Ja ove podrzavam. Ali ne podrzavam ove kradje po parkinzima, evo rece mi juce jedna zena da su njenoj sestricnoj ukrali Mercedesa 124, negdje u grad. I mean, wtf?
Ja mislim da se ti iz Niša pojedoše zbog toga što se nama ođe dešava.
Ja ove podrzavam. Ali ne podrzavam ove kradje po parkinzima, evo rece mi juce jedna zena da su njenoj sestricnoj ukrali Mercedesa 124, negdje u grad. I mean, wtf?
TAKUMI
Guzna, koliko su ti te lajsne?
TAKUMI
pojma nemam mogu li se nać. i da se nađu, ne vjerujem da su jeftine.
Koje auto, godiste?
TAKUMI
bmw '97.
3
Moze da se nadje to, polovno, i ne vjerujem da je skupo. Pogledacu pa cu ti javit ako bude sto.
TAKUMI
može, evo mi je i bronx poslao neki sajt.
hvala, ljudi.
Opet kazem nema cara do Bara,i tu smo najbolji..
Ukraden autobus u sred bijela dana ispred sportske dvorane "Topolica"![]()
Jedna freška iz Beograda. Vjerujem da ovaj nije prešao ni 1000km
![]()
Jos malo cemo morat varit felne ....
Ima neki sigurnosni saraf sa kljucem tj 4 komada nedje oko 30 € u kastelanu .Na svaku felmu stavis po jedan i miran si. Jednoj mojoj koleginici su ukrali na parking zgrade dolje u podrum (da ne povjerujes) felme i gume i ostavili joj auto na blokove ,pa joj je neki mehanicar koji joj je dolazio tu na parging i stavljao gume rekao da ima taj saraf da se kupi.
Ovo nije loše za te šarafe mada mi nije jasno kakav je to ključ koji lupeži nemaju. Našli bi oni sve kad nešto namerače![]()
Pa to, podje u kastelanu i kupi kljuc.... vjerovatno postije 3-4 kljuca koja se vrte....
dobro ostavio mu je blokove bar da mu ne legne auto![]()
She is only here to annoy herself!
Bas je povecano kradja i ostavljanja kola na klocnu. Nema ko se sve ne zali u sred dana skidaju cak ih kamere kod delte snime
Sent from my ST25a using Tapatalk 2
Ti sigurnosni padaju za 5 min, svi.
TAKUMI
Ko ima sreće da ufati lupeže u toku krađe pa da im priđe bezbolkom da uzmu milost od vladike...
Alo, a zamisli vidis ga kako ti operise oko tockova, aoooo, ako bi se mogao obuzdati da ga ne premlatim na mrtvo ime ne maka se.
Tu es mon héro!
Puna je Podgorica alžiraca azilanata. Eno ih po Koniku čuda čine. Čuo sam da su vlasnika kuće kod kojeg žive izbili, lomili mu boce o glavu a sve zbog toga što se komšiluk žalio i zvao vlasnika kuće da ih smiri jer ne mogu živjet od njih. Možete mislit kad koničanima smeta što ti čine. Ovaj došao do njih a oni po njemu...
Inače ti alžirci su po starom aerodromu slomili šoferšajbne, bočna stakla itd na desetak auta a kod većine auta nije bilo ni muzike ni ničega. Nasumice tako lome pa što nađu. Isti takvi mjerkaju auta po vas dan po Podgorici. A tek narkomani. Ja sam ih fatao đe u sred bijela dana kradu vodomjere...
E ali mi imamo evropski zakon, ako ga ufatiš da krade pa ga izbubecaš on može da te tuži pa si ti naj*bo.
slusaj.... neka oni taj zakon macku o rep... ja vjerujem da vecina nas ne bi mogla a da ne reaguje na takav nacin... na kraju krajeva kad ga izmlatis i odes, on da bi te tuzio mora te prijavit i reci sto je radioa ne vjerujem da mu se isplati
jer ako bi ga prijavio samo, vjerovatno bi vec sjutra bio na ulici opet
eo prije par dana ukraden neki kombi od neke firme, stao mu iza elastika ona sporedna ulica, gurali ga i tu ga ostavili... stajao je 2 dana tu poprecke zaboden...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks