Zanimljivo da je Kecojevic poceo da trenira tek sa 17 godina. Momak je ocigledno bio uporan i imao talenta, pa je daleko dogurao za 5-6 godina.
ja sam pred mec sa San Marinom prdnjavio ovdje da je trebalo jedan kontigent karata prodat kao paket za dvije utakmice, makar par hiljada. prvi bih kupio to pa koliko god da kosta.
Ne može tako baš zbog tih 11 iljada i kusur njih koji dođu na Englesku.
Što misliš ti, da imaju kad DPS-ovci da dolaze na San Marino?
Na kraju, napravio bi još gore, dobili bi ti isti pakete za dž, i onda ne bi bilo baš nikoga na San Marino, zato što su karte kod njih, jer su vezane za neku drugu utakmicu na koju su bili.
Bijo si poziw koi se neodbija
Vjerovatno je to i Dejo shvatio pa zato ne pravi pakete pred kvalifikacije.
http://www.toro.it/press/view/2744
evo nesto o Bakicu, Torinske novine se pitaju zasto ne igra i veoma pohvalno govore o njemu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Malo da odem off...
Pored toga sto su pokazali koliko vole nasu zemlju, i pored toga sto su vrsni igraci ove igre, nasi fudbaleri su i JEDNE VELIKE LJUDINE jer su odluclili da premije koje su trebali da dobijuu a iznose 25 000 eura poklone u dobrotvorne svrhe za malu Tijanu iz Srbija cija porodica mora da skupi milion eura za translataciju srca.
NAKOLON DO PODA MOMCI !!
RESPECT!!!
http://www.kurir-info.rs/fudbaleri-c...-clanak-722461
Malo li je što smo ponosni svakog puta kad istrče na teren i izgaraju u borbi, nego nas čine ponosnim i van terena.
Svaka čast Andriji, Dejanu i čitavoj ekipi.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Svaka cast MOMCINE!!!
1908.
Možda UEFA nije još uvijek zatražila da se navijačke grupe zavedu u evidenciju i tako napravi jedna baza podataka pa će se tačno znat ko je na stadionu i ko šta radi na stadionu ( govorim o navijačkim tribinama ) jer im ovo plaćanje kazni odgovara a i to je praksa za klubove a ne reprezentacije !!! Sad savez treba da to odradi pošto je očigledno da je taj dio priče POTREBAN jer koliko god ponese atmosfera meni je zasmetala baklja jer mi se čini da bi i mali kiks bio dovoljan da nas onemoguće u VELIKOJ borbi za put u Brazil ( Engleska jeste kolijevka fudbala ali je Brazil fudbalu dao neku dimenziju više i borba za nastup tamo je prioritet svih fudbalskih saveza u svijetu ) !!! Koliko god ljudi bili nezadovoljni malim brojem karata u prodaji izgleda da je to jedini način da se savez izbori za REGULARNU utakmicu ali isto tako svaki ekces treba da bude na račun saveza i ne vidim razlog za ljutnju !!! Dejo jeste mnoge stvari uradio kako treba u takmičarskom smislu ali je on predsjednik saveza koji treba da brine i o infrastrukturi iako razumijem da mu država sa te strane nije pomogla i on je to javno rekao pa je makar pola posla uradio !!! Djurdjevac je sekretar saveza kojeg sigurno nije delegirao Dejo nego mu je dodijeljen od strane te iste države pa bi u tom smjeru mogao reagovat razrješenjem ako je već toliko ljut na državne ograne po pitanju infrastrukture jer ovako nemamo jasnu sliku nego samo prebačanje odgovornosti sa jednog na drugog što nas neće dovesti do cilja !!!
deuscroix
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ovo glupost? Imas 200 negativnih za ovu recenicu.
A dobro,jedino se odje i mogu JEDINO cuti ovakvi ljudi.
1908.
Naravno da je glupo ali plemenito davati unesrećenom U DRUGOJ ZEMLJI kad imaš isto tako unesrećenog U SVOJOJ ZEMLJI.
Malo li je djece u CG kojoj treba presađivanje .
A ti lupaj negativne (predvidio sam reakcije dežurnih "moralista " i "dušebrižnika" CdM-a)
živo mi puca ... za negativne rep-ove. Od "pametnih" poput tebe negativni mogu samo da mi imponuju
Takođe jedino ovdje možeš čuti da neko više voli drugu zemlju
Stvarno me treba na stup srama što više volim svoju zemlju od tuđe.
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
Last edited by Rakun; 04-04-13 at 00:53.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
ovo davanje para je cisto pomodarstvo, tacno je jednom palo na pamet da se ispromovise malo kao kvazi-filantrop i onda ostali nisu htjeli da se izdvajaju naravno, kao sramota je da on daje a mi da ne damo a vjerujem ne znaju ni okle je mala ni od cega boluje
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Kakvi ste vi plemeniti neljudi...
Da ima ista plemenito u vama, makar zrno, to ne bi dozvolilo da mislite ovako, a ne da pisete...
Nazalost, Internet prostor moram da dijelim sa ovakvim ljudima, ali se makar u realnom zivotu distanciram za svjetlosnu godinu...
Originally Posted by Nk-001
Čitam u Vecernje novosti da ovi iz saveza hoće da vrbuju Miloša Bosančića bivšeg igrača Partizana koji igra u Južnoj Koreji .
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
RAKUNE ako ti i tebi slični znate da postoji neki sličan slučaj u CG zašto ne preduzmete nešto i pokrenete neku humanitarnu akciju nego nam ovđe pametujete, ako si tako zabrinut za slične slučajeve kod nas ti onda otiđi do banke i uplati neki euro. svaka čast našoj fudbalskoj reprezentaciji na humanom gestu kojim ste pokazali da ste veliki ljudi i na terenu i van njega.
Svaka čast i dozvolite mi da izrazim divljenje našim fudbalerima oj svijetla majska zoro koji su pokazali da su veliki ljudovi i na terenu i van a i oko njega, kao i u svlačionici i ispred stadiona.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks