Page 72 of 119 FirstFirst ... 226268697071727374757682 ... LastLast
Results 1,776 to 1,800 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

koje su drzave vojno sposobne? Dovoljna su 2 manja bataljona a ne drzave..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

CG je okruzena NATO drzavama i jedina koja je prirepak Rusiji i Bjelorusiji pored Srbije jeste i "mali mozak" - CG opozicija.. Ko nije svjestan s kim se granici CG taj nije normalan... Bilo sta da urade u regionu a da je protiv interesa CG taj je zasticen, a CG poligon za potkusurivanje.. To je neozbiljnost i sumanutost prema Drzavi i gradjanima CG..
    No manijaka smo se nagledali u prethodnim godinama da stvarno vise nista ne cudi... Stratesko razmisljanje - nula.. Zive samo u proslosti i dan za danom od kladionice do kladionice..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    9,777
    Thanks Thanks Received 
    6,101
    Thanked in
    2,323 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Možemo li znat od koga nam prijeti opasnost pošto to što pominješ kroz istoriju nikad nije bilo kao danas i za to postoje 1000 primjera !!! Ko danas koga napada u Evropi i koje su to države vojno sposobne da napanu CG sjutra ??? Prosto je nevjerovatno da neko priča tu priču u 21 vijeku :P ali razmišljate vi o tome jer ionako nemamo o čemu razmišljat osim o sexualnim aferama iz državnih kabineta
    Da da '98-'99 su bile u prošlom vijeku, u ovom ne može ništa od toga biti... No da ne bi razmišljali zna se rešenje...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ma tako su razmisljali i u Bosni pa nagrdjeni ispadose ko niko...
    Sve divota, Miljacka, ovo ono, pesmice i ...
    Nerealni ljudi tesko da shvate objektivne okolnosti i posle im svako kriv..
    Romantizam umjetnosti a realizam politici...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    CG je okruzena NATO drzavama i jedina koja je prirepak Rusiji i Bjelorusiji pored Srbije jeste i "mali mozak" - CG opozicija.. Ko nije svjestan s kim se granici CG taj nije normalan... Bilo sta da urade u regionu a da je protiv interesa CG taj je zasticen, a CG poligon za potkusurivanje.. To je neozbiljnost i sumanutost prema Drzavi i gradjanima CG..
    No manijaka smo se nagledali u prethodnim godinama da stvarno vise nista ne cudi... Stratesko razmisljanje - nula.. Zive samo u proslosti i dan za danom od kladionice do kladionice..

Hvala Lepo
    Pa i Izrael je okružen državama koje su neprijateljski nastrojene prema njima pa to ne znači da treba da se prilagode situaciji nego imaju ledja u vidu medjunarodne zajednice koja je svjesna da svijet nije mjesto jednoumlja nego različitosti baš kao što sam ja npr. dijametralno suprotnog stava od vas !!! Vi se plašite za bezbijednost CG a ne plaše se STRANE kompanije koje ubiraju prihod na teritoriji CG a neki čak misle da bi oni sami sebe uništavali ??? Ne shvatam zbilja što pokušavate da kažete koliko god se trudio da shvatim tu veliku potrebu za NATO savezom ali eto
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Da da '98-'99 su bile u prošlom vijeku, u ovom ne može ništa od toga biti... No da ne bi razmišljali zna se rešenje...
    98-99 smo bili u sastavu SRJ i ta je država imala prilično respektabilnu vojnu jačinu ( doduše ne u mjeri da se može ratovati protiv medjunarodne zajednice ) ali danas CG ne gradi svoj put u uniformi ili neko misli da bi mi trebali igrati ulogu Sjeverne Koreje ... nevjerovatno ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    9,777
    Thanks Thanks Received 
    6,101
    Thanked in
    2,323 Posts

98-99 smo bili u sastavu SRJ i ta je država imala prilično respektabilnu vojnu jačinu ( doduše ne u mjeri da se može ratovati protiv medjunarodne zajednice ) ali danas CG ne gradi svoj put u uniformi ili neko misli da bi mi trebali igrati ulogu Sjeverne Koreje ... nevjerovatno ...
    Kakav put u uniformi, kakva S.Koreja...? Ili pričaš sam sa sobom ili si se malo pogubio...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Sto se tice Izraela o tome mogu diskutovati rijetki strucnjaci iz mnogih oblasti.. I ni jednom normalnom covjeku takve tenzije ne bi odgovarale, iako opozicija to non stop nudi CG gradjanima.. O "normalnosti" u tom smislu bnolje da ne...
    Mada, kad me pitaju kako mogu da idem u "opasni" Izrael, samo ih pitam koliko redovno se ubijaju po CG, koliko automobila eksplodira mjesecno itd.. Toliko o "sigurnosti" gradjana i imovine...
    Sto se tice stranih firmi u CG, zna se koje crpe CG kapital i iznose iz CG, tj. ono sto je ostalo od svih veljih magova CG politike i ekonomije.. A zna se od kojih stranih firmi CG samo dobija.. Ima ih dosta, no o tome s onima koji znaju materiju..
    Bosna i mrcena neobrazovana CG nisu zeljeli da shvate realnost i sta se desavalo u svijetu, a ni ono u Slo u CRO.. Pisalo je sve po novinama, bilo na TV, ali zatucani nisu ni citali ni gledali.. Samo su sebi dozvolili da zive u utopiji i da nesto "spasavaju".. E to mi isto lici na ovo sada u CG.. Nesvjesni da su okruzeni drzavama NATO.. da je ovo poslednji voz da se prikace.. Oni cekaju Srbiju da odluci sta ce.. A Srbija.. eh.. Molila bi Boga da je u poziciji da moze i na mjesto CG..
    No, kako se nije moglo budalama dokazati ni 90-tih.. Kako se nista nije promijenilo u tom smislu uprkos netu i informacijama.. Isti ostaju isti.. Zatucani i neodgovorni i prema sebi ni prema Drzavi.... Vec vidjeno..
    A i oni koji bi trebali da osvijeste narod isti matrak.. Ni oni daleko ...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 01-04-13 at 13:41.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Sto se tice Izraela o tome mogu diskutovati rijetki strucnjaci iz mnogih oblasti.. I ni jednom normalnom covjeku takve tenzije ne bi odgovarale, iako opozicija to non stop nudi CG gradjanima.. O "normalnosti" u tom smislu bnolje da ne...
    Mada, kad me pitaju kako mogu da idem u "opasni" Izrael, samo ih pitam koliko redovno se ubijaju po CG, koliko automobila eksplodira mjesecno itd.. Toliko o "sigurnosti" gradjana i imovine...
    Sto se tice stranih firmi u CG, zna se koje crpe CG kapital i iznose iz CG, tj. ono sto je ostalo od svih veljih magova CG politike i ekonomije.. A zna se od kojih stranih firmi CG samo dobija.. Ima ih dosta, no o tome s onima koji znaju materiju..
    Bosna i mrcena neobrazovana CG nisu zeljeli da shvate realnost i sta se desavalo u svijetu, a ni ono u Slo u CRO.. Pisalo je sve po novinama, bilo na TV, ali zatucani nisu ni citali ni gledali.. Samo su sebi dozvolili da zive u utopiji i da nesto "spasavaju".. E to mi isto lici na ovo sada u CG.. Nesvjesni da su okruzeni drzavama NATO.. da je ovo poslednji voz da se prikace.. Oni cekaju Srbiju da odluci sta ce.. A Srbija.. eh.. Molila bi Boga da je u poziciji da moze i na mjesto CG..
    No, kako se nije moglo budalama dokazati ni 90-tih.. Kako se nista nije promijenilo u tom smislu uprkos netu i informacijama.. Isti ostaju isti.. Zatucani i neodgovorni ni prema sebi ni prema Drzavi.... Vec vidjeno..
    A i oni koji bi trebali da osvijeste narod isti matrak.. Ni oni daleko ...

Hvala Lepo
    Odgovor u stilu "bla,bla,bla ... vidiš da sam upravu" nego dobro ... vrijeme koje je ispred nas će dati odgovore na pitanje koliko je NATO savez održiv ako misli da asimilacijom gura države pod svoj kišobran tako da nam je svaka priča suvišna
    ps: nisam nikakav prorok nego samo realno gledam na stvari koje se dešavaju u svijetu
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Zar nije promjena stava ako je neko danas u opoziciji a sjutra na vlasti ??? Kod nas se to još nije desilo od kad ja pratim ( ne pamtim nešto miting 89 ) ali treba da budemo sigurni kako je ova vlast najbolja ???
    A nemoj da mi vrdaš tako sa odgovorima da te zamolim

To što si sad napisao nema nikakve veze o onome o čemu smo pričali. Dakle da ponovim, ti si rekao da opozicija sad ima neke svoje stavove koji stoje dok su u opoziciji, a kad ta ista opozicija dođe na vlast da je vrlo moguće da oni te stavove promijene bez obzira na to što njihovi birači o tome mislili. Jesi li to rekao?

To što opozicija ima ovakav stav po pitanju NATO saveza može da se lako promijeni ukoliko bi osvojili vlast
    Jesi.

E sad te ja samo pitam, da li mi to treba da nagađamo šta će biti stavovi opozicije onda kada dođe na vlast? Koje će svoje stavove da promijene, i na koji način? Kako će da riješe sva pitanja na koja su odlučili da zažmure u predizbornoj kampanji ne bi li prevarili nekoga da im da glas i ako u programima tih partija stoji nešto potpuno deseto?

Ideja izbornog procesa je da politički faktori predstave svoje stavove i program, kako bi ljudi mogli odlučiti koji od njih zaslužuje glas (ako ijedan zaslužuje). Ideja nije da se u predizbornoj kampanji igra žmurke sa milion različitih pitanja i da se stavovi i programi kriju od glasača.

Sad što se tiče NATO-a.

Razlog zbog čega većina prihvata EU ( iako jesu prilično konzervativni da ne kažem gledaju svoj intres iznad svega ) u odnosu na NATO je prosto što nam vojna bezbijednost nije potrebna ako nemamo šta da branimo
    Okej, recimo da si u pravu. Da li bi se onda zalagao za potpunu demilitarizaciju Crne Gore? Jer ako nam vojna bezbjednost nije potrebna, zašto bi uopšte trošili bilo pare na to? Mi danas plaćamo par hiljada ljudi i opremu koji (da nema međunarodnih misija) ne bi radili ništa, i ne mogu garantovati bilo kakvu sigurnost, ajde onda da raspustimo to vojske što imamo, prodamo opremu i zemljište iskoristimo u ekonomičnije svrhe.

Naravno, realnost je da ne postoji zemlja kojoj vojna bezbjednost "nije potrebna". NATO nije tu da bi bilo koga "branio", jer kad dođeš u situaciju da treba da se braniš i da radiš procjenu stepena bezbjednosti, onda je za mnogo stvari već kasno. NATO je tu da bi garantovao da mi nikad nećemo ni morati da se branimo od bilo koga. Ja ne znam na koji način ti doživljavaš Evropu, ali odnosi u njoj nisu baš tako idilični, a mi nismo Luksemburg udobno smješteni između Francuske i Njemačke.

Kao prvo, novčana ulaganja Crne Gore u bezbjednosni sistem bi bila mnogo isplativija kroz NATO, nego kroz ulaganje u vojsku Crne Gore bilo kog tipa. Kao drugo, biti dio globalnog sistema bezbjednosti ima pozitivan efekat na investicije. Kao treće, korišćenje crnogorskih luka i eventualno teritorije za potrebe NATO-a takođe nosi konkretan ekonomski benefit.

I posljednja stvar - mi smo već u sferi uticaja NATO alijanse. Šta znači biti u sferi uticaja? Znači da mi već sad praktično radimo sve ono što oni od nas hoće, i da služimo interesima alijanse. Sad razmisli da li je bolje samo da prihvatimo tu realnost i nastavimo "neutralno" (i ako neutralni realno nismo), ili da kad već upadamo u sferu uticaja NATO-a iskoristimo i prednosti koje nudi punopravno članstvo i garancije koje dolaze uz to?

Nego sve te priče su suvišne i jasne svakom ko to želi da vidi. Ovdje se ne radi o nekim ozbiljnim raspravama, već se radi o tome da veći dio Crne Gore još uvijek živi u ideološkim zabludama koje su posljedice propagande o nebeskom narodu i zlim Amerikancima koji porobljavaju svijet.
    Last edited by MadGod; 01-04-13 at 13:51.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Odgovor u stilu "bla,bla,bla ... vidiš da sam upravu" nego dobro ... vrijeme koje je ispred nas će dati odgovore na pitanje koliko je NATO savez održiv ako misli da asimilacijom gura države pod svoj kišobran tako da nam je svaka priča suvišna
    ps: nisam nikakav prorok nego samo realno gledam na stvari koje se dešavaju u svijetu
    Vidi se.. i Vas nivo obavijestenosti, i realnost sa kojom vladate.. Nisam iznenadjena, ima vas koliko ono? 55%?
    Strasno...i pogubno.. Ali kao i 90-tih kreteni su birali kako su birali, a pametni i obavijesteni jednostavno otisli iz tog primitivizma...

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 01-04-13 at 13:47.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Vidi se.. i Vas nivo obavijestenosti, i realnost sa kojom vladate.. Nisam iznenadjena, ima vas koliko ono? 55%?
    Strasno...i pogubno.. Ali kao i 90-tih kreteni su birali kako su birali, a pametni i obavijesteni jednostavno otisli iz tog primitivizma...

Hvala Lepo
    Pa što se vraćete kad ste otišli ???

@ MadGod
    Okej, recimo da si u pravu. Da li bi se onda zalagao za potpunu demilitarizaciju Crne Gore? Jer ako nam vojna bezbjednost nije potrebna, zašto bi uopšte trošili bilo pare na to? Mi danas plaćamo par hiljada ljudi i opremu koji (da nema međunarodnih misija) ne bi radili ništa, i ne mogu garantovati bilo kakvu sigurnost, ajde onda da raspustimo to vojske što imamo, prodamo opremu i zemljište iskoristimo u ekonomičnije svrhe.
    Pa već imamo policiju za javni red i mir samo što bi vojska trebalo da ima kadrova identično potrebama da se saniraju neke vremenske posledice ( koje nisu ni malo zanemarljive ) i eventualno preventivno djeluje u slučaju eskalacije nasilja (što je opet u domenu SF ) !!! Vojska nam je potrebna i zbog vazdušnog prostora pa makar samo konstatovali neku pojavu na vrijeme a ostalo je briga onoga ko bi taj prostor povrijedio jedino ukoliko se nema saznanje da bi nas NATO pakt bombardovao što im sigurno nije u intresu ( ili ga ja makar ne vidim ) !!! Zbog čega kažem da bi opozicija po objavljivanju rezultata sigurno prihvatila NATO kao neku realnost ( naravno u mjeri u kojoj su sada prisutni ) je zbog toga što bi to bilo prosto jedino moguće rješenje jer teško da bi se tome mogli suprostavit ( pod uslovom da ih vlast stvarno zanima ) !!! Razlog zbog čega smo uopšte potegli ovu priču je konstatacija ( kad se nema valjanih argumenata ) da je Fijip već pobjednik jer se zalaže za NATO vojne intervencije i u tom smjeru će partija koja njega delegira biti jedini izbor je netačna ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ko se vrace? Hahahaha svasta... Patriotizam je pomoci pametnima a budale niko prizvati pameti..
    No... Sve uvijek pokaze vrijeme... Ja i dalje posmatram neke "pametne" koji i dalje sjede u kisnim kabanicama i prodaju pored puta ..isti ljudi 20 godina... Shvatice nesto? A-a...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    a za tih 20 godina si vidio da je on dobar i to dje u Italiji???
    Da!
    I što ćemo sad? Oćeš li mi dozvoliti da imam takvo mišljenje o njemu?
    Gledao/slušao sam ga i u Italiji i prije Italije u Crnoj Gori. Imam dovoljno godina da pamtim to doba.
    A đe si ti vidio (lično, a ne što si čuo od drugih) da on nije dobar? Jesi li pratio društveno politički život u Crnoj Gori od početka devedesetih? Jesi li slušao njegove istupe tada? Jesi li gledao sve emisije na italijanskim TV stanicama u kojima se često pojavljivao (jedan period praktičn svakodnevno)?

pa dje je on bio tih 20 godina, sta je uradio za Crnu Goru??
    On ama baš ništa! Ni djelima, ni pričom, ni ugledom. A što si ti uradio za Crnu Goru više od njega?

nije nasao za shodno da se potrudi da glasa kakva ce njena buducnost biti , u zajednici ili ne. sta god da je odluka tada bila njegova opet je to njegova zemlja i on ima obavezu da bira sta je bolje za nju. pa makar se ja ne slagao sa tom odlukom bar je pokusao i moze reci sjutra jbg ucinio sam sve sto je do mene bilo. dao sam taj glas (nezavisnsti /zajednici).
    Aooooooooo. Neka se uvede u zakon da svako mora izaći da glasa i da ne smije biti nevažećih listića). To je makar mnogo blaže nego ono što je Filip rekao da ne može biti predsjednik neko ko nije izašao na referendum, jer ako nije izašao to automatski znači da nije ni glasao za poželjnu opciju. Džabe je Lekić rekao da mu je milo zbog nezavisnosti Crne Gore- to se ne broji jer nije došao da to i zaokruži, pa ne može biti kandidat za predsjednika. A DPS bi već našao način da provjeri/utvrdi da li je on zaista zaokružio poželjnu opciju. Nego ne znam može li mi DPS kako dokazati da je Filip zaokružio opciju za nezavisnost, da mu ne vjerujem na riječ?
    Nego da se vratim ovom tvom komentrau... ti bi rađe i da je Lekić došao i glasao za zajednicu, nego što uopšte nije glasao? Onda bi ga ti možda i podržao danas, zbog toga što je znao da ispuni obavezu. Sjutra na duelu da kaže da je ipak glasao na referendumu (a da se ranije šalio) i to za nezavisnost (pokazujući dokaz video zapisao na mobilnom telefonu), DPS mašinerija bi počela da ga napada zamjerajući mu zašto je glasao za nezavisnost.

on je odabrao da okrene ledja, da cuti i sluzi Milosevicu i Kostunici. to su cinjenice to nije neka izmisljotina DPS.
    :lolblue::lolblue:
    Kao da te je CT hirurg u ovo ubjeđiva'.

sto se baba i zaba tice, nije go.o nego se pas posro. ovaj je clan DPSa ovaj je predsjednik koalicije. ovaj zastupa interese DPSa a ovaj interese Mandica i Medojevica. a i mi objasni razliku izmedju to dvoje.
    Nema razlike.

a ostavi se ti Mila i njegove kuhinje ovdje, kazi ti meni ko je od ovdje forumasa rekao da ce opet biti ujedinjena sa Srbijom i veliko srpske politike i sl.
    jedini koji to pominje svako malo si ti i niko vise, pa ili si ti time isprepadan ili pokusavas nas da isprepadas. mi smo svjesni nekih cinjenica i moze Mlo pricati sta hoce, mi znamo kakve su stvari.
    :lolblue:
    Aaoook, opučih se od smijeha na ovaj šaljivkasti dan.
    Mora da je opet hirurg ubjeđiva narod da nije CG propagandna mašinerija bila ta koja je zaskočila Lekića sa krivicom da je Mandićev pajtaš, nego da je Lekić to sam sebi zamjerao, a da je Mandić prokažen kao separatistički velikocrnogorac.

svi znamo kako Manda razmislja a niko ne zna kako Lekic razmislja. dok se ne izjasni on moze bti prikriveni vanzemaljac i ne moze mu se vjerovati dok ne kaze njegovo misljenje koje uporno nece da izgovori.
    Ma pušti kako Lekić razmišlja. Dovoljno je što znaš kako Manda razmišlja, a pošto je Lekić drugi Manda onda ne valja rabota nikako. No dobro je kad ima ko drugi da (nam) razmišlja. I dobro je što taj drugi sigurno ne razmišlja gore od Lekića... a lako mu je kad se pored šefa koji misli umjesto njega sada pojačao i sa hirurgom, pa će mu oni dvoje sve objasniti... a Ivanišević bi mogao izvršiti reviziju, za svaki slučaj.

ja znam ko sam i sta sam i to sam znao od 90 tih kada sam kao tinejdzer poceo da razmisljam o tim stvarima. ali za razliku od nekih mnogo starij od mene ja imam svoj STAV i svoju NACIONALNOST i ne stidim se da to pokazem drugima.
    :encouragement: :applause:

ne znaci da sam u pravu ali bar drugi znaju kako razmisljam i mogu da me isprave ako dje grijesim.
    :encouragement:
    ...tako sad ispravljaju i Lekića. Ubiše se od ispravljanja. Ali nema rašta dok ga hirurg ne poduvati i da kaže/objasni Lekiću što Lekić misli, kakvi su mu stavovi.

ko mu finansira kampanju kao nezavisnom kadnidatu i ako finansira DF kako je onda on nezavistan kanditad kada sjutra mora opravdati ta ulaganja.
    Nikako bogomi. No ima načina da im se oduži... namjestiće im neki posa, ubačit ih na neku poziciju... lagano.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Posto sam na tel sada ne mogu odgovoriti kako hocu ali pominjes nekog hirurga a ja pojma nemam ko je to a jos sa cetinja. A par puta si bio ironican a sto je najgore rekao si kako jeste a znacer ti dje a drugi ce prepoznati

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

I jos da dodam da je problem sto ja ne znam kako on razmislja jer se on ne izjasnjava pa sta drugo nego da su mu stavovi kao ljudima pored njega. A sto se toga tice bili glasao za njega da je glasao zajednicu, reci cu da bi glasao Milica da je protiv kandidat Vujanovicu. To ti je moj odgovor

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Povodom nerazumnog otvaranja "puta" usled izbora svi su izgledi da je Zana Stijepovic poginula.
    Vujanovicu njena nesreca je tebi na dusu.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije mi jasno kako se uopste mogu uporedjivati licnosti kao Lekic i Vujanovic...
    Lekic ima iza sebe karijeru i prepoznata je licnost nasiroko, intelektualac koji nadam se posjeduje sve moralne vrijednosti koje treba da ima jedan predsjednik drzave. Nasuprot imamo ove lokalne kvazi-intelektualce, kojima je jedina preporuka clanstvo u partiji, koji su svoj moral nedvosmisleno pokazali u zadnje dvije decenije. Vujanovic je primjer onoga sto predsjednika ne treba da bude... dirigovani, uplaseni, beznacajni, predsjednik bez stava koji prima sportiste.
    Za svakog ko usko ne zavisi od DPS-a ili od njih ne uzima pare za svoj glas, izbor je prilicno lagan ukoliko se stvarno zeli dobro Crnoj Gori.
    Uvjeren sam da bi sa Lekicevom pobjedom konacno doslo do prvog pomaka u demokratizaciji crnogorskog drustva, iako bi njegove nadleznosti kao predsjednika bile limitirane.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel ovo "nas"forumas u pozadini :

http://www.filipvujanovic.me/images/...iksic-1-20.jpg
    Last edited by Tattoo; 01-04-13 at 18:49.
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Imam utisak da ovi koji kao podrzavaju g. Lekica u stvari namjerno provociraju sa glupom pricom da izazovu sve koji imaju namjeru da bojkotuju iz inata glasaju za g. Vujanovica
    .. Jednostavno sa pricom tj. Propagandom vrijedjaju zdrav razum...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Sto u pozadini kad i Filip ucestvuje na forumu? Ne bas redovno ali se cesto javlja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mislim na Filipa , nego na ovaj podmladak

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    mnim da jeste...da ne kazem na zalost

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Sto u pozadini kad i Filip ucestvuje na forumu? Ne bas redovno ali se cesto javlja
    mogao bi se i predstavit koji put da nam kaze i neko svoje misljenje
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nebi ja vama dao boljeg od Filipa (tih para nema). Pa kad ukapirate, da vam bude, ka nama što je bilo. Vama veće kazne od te ne treba.

E to je iz-inata, zato glasaj Filipa i uživaj (još malo).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    mnim da jeste...da ne kazem na zalost

Na zlost, takva nam je omladina

Page 72 of 119 FirstFirst ... 226268697071727374757682 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)