Originally Posted by
hop
.
evo da pokusam sve da pohvatam, pa cu krenuti od pocetka.
koliko vidim tebi nije stalo lekicevo misljenje o tome jesmo li za ulazak u nato ili ne ili jesmo li za promjenu simbola ili ne. iz tvog prilozenog tebi u opste nije stalo sta on misli povodom bilo kojeg pitanja , jedino do cega ti je stalo da glasas njega iako pojma nemas sta on zastupa. tj ti si cuo nedje da je on dobar i da ga podrzava opozicija i tebi je to dovoljno da das glas njemu iako pojma nemas kako ce on da vodi zemlju i sta su njegove ideje i kako ce se ponasati u nekim situacijama.????/
ne treba ti da tumacis njegove misli, ali sa obzirom da si jedan od par njih koji ovdje prenose sto on kaze pa nekima pojasnjavas sta je on htio da kaze. iako su mi te rijeci konfuzne ti opet nastavljas pa kad ti neko da neke argumente da covjek mjenj apricu ti kazes a sta ja mogu, ne mogu mu ja misli citati itd.
pa u tome je problm sto njemu niko ne moze misli citati a njegove rijeci dosta cesto mjenjaju sadrzaj oko iste teme, zato se ne razlikuje od Vujanovica.
nisi odgovorio na vise konkretnih pitanja ali nije ni bitno jer kad si kod treceg pitanaj precutao ja sam odustao od bilo kakve komunikacije sa tobom a do je bilo ima i 20 dana tak da se vise i ne sjecam sta sam pitao.
a ne moze covjek koji je predsjednik jedne koalicije iza kojeg stanu neke stranke da bude nestranacka liscnost. pa sa ako je objavio da odstupa od vodjena DF, pa i Vujanovic isto odstupa od DPS pa ti ne rece da je nestranacka licnost.
ako cemo tako gledati iza vujanovica su stali BS, DPS, HGI, LP i jos mnoge druge partije pa tim tvojim rezonom i on moze biti nestranacka licnost taman koliko i Lekic.
a ovo oko Srbije cu iskomentarisati samo u par crta.
najvise price oko okupacije Srbije i toga da se mi navodno bojimo da cemo biti prispojeni sa njima dolazi iz Lekicevog staba. i to u stilu, ne bojte se nece se to desiti , ne treba da vas to plasi itd.
mislim a mogu da i tvrdim da ni jedan crnogorac vise o tome i ne razmislja i za njih (nas) je to zavrsena prica nadam se dok je vijeka i vjekova.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bookmarks