ako uplatim pare na bet at home ali ne odigram mogu li bez problema da ih podignem ili mi ih nesto zadrzavaju i te fore
ako uplatim pare na bet at home ali ne odigram mogu li bez problema da ih podignem ili mi ih nesto zadrzavaju i te fore
this is pointless
SINGLE: Oldham - Colchester 1.4. 16:00 1 1,95 1-1 3,20
------------------------------
Evo po meni zicer sto se tice jacih kvota kod engleza. Oldham se nalazi u opasnoj zoni ali ovom pobjedom izlaze iz nje i izjednacice se bodovno sa danasnjim protivnikom Colchesterom (obe ekipe imace po 43 boda). Vjerovatno ne bi ovo vukao da Oldham ne pokazuje veliku zelju da ostane u ligi, tako je proslo kolo u gostima odnio bod jakom Swindonu iz vrha tabele odigravsi 1:1 na njihovom stadionu a kolo prije toga Oldham je pobjedio Hartlepool sa 3:0. Sve upucuje na keca kojeg treba ispratiti jer ce Oldham ovde sigurno ici na sva 3 boda od prve minute pa sam zato predlozo za hrabrije i tip iz keca u kec.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
SINGLE: Mersin - Besiktas(s.t.) 1.4. 19:00 2 2,05
----------------------------------------
Mersin se nalazi u teškoj situaciji, na poslednjem mjestu je i zaostaje 9 bodova za timom koji se nalazi na mestu koje obezbedjuje opstanak u ligi. Na poslednjih 9 utakmica (računajući i Kup)nisu pobedili, samo 2 nerešene i čak 7 poraza, tako da mi se čini da će ispasti iz lige. A da stvari budu još gore, izgleda da je klubu loša atmosfera i medjuljudski odnosi, jer su se neki igrači žalili policiji zbog maltretiranja. Predsednik kluba ih je nazvao izdajnicima, misleći na Yattara, koji je sve to najverovatnije i prijavio. Suspendovano je nekoliko igrača i to Hakan Bayraktar (sredina, 26 ut), Mustafa Keçeli (odbrana, 20 ut, 1 g), İbrahim Üçüncü Yattara (sredina, 4 ut) Ömer Aysan Baris (odbrana, 7 ut) i Ozan Ipek (sredina, 4), a klub će odlučiti o njihovoj daljoj sudbini.
Besiktas se nalazi na 3. mjestu i još ujvek ima neke šanse da se uključi za vrh tabele. Mada i oni imaju nekih malih problema sa sastavom tima, ipak mislim da će pobjediti zbog stanja u redovima Mersina i imaju više motiva da jure pobjedu.
Unics - Ensey hendikep prvo pol 1 1.85 kvota 8.5 hendikep ! Ruska kosarka..
Biella - Montegranaro 2 1.75 domacin ispao uveliko....
portsmouth tranmere gg3+ uglavnom mislim da ce bit golova
exiter 1
accrington barton gg
ko oce da ima deset puta vise para neka odigra Fulam 1-1 i Bilbao 1-1 u sporting kvota 10.4![]()
evo jedan slican ovom prvom kvota 49
oldam 1
portsmouth 4+
accrington 4+
exiter 1
Besiktas 2
Asteras x
Brondby 1
Montegraro 2
Fulam 1
sa 3e zadnji za danas..
Opandrčio ga :lolblue:
http://adf.ly/M3IZH
Ima neka utakmica, Peru 1. Liga, počinje noćas u 23:00.
Veli neki tip s fejsbuka što pogađa dosta često da je to dvojka. Neki tim na H. Kvota je oko 3.75 - 4.00
Ne znam bih li ga probao iz 1-2, kvota na bet365 je 41.00.
Obavezno !
...
Pogadja chudo, al' igra na osjecaj. I pogledajte parove, pa pogledajte tabelu, pa pogledaj gol razliku. Npr. Jedinica 5 kvota, bori se za opstanak, dok gostu bodovi ne trebaju. Covjek predlozi duplu sansu, pa onda predlozi jedinicu za 'hrabrije'.
Alooo! Jesi retardiran?! Pogledaj kakvi likovi prate stranicu. PS. Vidim da su bosanci najaktivniji na tu stranicu, a meni brate nekako srce puno kad mi bosanac kaze da su crnogorci glup narod.
Ako sami ne umijede da nadjete takvu utakmicu, batalite kladionicu. Ozbiljno mislim i pricam. Ne volim da dajem pare na 'tudji' osjecaj, sem ako taj osjecaj nije NSX-ov.
Btw. Ajde, ocete li da napravim ja stranicu i da vam predlazem kvote 3+? Garantujem prolaznost 3/5 svaki put! Smijesne stvari..
Hvala Lepo
kladionica se igra na osjecaj, dojavu ili prepisivanje.
taj momak ne pogadja kvote od 1,8 kao sto je 3+ ako mozes bolje, svaka cast...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Aj predlazi ti ovdje, pa da te vidimo.![]()
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks