Meni je bolja ,prava istorijska,nema onoliko akcije kao Spartacus barem ovih prvih 6 epizoda ali spartacus je sve ideje pokupio od ove serije
U odnosu na Spartacus kakva je?
Meni je bolja ,prava istorijska,nema onoliko akcije kao Spartacus barem ovih prvih 6 epizoda ali spartacus je sve ideje pokupio od ove serije
Psych 100th episode.
![]()
The Shield mi se bas, bas svidja. Tek sam 3 epizode prosao, i bas sam navucen.
DICIOTTO
Valja li sto ovaj Alkatraz?
http://www.imdb.com/title/tt1728102/?ref_=fn_al_tt_1
Nije loše, ali, pošto je otkazana, prekida se usred priče i bez ikakvog zadovoljavajućeg kraja.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Hell on Wheels http://www.imdb.com/title/tt1699748/ , drama/western, meni se dopada. Ne umijem izvršiti komparaciju s Deadwood-om jer potonju seriju nisam gledao.
Nije loš ni Whitechapel http://www.imdb.com/title/tt1186356/ .
Gleda li ko True blood? Zanima me misljenje generalno...
ja samo ima da kazem... Game of Thrones S03E01 1080i HDTV MPEG2 DD5 1-CtrlHD![]()
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
razmisljao sam se da skidam taj, ali posto je kod mene bolje podesen x264 dekoder iz nekog razloga, onda skidam Game.of.Thrones.S03E01.720p.HDTV.x264-GOT (2.5GB), za koji je kao source koristen ovaj ctrlhd-ov![]()
(nečitko)
A vidiš meni na TV nekad zna da sjecne .ts format. Nekad radi bez greške. Biće da je do container-a nešto. Zato mkv radi normalno
Kako je lijepo sačekat 2-3 sezone pa skinut seriju![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
pa mkv je samo kontejner, ne kodek, x264 je kodek (najcesce je on u mkv aka matroska kontejneru, ali ne mora da znaci). Inace, kad vec imam fore, nadjoh i 1080p mkv rip serije, "slijece" za 20ak min, pa da odgledam konacno B)
(nečitko)
Nova serija glumi Hank iz Breaking Bad,Dean Norris.
Jun,13 epizoda
Pomiješah container i codec ali skapirao si na što sam mislio. Nijedan mkv nije sjecnuo, ali par .ts jeste i to na prvo puštanje. Kasnije kad sam isti file puštio na tv sve je OK bilo. Kako i zašto ne znam. Može bit i do USB fleshke koja je mozhda spora za toliki video file a i ne može TV bukvalno sve pušat što jes jes.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Odgledah pilot epizodu serije "Revolution". Kao veliki fan "Jericha" ovo moram odgledatKakva je posle, bez spojlera?
![]()
LOL odgledao sam prvu epizodu i zamalo crko od smijeha. Dobro su je slozili.
Justified. Tako se radi finale sezone.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
Nije finale, nego predzadnja epizoda, koliko ja znam.
Ne, ipak je finale.
DICIOTTO
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Rekoh poslije scene kad su Raylan i Winona izrokali onog likalda je to to, najjača scena. Onda je stigao dio sa Boydom i Raylanom. Obožavam scene đe obojica učestvuju.
He is a man of logic and should not be taken seriously.
Vikinzi zakon mnogo dobra serija svaka epizoda sve bolja i bolja.Revolution je dobra serija malo nerealna al dobro vidim da je drugi dio sezone poceo
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks