Page 71 of 119 FirstFirst ... 216167686970717273747581 ... LastLast
Results 1,751 to 1,775 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Koliko je DF do sada potrosio novca za g. "nezavisnog", tj. "nizasta"..Stari maheri koji su iscrpili i Srbiju i CG da bi zakucili nesto, eto sad dzabe daju kao u kafani za pevaljku.. A nemojte.. Pirot majka..
    Pitanje je.. sta ocekuju "menadzeri" za ovoliko radno vrijeme, noVAc, sve angazovane ljude, hale, postere, video gluposti, putovanja, obroci za angazovane ljude, benzin cak ...kompletnu kampanju ?
    Dzabe? Dje to ima?
    Pa toliko je sirotinje u CG pa se ne pretrgose ni oni i crkva da se ovoliko zabave obavezom - humanim radom, ali za 'nezavisnog' e to moze dzabe?
    hahahaha ovo je za malji deca..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 01-04-13 at 00:51.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Danas je 18/03/2013 i kao sto rekoh, dalje necu komentarisati predsjednicke izbore
    18/03/2013 je prošao, ali predsjednički izbori još nisu prošli, pa kao što ti donjim postom pitaš zbog čega su se neki ljudi angažovali u Lekićevoj kampanji, ja bih tebe pitao zbog čega ti pišeš ovako kako pišeš? Koja je svrha donjeg posta, što treba da se sa njim pokaže?

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Pitanje je.. sta ocekuju "menadzeri" za ovoliko radno vrijeme, noVAc, sve angazovane ljude, hale, postere, video gluposti, putovanja, obroci za angazovane ljude, benzin cak ...kompletnu kampanju ?
    Dzabe? Dje to ima?
    Pa toliko je sirotinje u CG pa se ne pretrgose ni oni i crkva da se ovoliko zabave obavezom - humanim radom, ali za 'nezavisnog' e to moze dzabe?
    hahahaha ovo je za malji deca..
    P.S: bez obzira što je danas dan šale, očekujem odgovor koji nije za malji deca.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Čekaj malo, koje sve stavove opozicija može "lako da promijeni" nakon osvajanja vlasti? I ako ih tek tako mijenjaju, nije li to čista prevara ljudi koji glasaju za njih na osnovu aktuelnih stavova, i gaženje svog političkog i ličnog integriteta (ako su ga ikad i imali)?

Takvih primjera nema baš svuda po svijetu. Ne znam odakle ti ideja da samo VLAST mora da vodi računa o stabilnosti o državi, a opozicija nema dužnost da o tome brine nego valjda po tebi ima pravo da se služi svakakvim obmanama da bi došla na vlast.

Što se tiče NATO-a, pogrešno misliš. NATO je veliki trošak prije svega za nekoliko vodećih zemalja u savezu, a oni su spremni da troše toliko jer smatraju da je to trošenje neophodno da bi garantovalo njihovu bezbjednost. Manje i novopriključene zemlje uglavnom imaju i direktnu i indirektnu ekonomsku korist od saveza, naravno pod uslovom da znaju kako da iskoriste prednosti koje im se nude.

U današnjim uslovima, članstvo u NATO je mnogo ekonomičnije i isplativije od članstva u EU, a ja ne čuh da iko od tih dušebrižnika u Crnoj Gori pomenu efektivne troškove koje nosi priključenje EU. U toj priči se članstvo u EU uvijek nekako podrazumijeva, ali kad je NATO u pitanju, e tu ćemo da tražimo svakakve "analize" i izmišljamo izgovore zašto to ipak nije toliko pametno.
    Zar nije promjena stava ako je neko danas u opoziciji a sjutra na vlasti ??? Kod nas se to još nije desilo od kad ja pratim ( ne pamtim nešto miting 89 ) ali treba da budemo sigurni kako je ova vlast najbolja ??? Razlog zbog čega većina prihvata EU ( iako jesu prilično konzervativni da ne kažem gledaju svoj intres iznad svega ) u odnosu na NATO je prosto što nam vojna bezbijednost nije potrebna ako nemamo šta da branimo a da bi postigli odredjen stepen razvoja ( koji smo btw imali ) jednostavno moramo komunicirat sa okolinom u nadi da se opet naprave neke kapitalne stvari ( u većinskom državnom vlasništvu ) i tako stvorimo vidljive preduslove za teritorijalnu odbranu koja je opet prilično mala !!! Zatvor nam ne treba ništa i ne kažem da je sad situacija takva ali nekako jedine korisne razgovore trenutno vodimo sa EU iako bi sigurno propali kad bi svaku preporuku prihvatili jer prosto mentalitet nije isti u Farancusku i Njemačku ( ma ni u njihovim granicima ) ali se može doći do dogovora o raznim pitanjima !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

p.s. Pomislicu svasta nakon onolikog sponzorstva politicara kad su postene djevojke u pitanju.. Ajd auta, ajd i stanovi, ajd i kabinet u drzavnoj instituciji (poludio covjek), ali mjesto "Nezavisnog - autonomnog" Predsjednika CG ovako, a ni trudnoca nije u pitanju (bar ne evidentna), onda zaista nesto nije bas normalno...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    prosto što nam vojna bezbijednost nije potrebna
    ????!
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

@hop

Opet ja
    Da te pitam, đe ti je bio pulen tokom krize pregovora u Nikšiću, prije pola godina?
    Lider koalicije, osoba koja bi "po folderu" trebalo da bude na prvom mjestu menadžer, donosilac odluka, autoritet, je opet rješavao egzistencijalna pitanja u Rimu, i to u odsudnim trenucima za opoziciju. Koja je dijagnoza: Ili je pitanje posvećenosti, činovničkog stanja uma, prosto nesposobnosti, ili pak sve troje zajedno?
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    9,777
    Thanks Thanks Received 
    6,101
    Thanked in
    2,323 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ????!
    Živimo na, kroz istoriju dokazano, miroljubivom području... Šta će nam odbrana...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

možda misli da je dovoljno za odbranu ovih 850 oficira i 350 običnih vojnika
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislio sam ovaj post da napišem prije par nedjelja, pa bolje i sad da ugrabim nego da čekam još.
    Ne brinite, nije ništa epohalno, samo neko moje razmišljanje.

1. Moje učešće na ovoj temi započeo sam pitajući se što li će u eventualnom drugom krugu izbora uraditi pristalice onog DPS-ovog protivkandidata koji ne bi prošao u drugi krug, pri tom se izjasnivši da bih ja glasao bilo kojeg Filipovog protivkandidata. Onda sam, nadajući se da će Bojović sakupiti dovoljno potpisa, "razrađivao" varijantu ako bi u drugi krug prošli Filip i Lekić, istovremeno očekujući da Lekić u međuvremenu dobije podršku Pozitivne i SNP-a. Smatrao sam da eventualna podrška Lekiću iskazana i od strane Bojovića može odigrati vrlo bitnu ulogu za rezultat izbora, tj. za pobjedu Lekića (čak i da će biti neophodna), nadajući se da će do nje i doći, kako bi se pojačala opoziciona podrška. Pisao sam da smatram da šanse za konačan poraz Vujanovića rastu ako Bojović sakupi potpise da učestvuje na izborima. Sada, vidimo da Bojović neće učestvovati i da nije pozvao svoje pristalice da glasaju opozicionog kandidata. Međutim, poslije svega, ne znam koliko je uopšte relevantno to što Lekić nema podršku Bojovića, imajući u vidu par stvari. Prvo, Bojović se "zaustavio" na relativno mali broj od 2000 potpisa, pa sada njegova riječ nema toliku "težinu". Drugo, neki njegovi podržavaoci će svakako glasati Lekića (makar tako kažu). Treće, i bez/prije Bojovića Lekić ima podršku procrnogorskih glasača, i to ne samo one iz PZP i Pozitivne. Ne možemo znati bez da nagađamo koliko bi Bojović dobio glasova na izborima i od koga bi, osim apstinenata, škrbnuo te glasove, da bismo pravili dalje projekcije. Ovako, striktno se držeći brojki/fakata, on za sada ostaje marginalna politička ličnost, a njegova Pravedna pokret/partija u pokušaju.
    2. Realno govoreći, Vujanović je veliki favorit na izborima i bilo bi čudo da ne pobijedi. Mislim da će mu glavnu prevagu donijeti glasovi Bošnjaka/Muslimana i Albanaca. Neću sada objašnjavati zašto mislim da ga oni glasaju i zašto mislim da ne bi trebalo baš tako masovno da ga glasaju. Samo ću se osvrnuti na poziciju SDP-a u priči oko podrške tih manjinskih naroda. Često se čuje da ti narodi toliko (masovno) glasaju za vladajuću koaliciju više zbog SDP-a nego zbog DPS-a (što ima logike zbog pozate prošlosti te dvije partije), što ne možemo 100% znati/tvrditi s obzirom da te dvije partije na sve izbore nastupaju sa zajedničkom listom. Ako sada SDP poziva svoje simpatizere da ne glasaju za Vujanovića, a on pobijedi dobijajući masovnu podršku ovih manjinskih naroda, tj. analizom se zaključi da mu u ukupnom broju glasova ne nedostaju njihovi glasovi (ni manjinskih a možda ni SDP-a), što to onda znači za SDP, za njihov položaj/status u koaliciji i njihovu budućnost?
    3. Lekićeva predizborna kampanja je loša (ili makar nedovoljno dobra)- tj. propuštio je neke načine za povećanje podrške. Nikakav novi način prezentacije nismo viđeli. Svelo se na klasične skupove, bezvezne priloge u TV dnevnicima, par klasičnih reklama i jedan TV duel. Ko god da je smišljao i ugovarao Lekićevu kampanju kao da je radio u korist Vujanovića. Glavni način za pridobijanje novih pristalica je preko TV nastupa, a on je dopustio i prihvatio da se svede na jedan duel i to po glupim i krutim pravilima samog duela. Trebao je da traži bar dva duela- jedan da bude na početku kampanje (da ga odma na startu čuju široke narodne mase i da tada neke stvari saspe u brk Filipu i "zagrije" narod za sebe), pa onda da razrađuje dalje priču tokom kampanje, a drugi duel pri kraju kampanje (kao neko sumiranje). Jer ovako, on na promotivnim skupovima ne može pridobiti mnogo novih glasača, jer tu dolaze samo oni koji inače oće njega da glasaju, a ne dolaze pristalice drugih kandidata/partija niti apstinenti, koje eventualno treba pridobiti. Sami TV duel je sterilni trominutno ograničeni sistem komentarisanja, đe praktično nema pravog sučeljavanja/duela. Prava priča bi bila kada bi se on i Filip našli u emisiji đe bi mogli i jedan drugome da postavljaju pitanja, da razgovaraju bez štoperica i da mogu da pričaju i o nečemu što sami nađu za shodno a što nije obuhvaćeno sada pripremljenim pitanjima, đe bi voditelj imao drugačiju ulogu od ove koju ćemo viđeti sjutra veče. Ovakav TV duel više odgovara Filipu. Dalje, njegov štab nije tražio (ili se nije izborio) da ima posebnih priloga sa promocija koji bi se prikazivali van TV dnevnika, niti da ima emisija/termina koji bi bili predviđeni samo za njegovo predstavljanje i koje bi on i njegov štab sami uredili, bez prisustva voditelja, bilo da govori u studiju, bilo da se prikazuju filmski prilozi. Nekada kada smo imali buljuk partija na izborima, mogle su se svaki dan prikazivati polusatne i jednosatne emisije u kojima su se partije predstavljale (koje su same uređivale), pa su onda još svaki dan držali konferencije za štampu sa kojih su išli višeminutni prilozi. RTCG je kao slučajno uklonio iz programske šeme dok prođu izbori i emisiju "U centar", đe gosti svakodnevno obrađuju aktuelne teme, jer bi bilo nezgodno da se slušaju nezgodne stvari po Filipa i njegovu partiju, koje bi se svakako u nekoj mjeri morale čujati tokom tih emisija (makar od strane gostiju koji nisu naklonjeni DPS-u). Sve to Lekićev štab dopušta. A sam Lekić zna kako to funkcioniše u Italiji kad se primiču izbori, i da kandidati imaju puno prostora na TV-u. Ako ništa drugo, Lekićevci su mogli/trebali da plate termine na TV stanicama i da prikazuju svoje priloge. Evo godinama/decenijama čekam da na TV-u vidim neki drugačiji vid predizbornih priloga, kojima bi se efektnije napao DPS... nešto specifično, jer je očigledno da dosadašnji uobičajeni pokušaji opozicije nisu imali efekta na narod. Prosto je nevjerovatno da u ovakvom bogatom rezervoaru DPS-ovih nakaradnih priča/radnji opozicija ne uspijeva da poentira i da nikome nije palo na pamet da te DPS verbalne mahinacije medijski ogoli kroz neke nestandardne stvaralačke forme. Čini mi se da bi to i momci iz Top liste nadrealista sa svojim sprdanjem bez po muke uspjeli da obave i da okrenu dio naroda protiv vlasti. Ovako, ne znam da li Lekić učestvuje u tim odlukama, ili je to prepuštio njegovim "stručnim" štabnim savjetnicima, ali ovo je kao da ne žele da se maksimalno potrude da nađu načina da ostvare što veću podršku na izborima. Evo što mi u momentu pada na pamet: pušte neki prilog đe Filip/Milo priča o nečemu, a onda pušte iz one dječje Lakovićeve pjesme dio "Da li mu verujete, da li mu verujete...", a onda pušte prilog đe Filip/Milo o tome istome priča drugačije/kontradiktorno, ili đe se vidi drugačiji rezultat od onoga što su govorili... i tako neke video mikseve (eto nekome iz opozicije ideja za ideće parlamentarne izbore- besplatno je ustupam za dobrobit pokoljenja). A materijala ima na tone, samo je trebalo neki montažer da se malkice potrudi. Ili prikazati neki od mnogobrojnih i odličnih video zapisa koji kompromituju Filipa/DPS, a koji se već vrte po internetu i Ju tjubu. To što neko od nas to vidi na internetu nije dovoljno, trebalo je naći načina da se to bolje/više izbači u javnost, jer to treba da dođe i do onih koji nemaju pristup internetima i kompjuterima, ili koji mnogo ne čačkaju po internetu. Pristalice DPS-a i apstinenti neće mnogo tražiti po forumima i internetu materijal koji govori protiv njihovih ubjeđenja. Sve u svemu, mrka kapa kad se čitava strategija najviše bazira na jednom TV duelu koji treba da se desi samo par dana prije predizborne ćutnje, đe nakon duela neće biti puno vremena da se razvije efekat od priče u tom duelu.
    4. Lekić nema promocija na otvorenom prostoru. Greška! Kao što se mnogi boje da pođu i potpišu kandidaturu Bojovića, da ne bi imali posljedica zbog toga, tako mnogi zaziru i od odlaska u sale đe se obavlja promocija jer su tamo lako uočljivi i izloženi kamerama. Ima tu još nekih razloga zašto su dobre promocije na otvorenom (ima naravno i nekih nepovoljnosti, ali svakako je trebalo makar u nekim većim mjestima održati neku na otvorenom).

Dakle, dobri preduslovi za rušenje DPS-ovog kandidata su bili tu. Nikad bolji. Kompletna opozicija uz njega (mnogo veći efekat od nekadašnje Narodne sloge), solidan rezultat na prethodnim parlamentarnim izborima (u uzlaznoj putanji), personalno superiorniji u svakom pogledu od Vujanovića, odsustvo podrške Vujanoviću od SDP-a, najave i nekih podržavalaca DPS-a da neće glasati Vujanovića zbog nekakve priče o simbolima i crkvi, stidljivi nagovještaji Albanaca da neće dati podršku Vujanoviću, katastrofalni rezultati Vujanovićeve politike/partije, afera za aferom DPS-a na koje se Vujanović ne obazire, debilna kampanja Vujanovića i njegovog propratnog cirkusa.
    I umjesto da se sve to maksimalno iskoristi, vodi se jedna "neprimjetna" kampanja.

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Hop, postavila bih ti jedno pitanje...citam, pises o tv duelu... hoce li ga biti? i zbog cega nece?
    Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,022
    Thanked in
    4,025 Posts

Mnogo skupo za nezavisnog kandidata...
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a i sta da nam kazu ????
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Ada Lekic je prozivao na duel samo tako, a sad coce otkazuje saradnju sa javnim servisom...presmijesno!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by aLaPaCha View Post
    Hop, postavila bih ti jedno pitanje...citam, pises o tv duelu... hoce li ga biti? i zbog cega nece?
    Pojma nemam, oće valjda? Je li baš odustao od duela? Čuo sam da je odustao od "saradnje" sa uređivačkim timom TVCG, ili tako nešto... podrazumijeva li to i duel?
    Ako ćemo iskreno, prilozi na dnevnik dva dana prije njihovog saopštenja o odustajanju su bili baš ljigavi, podli, a sve toboš kao da nisu. A toliko je bila očigledna kuhinja u pripremanju priloga da je to degutantno. Našli se mangupi da izigravaju mangupe. Tako da potpuno razumijem reakciju njegovog štaba, jer su baš tih par priloga daleko po neprofesionalnosti nadmašila sve prethodne. Kao u "dobra stara" vremena RTCG-a ranih 90-ih.
    I onda posle sasvim opravdane reakcije štaba, RTCG se pravi blesav i konstatuje kako je sve super samo još da se odredi oće li sa stolicama ili bez stolica.
    Iskreno rečeno meni taj duel ništa ne treba, jer će to da bude smaranje na prežvakane teme, đe praktično svi već znate što će oni reći. Ne očekujete valjda da će odgovarajući na pitanja neko od njih reći da se zalaže za siromaštvo, cvjetanje korupcije, stagniranje privrede, izolaciju, loše međunacionalne odnose itd.

I jedan i drugi su se oštrili za duel. Lekić odavno ga priželjkujući, pozivajući čak i Mila, još prošle godine, a Filip što nema kud, jer zna da duela mora biti, pa je onda onako silno kako on umije počeo da se prči kako jedva čeka duel đe će ustvari on da pokaže svoga boga Lekiću.
    A ništa specijalno u takvom duelu ne može da se postigne. Da je sreće pa da je to koncipirano drugačije, da može Lekić da postavi Filipu neka svoja pitanja, da ga isprovocira i izvede na čistac, kao što je najavio da ima raznih kompromitujućih stvari koje će mu reći (i obratno, da Filip kaže Lekiću to što ima), pa da to bude pravo sučeljavanje, da pršti- kad će ako ne tada, čemu služe takvi dueli. A ovako, novinar pročita pitanje, recimo o socijalnoj politici, i onda počne birokratsko naklapanje na datu temu... i ajde onda ti majčin sine izvedi da pokreneš u toj emisiji ono što ti može predstavljati jaki adut. To mogu ispričati i bez sučeljavanja. Ovako Lekić upada u grešku/zamku da nema dovoljno prostora da u direktnom obraćanju "porazgovara" malo za Fićkom, da mu reče dvije i da ga žestoko spušti, jer bi imao s čim.
    Last edited by hop; 01-04-13 at 09:28.

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

I Filip njega, budi siguran!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I Filip njega, budi siguran!
    Pa ja napisah... da i "Filip kaže Lekiću to što ima". Pa kom opanci kom...
    S tim što sam ja ubijeđen da bi mnogo grđe prošao Filip u takvom sučeljavanju. A u ovakvom planiranom neće biti spektakularnih posljedica.

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Ah, nemoj molim te... sto bi Filip grdje prosao?
    Lekic je taj koji je odustao od saradnje sa RTCG,zapamti! A to, pretpostavljam , znaci da nece biti duela. I sto mislis zbog cega? Nije mu svejedno,a?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ja sam naveo ta dva konkretna pitanja ali ima ih jos. jel se moze znati stav gospodina Lekica povodom ta dva pitanja i jos po neka. sve ja to postuem da ce on da ih stavi u proceduru ako za to dodje nalog iz skupstine, to ce da uradi i Vujanovic i bilo koji predsjednik jer on to mora da uradi posto mu je to obaveza.
    mene zanima njegov stav a ne hoce li on ispostovati proceduru koju mora da ispostuje , jos da kaze da nece raditi ono sto je posao jednog predsjednika.

a za tih 20 godina si vidio da je on dobar i to dje u Italiji???
    pa dje je on bio tih 20 godina, sta je uradio za Crnu Goru?? nije nasao za shodno da se potrudi da glasa kakva ce njena buducnost biti , u zajednici ili ne. sta god da je odluka tada bila njegova opet je to njegova zemlja i on ima obavezu da bira sta je bolje za nju. pa makar se ja ne slagao sa tom odlukom bar je pokusao i moze reci sjutra jbg ucinio sam sve sto je do mene bilo. dao sam taj glas (nezavisnsti /zajednici).
    a on je odabrao da okrene ledja, da cuti i sluzi Milosevicu i Kostunici. to su cinjenice to nije neka izmisljotina DPS.

ako vec nij ehtio da sluzi DPS-u zasto se nije povukao iz Italije i nastavio borbu kao sada u opoziciji. a on je odabrao da bude sluga Milosevicu i Kostunici i okrene ledja Crnoj Gori. kako je pomagao CG sa tog mjesta sluzeci Milosevicevoj politici??????????

sto se baba i zaba tice, nije go.o nego se pas posro. ovaj je clan DPSa ovaj je predsjednik koalicije. ovaj zastupa interese DPSa a ovaj interese Mandica i Medojevica. a i mi objasni razliku izmedju to dvoje.

a ostavi se ti Mila i njegove kuhinje ovdje, kazi ti meni ko je od ovdje forumasa rekao da ce opet biti ujedinjena sa Srbijom i veliko srpske politike i sl.
    jedini koji to pominje svako malo si ti i niko vise, pa ili si ti time isprepadan ili pokusavas nas da isprepadas. mi smo svjesni nekih cinjenica i moze Mlo pricati sta hoce, mi znamo kakve su stvari.
    a sto se crnog djavola Mandica tice i prikrivenog srbina Lekica, svi znamo kako Manda razmislja a niko ne zna kako Lekic razmislja. dok se ne izjasni on moze bti prikriveni vanzemaljac i ne moze mu se vjerovati dok ne kaze njegovo misljenje koje uporno nece da izgovori.

a ti se potrudi vise da odgovoris na neka pitanja ovdje a ne kao veliki profesor Lekic nista ne odgovoris a sve kazes. ja se ne mogu zanjeti nidje jer ja znam ko sam i sta sam i to sam znao od 90 tih kada sam kao tinejdzer poceo da razmisljam o tim stvarima. ali za razliku od nekih mnogo starij od mene ja imam svoj STAV i svoju NACIONALNOST i ne stidim se da to pokazem drugima.
    ne znaci da sam u pravu ali bar drugi znaju kako razmisljam i mogu da me isprave ako dje grijesim.

i jos jedno pitanje ovdje postavljano a nikad odgovoreno.
    Lekica kao nezavisni kanditad sve i da progutamo to, ko mu finansira kampanju kao nezavisnom kadnidatu i ako finansira DF kako je onda on nezavistan kanditad kada sjutra mora opravdati ta ulaganja.
    Last edited by lepetanac; 01-04-13 at 10:02.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ah, nemoj molim te... sto bi Filip grdje prosao?
    Lekic je taj koji je odustao od saradnje sa RTCG,zapamti! A to, pretpostavljam , znaci da nece biti duela. I sto mislis zbog cega? Nije mu svejedno,a?
    znas kako je kad bude Vujanovic navro na 2-3 pitanja. kada pocnu o himni, zastavi, NATO, starni 71, Milosevicu, Kostunici itd..
    a ovaj pocne da vrda a ovaj uporan. a voditelj nece da prekida razgovor jer mu zanimljivo i jedva ceka da cuje odgovor
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Pa o tome i pricam...nego nam se izgubi hop ( nestade hop) kao sto bi i njegov kandidat...

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,022
    Thanked in
    4,025 Posts

Toliko nesposobnosti na sve strane. I u Americi postoji moderator koji postavlja pitanja na koja oba kandidata odgovaraju, ne postavljaju kandidati pitanja jedan drugom. To što Lekić neće da saopštava svoje glavne argumente i stavove do duela, a onda duela neće bit, to može da znači dvije stvari: ili on i nije imao ništa da saopšti pa je jedva dočekao kraj kampanje bez duela i bez vremena da bilo šta saopšti, ili je, zajedno sa svojim izbornim štabom, dibidus glup, pa je očekivao da će duel da bude onakakv kakvim ga on zamišlja (šta god to bilo). A Fijip ko Fijip, njemu odgovara inertno stanje. U svakom pogledu.

Još da se malo osvrnem na nezavisnot kandidata i sve ono što je “trebalo da se odradi”, a nije se odradilo. Opet, to što je trebalo košta žestoko. Osim toga, preduslov da se nešto uradi kako treba jeste da neko zna šta treba da se radi. A ovi medijski pulovi su sposobni samo tako.

Ako su Mandić i družina stvarno spremni da toliko para ulože u Lekićevu kandidaturu, ako su spremni da puste Lekića da radi po sopstvenom nahođenju i nemaju namjeru da ga uslovljavaju sprovođenjem politike df-a (u koliko god maloj mjeri to ovlašćenja predsjednika države omogućavala), a sve to bez ikakvog ličnog interesa ili sa jedinim ciljem uklanjanja jedne poluge vlasti iz dps ruku – onda sam ja pogriješio procjenjujući ih, i glasaću za njih na prvim sljedećim izborima, bez obzira na to što nemamo nikakvih dodirnih tačaka u stavovima.

Ipak, dan kad budem povjerovao u takvu filantropiju ovih ljudi biće dan kad ću se zabrinut za svoje mentalno zdravlje... više nego inače.
    Last edited by NHM; 01-04-13 at 13:10.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

ima li u koju kladionicu da se kladimo na Vujanovic-Lekic?
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    ima li u koju kladionicu da se kladimo na Vujanovic-Lekic?
    Dojava namjestena utakmica kec je sigurica

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

kako bi se zaduzio na kamatu nedje da fistim na vujanovica pa da je 1.10 kvota

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Živimo na, kroz istoriju dokazano, miroljubivom području... Šta će nam odbrana...
    Možemo li znat od koga nam prijeti opasnost pošto to što pominješ kroz istoriju nikad nije bilo kao danas i za to postoje 1000 primjera !!! Ko danas koga napada u Evropi i koje su to države vojno sposobne da napanu CG sjutra ??? Prosto je nevjerovatno da neko priča tu priču u 21 vijeku :P ali razmišljate vi o tome jer ionako nemamo o čemu razmišljat osim o sexualnim aferama iz državnih kabineta
    deuscroix

Page 71 of 119 FirstFirst ... 216167686970717273747581 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)