Mirko je u ove dvije utakmice pretrcao vise nego sto ce u Juventusu do kraja sezone![]()
nama je totalno dobar rezultat ukrajinaca, posto su jos svi u trci pa ce grist medjusobno do kraja. mi ako i dobijemo Ukrajince ne eliminisemo ih iz borbe za baraz tako da ce jos gristi protiv Poljaka i Engleza. Poljaci jos nadaju pa ce i oni gristi , a englezi moraju sve do kraja dobiti da bi bili prvi.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Mirko je u ove dvije utakmice pretrcao vise nego sto ce u Juventusu do kraja sezone![]()
bice gusto do kraja.
pobjeda protiv ukraine bi nam dala veliku nadu. ali onda ide jako tezak mec s poljacima u goste.
moldaviju otpisujem i sto se tice nas i engleza, tu bi trebala moldavija pasti oba puta.
ostace mec odluke u engleskoj nadam se. trebace nam m00da od slona, nadam se da cemo ih za taj meca imati.
Who let the dogs out
Inace FIFA pokrece istragu zbog navodnog rasistickog navijanja engleskih navijaca koji su prozivali Ria Ferdinanda i njegovog brata, na utakmici protiv San Marina.
Pominje se i mogucnost igranja pred praznim tribinama.
Last edited by filip__pg; 28-03-13 at 22:21.
predvidjam ultra mega giga tezak mec sa ukrajinom, mozda i tezi no ovaj sa englezima..
Misliš kao što su nas otpisali Englezi ??
NE TREBA OTPISIVATI NIKOG !! Sviđalo se nama ili ne u očima ostatka svijeta naša grupa ima 3 šuplje reprezentacije od kojih se jednoj posrećilo i Englesku.
Moldavija je Crna Gora do koliko juče tj. reprezentacija za koju se računa da nema apsolutno nikakve šanse
Last edited by Rakun; 28-03-13 at 22:31.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
to je ekipa koja pravi bunker i ne ide napred. kad smo ga probili u goste sa igracem manje, nek im taj jedan uvalimo i u pg
Who let the dogs out
Inace junski termin je najgori moguci, igraci su obicno istroseni i fizicki i psihicki, kraj je sezone, svi su vec mislima na odmoru, ali mislim da nasima ne bi trebalo da fali motiva u svakom slucaju. Dako i malo ugrije, da ovi Ukrajinci popadaju po terenu.
Samo da nasi budu kompletni, zbog kartona nece biti Novakovica i Dzudovica, ostali svi mogu. Steta je zbog Dzuda, jer je neuporedivo jaca odbrana sa Savicem kao desnim bekom negoli Pavicevicem, koji konstantno izigrava nekakvog Majkona, pa zato duva promaja po desnoj strani u odbrani. Dako i se i Jovanovic vrati u prvi tim Zvezde, bolji je svakako od Bozovica pa makar i pjan igrao.
Ne znam
Kakve to veze ima sa nama?FIFA pokreće istragu utakmice Crna Gora - Engleska
PODGORICA - Tokom kvalifikacione utakmice Crne Gore i Engleske u Podgorici na tribinama su se fizički obračunale dvije domaće navijačke frakcije.
FIFA je u četvrtak najavila pokretanje istrage, a na tapetu nije samo huligansko ponašanje dijela navijača, već i kompletna organizacija.
Naime, tokom utakmice na travnjak su padali raznorazni predmeti...
"Jeste, svašta je padalo po travnjaku i oko moje glave. No, nisu to bile stvari koje te mogu usmrtiti", rekao je Džo Hart.
"Mislim da je kraj mene, u jednom trenutku, proletjela rola wc-papira. Padale su i olovke, neki drugi predmeti. No, znate šta. Meni je bilo lijepo igrati u takvoj atmosferi. I to su čari fudbala", dodao je.
Last edited by Rakun; 28-03-13 at 22:52.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Uh kad se sjetim Junskog termina odma mi na um padne Bugarska! Oce li me ko podsjetit kako kiksasmo mi onako ptotiv njih, nedostatak kondicije, taktike ili sta vec? Sami se sjecam da sam jedva cekao da sw zavrsi mec jer su nam mogli jos jedan ladno dat
po meni dzudovic nije ni toliko dobar bio kao sto se prica
pogledajte prvo poluvrijeme jos jednom...ni jedan pas od njega nije stigao...engleska je svaku nasu loptu dobila, sto dzudo nezna pas da igra,
i to je jedan razlog zasto smo tako lose bili u prvih 45min..
ne kazem da je los bio...al sigurno nije bio jedan od najboljih
najbolja nasa odbrana je po meni
volkov-jovanovic-basa-savic
Last edited by Hrabri_Sokoli; 28-03-13 at 23:06.
meni najvise nade daje to st su ovi nasi nalozeni kao mungosi, a ni mi na tribine nismo nista bolji.
pa kad se sjetim drugo poluvrijeme protiv Engleza citav sjever kao u transu , to se jos nije desilo da ni jednog sekunda pjesma nije stala. iskreno sada da me neko pita sto se pjevalo ne znam, meni se cini da je svo vrijeme bilo daj gol samo gol
to sam bas kolegi sa posla objasnjavao, taj osjecaj posto on ne voli da ide na stadion.
nedje neku utakmicu kad smo gol dali ja skocio i slucajno ubih covjeka sakom uglavu, nije tu bilo ni izvini ni oprosti nego pocesmo da skacemo da se grlimo pa onda drugogpored sebe itd.
meni je drug jedan uzeo 4 karte za sjever nekim englezima u porto, karte su placene 44o eura sve cetri. i poslije utakmice sada pricamo ja i jedan drugi prijatelj sto smo zajedno gledali i pitam ga bili dao sada sa ovakvim osjecajem kartu za 110 eura a on nema tih para.
Neka sjever, no niko ni na zapad nije sjedio tokom drugog poluvremenaRamos slazem se za ovo:
I stvarno mi nije jasno, zasto onaj idiot od Vermezovica ne stavlja Volkova u startnu postavu.grliš ljude oko sebe koje prvi put u životu vidiš, za to se živi
I don't get lucky. I make my own luck.
sta ce ovo bit' da se ti slazes...
Slazem se.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks