View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zanimljivo da je Kecojevic poceo da trenira tek sa 17 godina. Momak je ocigledno bio uporan i imao talenta, pa je daleko dogurao za 5-6 godina.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Zanimljivo da je Kecojevic poceo da trenira tek sa 17 godina. Momak je ocigledno bio uporan i imao talenta, pa je daleko dogurao za 5-6 godina.
    isti slucaj sa aleksom popovicem kosarka,ivovicem vaterpolo,samo rad znaci
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

ja sam pred mec sa San Marinom prdnjavio ovdje da je trebalo jedan kontigent karata prodat kao paket za dvije utakmice, makar par hiljada. prvi bih kupio to pa koliko god da kosta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    ja sam pred mec sa San Marinom prdnjavio ovdje da je trebalo jedan kontigent karata prodat kao paket za dvije utakmice, makar par hiljada. prvi bih kupio to pa koliko god da kosta.
    Bilo je kao neke price o tome u savezu, ja sam spreman da kupim paket na pocetku kvalifikacija. Inace trebujem karte jos od prvih kvalifikacija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ne može tako baš zbog tih 11 iljada i kusur njih koji dođu na Englesku.

Što misliš ti, da imaju kad DPS-ovci da dolaze na San Marino?

Na kraju, napravio bi još gore, dobili bi ti isti pakete za dž, i onda ne bi bilo baš nikoga na San Marino, zato što su karte kod njih, jer su vezane za neku drugu utakmicu na koju su bili.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vjerovatno je to i Dejo shvatio pa zato ne pravi pakete pred kvalifikacije.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

http://www.toro.it/press/view/2744

evo nesto o Bakicu, Torinske novine se pitaju zasto ne igra i veoma pohvalno govore o njemu
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Savez nema para da pravi stadion

Ima li kakvih razgovora o novom stadionu, u loži pored vas su bili gradonačelnik Mugoša i ostali predstavnici vlasti?- U principu pričamo, ali nema para.A ko treba da ima pare i uloži u novi stadion?- Savez nema para da pravi stadion. Nijesu Košarkaški, Rukometni, a ni Odbojkaški savez pravili ove hale po Crnoj Gori. Zna se ko treba da napravi stadion. Da sam na vlasti, ja bih ga napravio za ovih šest godina. Izgradio bih lijepu tribinu sa šest do sedam hiljada mjesta, podigao bih je visoko, kad se već stadion nije izmjestio izvan grada. Slažem se da nema sada para, ali kada se imalo nije napravljen. Ali, mi ćemo i dalje igrati fudbal, i gaziti našim pravcem.Karte, karte, karte…

Da li znate da su navijači kampovali kod SC ,,Morača“ i da nijesu uspjeli da kupe ulaznice za duel CG-Engleska. Šalter je zatvoren desetak minuta nakon što su prvi srećnici došli do ulaznice. U prodaji je, navodno, bilo oko 1.500 karata?- Ne možete ni da naslutite koliko smo faksova, mejlova, dopisa dobili za ulaznice protiv Engleske. Podijelili smo karte igračima, što je i normalno, raznim komisijama koji rade, zaposlenima u Savezu, klubovima, sponzorima, koji imaju pravo da kupe, Vladi, gradu, političkim partijama, engleskim navijačima, raznim ministarstvima koja su nam se na vrijeme obratila, sudijama, delegatima, kontrolorima… Ima toliko toga, da je teško svima izaći u susret i mislim da je 10 hiljada ljudi ljuto na mene, na Savez, Momira… Ali šta da radimo, biće isto i protiv Ukrajine, mali broj karata je u prodaji. Zaboravio sam da kažem da imamo i navijačke grupe kojima izlazimo u susret.Ako si pravi navijač budi na tribine i protiv San Marina

Ko redovno kupuje ulaznice?- Postoji jedna partija u Crnoj Gori koja za sve mečeve A i mlade reprezentacije kupuje po 100 karata. A ima i onih koji se jave poslije četiri godine, a ima i onih kojih nema protiv San Marina, a onda traže 50 karata za duel sa Engleskom. Svi koji su bili na stadionu protiv San Marina dobili su karte za Engleze. Ima nezadovoljnih, šta da radimo, i ja sam bio ljut što nijesu bili protiv San Marina. Ako si pravi navijač budi na stadionu i protiv San Marina.Ljut sam, jer su to bačene pare

FIFA je najavila istragu zbog loše organizacije između Crne Gore i Engleske. Prijete vam nove kazne zbog bacanja u teren upaljača, flašica za vodu, zbog bakljade. A, više puta ste pred meč apelovali na navijače da se suzdrže i fer i korektno navijaju. Koliko Vas je sve to naljutilo?- Naravno da sam ljut, to su bačene pare, a mi njima izlazimo u susret, mislim na navijačke grupe. Istina je da i među njima postoje frakcije, bila je tuča, možda i neki namjerno dođu da bi pokvarili drugima koji su u dobrim odnosima sa Savezom, ma svega ima. Stadion nije funkcionalan, tribine su blizu terena, sve je nabijeno, dovoljna je jedna budala da napravi problem. Poenta – Dečko dva minuta drži baklju, a niko da mu ne priđe, da je oduzme i izgasi, da mu kaže: alo, stani. Zašto neko nije prišao. Ali, biće vremena, pričaćemo pred Ukrajinu sa navijačima, a do tada ćemo popiti još jednu kaznu.Koliki iznos očekujete?- Šta znam, bio sam iznenađen za kaznu od 17.000 franaka protiv San Marina i to zbog petardi, a ovo je bilo tri puta gore.

http://www.pobjeda.me/2013/03/30/dej...el-je-kljucni/
    Ne laži ***** ** *****!
    Last edited by amnesiac; 02-04-13 at 13:14. Reason: bez psovanja!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Malo da odem off...

Pored toga sto su pokazali koliko vole nasu zemlju, i pored toga sto su vrsni igraci ove igre, nasi fudbaleri su i JEDNE VELIKE LJUDINE jer su odluclili da premije koje su trebali da dobijuu a iznose 25 000 eura poklone u dobrotvorne svrhe za malu Tijanu iz Srbija cija porodica mora da skupi milion eura za translataciju srca.

NAKOLON DO PODA MOMCI !!

RESPECT!!!

http://www.kurir-info.rs/fudbaleri-c...-clanak-722461

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    a okle je ova mala?
    Iz Beograda
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ultra_Spich View Post
    Iz Beograda
    Da li je to uopste bitno???????

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Malo li je što smo ponosni svakog puta kad istrče na teren i izgaraju u borbi, nego nas čine ponosnim i van terena.
    Svaka čast Andriji, Dejanu i čitavoj ekipi.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka cast MOMCINE!!!
    1908.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Ima li kakvih razgovora o novom stadionu, u loži pored vas su bili gradonačelnik Mugoša i ostali predstavnici vlasti?- U principu pričamo, ali nema para.A ko treba da ima pare i uloži u novi stadion?- Savez nema para da pravi stadion. Nijesu Košarkaški, Rukometni, a ni Odbojkaški savez pravili ove hale po Crnoj Gori. Zna se ko treba da napravi stadion. Da sam na vlasti, ja bih ga napravio za ovih šest godina. Izgradio bih lijepu tribinu sa šest do sedam hiljada mjesta, podigao bih je visoko, kad se već stadion nije izmjestio izvan grada. Slažem se da nema sada para, ali kada se imalo nije napravljen. Ali, mi ćemo i dalje igrati fudbal, i gaziti našim pravcem.Karte, karte, karte…

Da li znate da su navijači kampovali kod SC ,,Morača“ i da nijesu uspjeli da kupe ulaznice za duel CG-Engleska. Šalter je zatvoren desetak minuta nakon što su prvi srećnici došli do ulaznice. U prodaji je, navodno, bilo oko 1.500 karata?- Ne možete ni da naslutite koliko smo faksova, mejlova, dopisa dobili za ulaznice protiv Engleske. Podijelili smo karte igračima, što je i normalno, raznim komisijama koji rade, zaposlenima u Savezu, klubovima, sponzorima, koji imaju pravo da kupe, Vladi, gradu, političkim partijama, engleskim navijačima, raznim ministarstvima koja su nam se na vrijeme obratila, sudijama, delegatima, kontrolorima… Ima toliko toga, da je teško svima izaći u susret i mislim da je 10 hiljada ljudi ljuto na mene, na Savez, Momira… Ali šta da radimo, biće isto i protiv Ukrajine, mali broj karata je u prodaji. Zaboravio sam da kažem da imamo i navijačke grupe kojima izlazimo u susret.Ako si pravi navijač budi na tribine i protiv San Marina

Ko redovno kupuje ulaznice?- Postoji jedna partija u Crnoj Gori koja za sve mečeve A i mlade reprezentacije kupuje po 100 karata. A ima i onih koji se jave poslije četiri godine, a ima i onih kojih nema protiv San Marina, a onda traže 50 karata za duel sa Engleskom. Svi koji su bili na stadionu protiv San Marina dobili su karte za Engleze. Ima nezadovoljnih, šta da radimo, i ja sam bio ljut što nijesu bili protiv San Marina. Ako si pravi navijač budi na stadionu i protiv San Marina.Ljut sam, jer su to bačene pare

FIFA je najavila istragu zbog loše organizacije između Crne Gore i Engleske. Prijete vam nove kazne zbog bacanja u teren upaljača, flašica za vodu, zbog bakljade. A, više puta ste pred meč apelovali na navijače da se suzdrže i fer i korektno navijaju. Koliko Vas je sve to naljutilo?- Naravno da sam ljut, to su bačene pare, a mi njima izlazimo u susret, mislim na navijačke grupe. Istina je da i među njima postoje frakcije, bila je tuča, možda i neki namjerno dođu da bi pokvarili drugima koji su u dobrim odnosima sa Savezom, ma svega ima. Stadion nije funkcionalan, tribine su blizu terena, sve je nabijeno, dovoljna je jedna budala da napravi problem. Poenta – Dečko dva minuta drži baklju, a niko da mu ne priđe, da je oduzme i izgasi, da mu kaže: alo, stani. Zašto neko nije prišao. Ali, biće vremena, pričaćemo pred Ukrajinu sa navijačima, a do tada ćemo popiti još jednu kaznu.Koliki iznos očekujete?- Šta znam, bio sam iznenađen za kaznu od 17.000 franaka protiv San Marina i to zbog petardi, a ovo je bilo tri puta gore.

Možda UEFA nije još uvijek zatražila da se navijačke grupe zavedu u evidenciju i tako napravi jedna baza podataka pa će se tačno znat ko je na stadionu i ko šta radi na stadionu ( govorim o navijačkim tribinama ) jer im ovo plaćanje kazni odgovara a i to je praksa za klubove a ne reprezentacije !!! Sad savez treba da to odradi pošto je očigledno da je taj dio priče POTREBAN jer koliko god ponese atmosfera meni je zasmetala baklja jer mi se čini da bi i mali kiks bio dovoljan da nas onemoguće u VELIKOJ borbi za put u Brazil ( Engleska jeste kolijevka fudbala ali je Brazil fudbalu dao neku dimenziju više i borba za nastup tamo je prioritet svih fudbalskih saveza u svijetu ) !!! Koliko god ljudi bili nezadovoljni malim brojem karata u prodaji izgleda da je to jedini način da se savez izbori za REGULARNU utakmicu ali isto tako svaki ekces treba da bude na račun saveza i ne vidim razlog za ljutnju !!! Dejo jeste mnoge stvari uradio kako treba u takmičarskom smislu ali je on predsjednik saveza koji treba da brine i o infrastrukturi iako razumijem da mu država sa te strane nije pomogla i on je to javno rekao pa je makar pola posla uradio !!! Djurdjevac je sekretar saveza kojeg sigurno nije delegirao Dejo nego mu je dodijeljen od strane te iste države pa bi u tom smjeru mogao reagovat razrješenjem ako je već toliko ljut na državne ograne po pitanju infrastrukture jer ovako nemamo jasnu sliku nego samo prebačanje odgovornosti sa jednog na drugog što nas neće dovesti do cilja !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by JeReMy View Post
    Da li je to uopste bitno???????
    pitao covjek , pa da mu odgovorim .. naravno da nije bitno pobogu .
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Malo da odem off...

Pored toga sto su pokazali koliko vole nasu zemlju, i pored toga sto su vrsni igraci ove igre, nasi fudbaleri su i JEDNE VELIKE LJUDINE jer su odluclili da premije koje su trebali da dobijuu a iznose 25 000 eura poklone u dobrotvorne svrhe za malu Tijanu iz Srbija cija porodica mora da skupi milion eura za translataciju srca.

NAKOLON DO PODA MOMCI !!

RESPECT!!!

http://www.kurir-info.rs/fudbaleri-c...-clanak-722461
    Iskreno, ne kapiram.
    Ako su već odlučili da daju u dobrotvorne svrhe, ima i u njihovoj zemlji gomilu ljudi kojima treba pomoć. Zašto ići u drugu zemlju ? Može li neko da objasni ovu (plemenitu) glupost

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo glupost? Imas 200 negativnih za ovu recenicu.
    A dobro,jedino se odje i mogu JEDINO cuti ovakvi ljudi.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Kao da je mene pitao šta da kaže(osim ovoga "političke partije" ) Deeejooo genije.

Last edited by Rakun; 03-04-13 at 01:57.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by lak1 View Post
    Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Iskreno, ne kapiram.
    Ako su već odlučili da daju u dobrotvorne svrhe, ima i u njihovoj zemlji gomilu ljudi kojima treba pomoć. Zašto ići u drugu zemlju ? Može li neko da objasni ovu (plemenitu) glupost
    Ovo glupost? Imas 200 negativnih za ovu recenicu.
    Naravno da je glupo ali plemenito davati unesrećenom U DRUGOJ ZEMLJI kad imaš isto tako unesrećenog U SVOJOJ ZEMLJI.
    Malo li je djece u CG kojoj treba presađivanje .
    A ti lupaj negativne (predvidio sam reakcije dežurnih "moralista " i "dušebrižnika" CdM-a)
    živo mi puca ... za negativne rep-ove. Od "pametnih" poput tebe negativni mogu samo da mi imponuju
    Quote Originally Posted by lak1 View Post
    A dobro,jedino se odje i mogu JEDINO cuti ovakvi ljudi.
    Takođe jedino ovdje možeš čuti da neko više voli drugu zemlju

Stvarno me treba na stup srama što više volim svoju zemlju od tuđe.

Last edited by Rakun; 04-04-13 at 00:53.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo davanje para je cisto pomodarstvo, tacno je jednom palo na pamet da se ispromovise malo kao kvazi-filantrop i onda ostali nisu htjeli da se izdvajaju naravno, kao sramota je da on daje a mi da ne damo a vjerujem ne znaju ni okle je mala ni od cega boluje
    imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Kakvi ste vi plemeniti neljudi...

Da ima ista plemenito u vama, makar zrno, to ne bi dozvolilo da mislite ovako, a ne da pisete...

Nazalost, Internet prostor moram da dijelim sa ovakvim ljudima, ali se makar u realnom zivotu distanciram za svjetlosnu godinu...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,817
    Thanked in
    917 Posts

Čitam u Vecernje novosti da ovi iz saveza hoće da vrbuju Miloša Bosančića bivšeg igrača Partizana koji igra u Južnoj Koreji .
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

RAKUNE ako ti i tebi slični znate da postoji neki sličan slučaj u CG zašto ne preduzmete nešto i pokrenete neku humanitarnu akciju nego nam ovđe pametujete, ako si tako zabrinut za slične slučajeve kod nas ti onda otiđi do banke i uplati neki euro. svaka čast našoj fudbalskoj reprezentaciji na humanom gestu kojim ste pokazali da ste veliki ljudi i na terenu i van njega.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka čast i dozvolite mi da izrazim divljenje našim fudbalerima oj svijetla majska zoro koji su pokazali da su veliki ljudovi i na terenu i van a i oko njega, kao i u svlačionici i ispred stadiona.
    imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija

Page 1288 of 2251 FirstFirst ... 2887881188123812781284128512861287128812891290129112921298133813881788 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)