga u drugoj zemlji umjesto za svoga
    Ne kapiram poentu stavljamja clanka iz 2011-te?

Sad ne treba niko nikome da pomaze nego da stekamo pare ako trebaju nekome iz CG?

Pa onda ako je iz istog grada? Pa samo ako je iz naselja? Ili ako je iz moje ulice?samo rodjaku? Samo najjuzoj familiji? Samo ako je za Mila?
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

citam u dnevne kako se svi vise igraca pocelo nuditi nama, i veoma mi je drago sto ih je Brnovic iskulirao. jos jedan plus za njega

Thanks Thanks Given 
    3,429
    Thanks Thanks Received 
    405
    Thanked in
    248 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    citam u dnevne kako se svi vise igraca pocelo nuditi nama, i veoma mi je drago sto ih je Brnovic iskulirao. jos jedan plus za njega
    Koji su to, nisam to vidio?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

TANjGA NEĆE, CRNOGORCI HOĆENAPADAČ Seula Dejan Damjanović redovno trese mreže u reprezentaciji Crne Gore. Matirao je pre nekoliko dana i Engleze. Srbima je pak predaleko Južna Koreja...
    - Koreja? Pa Miroslavu Tanjgi, skautu reprezentacije, bilo je predaleko i u Češku da dođe! Kada sam u dresu Libereca igrao protiv Kluža u kvalifikacijama za Ligu šampiona, zvao sam ga dođe da me pogleda. Samo toliko. Rekao mi je da nema vremena! Dobro, ako u Srbiji ne žele ni da me pogledaju, možda hoće Crnogorci. Bilo je kontakata, zasad je sve na tome, videćemo - zagonetan je Bosančić.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Klop trazi Savica...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Samo Niksic View Post
    Koji su to, nisam to vidio?
    Milos Bosancic i onaj Pauljevic sto se prije pominjao. Niko ih nije kontaktirao nego su sami izmislili neku pricu.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Milos Bosancic i onaj Pauljevic sto se prije pominjao. Niko ih nije kontaktirao nego su sami izmislili neku pricu.
    ne vjerujem da su izmislili, prije ce biti da ih agent lozi kako se ovi raspituju i sl. ne bi valjda covjek sebi dopustio da ga poslije demantuju i ispada smjesan a agenda boli k.... za to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vjerovatno je to. Kako god, Brnovic je rekao da ima prosireni spisak od oko 40 fudbalera koje stalno prati i na njih ce se oslanjati u buducnosti.

Inace sad vidjeh da je Beciraj dao gol danas.

Page 1290 of 2251 FirstFirst ... 2907901190124012801286128712881289129012911292129312941300134013901790 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)