Page 424 of 666 FirstFirst ... 324374414420421422423424425426427428434474524 ... LastLast
Results 10,576 to 10,600 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Automobil se cini udoban i siguran. Znaci da covjek vodi racuna maksimalno o svom porodu, tako treba
    Poslednje radno mjesto Liberalna Partija ??? Zbog toga je Andrija ušao u koaliciju sa DPS jer imaju moralno pravo da učestvuju u grupnom sex-u što snimak potvrdjuje ... Slučaj riješen
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa nije valjao posteni i skroman g. Bojovic i koga glasati..ove sto ovakvih snimaka ima u izobilju u srpskom anb i kos-u?
    Sto moraju da puze i skacu po cg kad god im se zvekne? E bogami....
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    1,551
    Thanks Thanks Received 
    3,309
    Thanked in
    1,767 Posts

MadGod možete li reci kako možemo da ispravimo ono što su im kući u glavu usađivali ti isti roditelji?
    Mogu slobodno da kažem da sam postala asocijalna upravo iz tih razloga, svi „prijatelji“ su stava da država treba da im da to i to, oni da sjede i čekaju, učlanjuju se u partije, idu na nedeljne skupove i ručkove, boje se svoga lada, ali zaista finansijke injekcije im vremenom bivaju veće...
    Recite mi kako, šta da uradim da promjenimo percepciju dotičnima?
    A onda mi odgovorite i na sledeću nedoumicu a tiče se toga da s obzirom na to da je stanje zaista takvo kakvo jeste, radi koga da trošim ovaj jedan život?
    Izmislili su besmrtnost prije neki dan?

Znate kako kaže tek svršeni ekonomista iz Bd sa državnog fakulteta u Pg ili sa privatnog u Bgd? Ako ću ti Ja raditi za pripravničku platu ispod 900e... Mamini i tatini sinovi, živjeli nerealne živote, nesvjesni sredine u kojoj žive i naroda koji živi kako živi, ali ispod tog nivoa A-A... I što je najgore, nađu im radno mjesto.
    Zaposle Vam napucanog momčića kao pripravnika na mjesto gdje nedostaje kvalitetan kadar koji treba da zna da obavlja svoj posao.
    I tako vi "obučavate" napucane momčiće kao "jeftinu" radnu snagu, i samo čekam ove što su ih obučavali kad odu u penziju - čudo će nas naći kad nam takvi budu vodili institucije i firme koje su danas još uvijek dobrostojeće.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Sad mi nešto padoše na pamet svi oni ljudi po internetu (a bilo ih je dosta) koji su lagano opravdavali kad je onaj idiot ubio ženu i njenog ljubavnika. Baš me interesuje da li sad ti isti ljudi smatraju da bi Ivaniševićeva žena trebalo sve zajedno da ih oladi, ili "to nije isto" jer je on varao nju, a ne ona njega.
    Upravo! Isto to je i meni palo na pamet danas čitajući komentare po ponekim portalima. Sad se svi zabaviše njenim moralom, kao da je ona neko i nešto u ovoj državi pa je mnogo bitno kakav joj je moralni profil. A on ispade em muškarčina što je j***, em moralna gromada što dade ostavku. Kao da se ostavkom briše sav prethodno učinjeni nemoral i lopovluk.

Thanks Thanks Given 
    3,407
    Thanks Thanks Received 
    1,727
    Thanked in
    948 Posts

И ја бих му био љубавница за овај ауто, да се не лажемо.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    И ја бих му био љубавница за овај ауто, да се не лажемо.
    Čim pišeš ćirilicom nisi nam morao detaljno objašnjavat
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    1,551
    Thanks Thanks Received 
    3,309
    Thanked in
    1,767 Posts

A ti komentari, to je samo broj onih koji imaju pristup internetu + verovatno neka je 20% od toga i u rangu šale.
    Zamislite sad i onu većinu u CG koja nema pristup internetu, a itekako rezonuje na takav način. Strašno.

Bitno je da se ima ajfon, ajpad, samsung, sve nove tehnologije, a što im je nivo svjesti zakržljao, što on nije napredovao kao novi telefon... i dodajte tome još dozvolu za posjedovanje oružja.
    Muškarčine. Za poželjet. Neću reći odakle bih ja voljela da ih gledam.

Thanks Thanks Given 
    9,768
    Thanks Thanks Received 
    6,077
    Thanked in
    2,321 Posts

Jel plava ova odiva i jel vozila pregrdnog chryslera ranije...?
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Pa nije valjao posteni i skroman g. Bojovic i koga glasati..
    A sto cinish Majo sa Bojovicem, sto je to?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bokee View Post
    A sto cinish Majo sa Bojovicem, sto je to?
    Ada Rade Bojovic je novo ovaplocenje Isusa Hrista, zar nisi to znao? Ako nisi, svrati na njegov topic podrske
    Last edited by Recordare88; 28-03-13 at 14:16.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ada Rade Bojovic je novo ovaplodjenje Isusa Hrista, zar nisi to znao? Ako nisi, svrati na njegov topic podrske
    ovaploĆenje, ne plodi se ništa mada znam da je aktuelna tema
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ovaploĆenje, ne plodi se ništa mada znam da je aktuelna tema
    Reputacija za covjeka koji mi je ulovio prvu (nehoticnu) pravopisnu gresku na Forumu. Sad cu ispraviti. A posto ih obicno ne pravim, moze se zakljuciti da je podsvijest cudo
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,002
    Thanked in
    4,015 Posts

Quote Originally Posted by tigrovo_oko View Post
    Znate kako kaže tek svršeni ekonomista iz Bd sa državnog fakulteta u Pg ili sa privatnog u Bgd? Ako ću ti Ja raditi za pripravničku platu ispod 900e... Mamini i tatini sinovi, živjeli nerealne živote, nesvjesni sredine u kojoj žive i naroda koji živi kako živi, ali ispod tog nivoa A-A... I što je najgore, nađu im radno mjesto.
    Zaposle Vam napucanog momčića kao pripravnika na mjesto gdje nedostaje kvalitetan kadar koji treba da zna da obavlja svoj posao.
    I tako vi "obučavate" napucane momčiće kao "jeftinu" radnu snagu, i samo čekam ove što su ih obučavali kad odu u penziju - čudo će nas naći kad nam takvi budu vodili institucije i firme koje su danas još uvijek dobrostojeće.
    Nema ništa nerealno u njihovim životima, to je njihov realnost koja ih je pratila cijelog života. Njihova očekivanja bi bila nerealna kad bismo ih mi imali za sebe.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Jadan cojek, cijelu platu je u njen auto ulozio, a ona mu ovako vrati... e komedije ove
    Ja zvacem tvoju kosu.
    Ti zvaces moju krv.
    Ja zvacem tvoje ruke.
    Ti zvaces moje srce.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Automobil se cini udoban i siguran. Znaci da covjek vodi racuna maksimalno o svom porodu, tako treba
    Meni se svidje i to sto je sa troje vrata, pazilo se i na to da dijete ne moze da otvori zadnja... uh ne daj Boze...
    Ja zvacem tvoju kosu.
    Ti zvaces moju krv.
    Ja zvacem tvoje ruke.
    Ti zvaces moje srce.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene je moj dragi prijatelj Milovan upotorio da je moja DUŽNOST da na forumu uvjek ostanem iskusni pravnik, i ja to prihvatam i slijedim.

Dakle, dobro je što smo mi mimoišli da barjačimo u blaćenju Ivaniševića, jer je član 178 KZ jasan-kažnjava se onaj ko neovlašćeno objavi tudje fotografije....to se krivično djelo u ex YU odlično zvalo "iznošenje ličnih i porodičnih prilika", a zaprijećena kazna je bila do 2 godine. Sada je do godine dana zatvora, u obvakvoj situaciji.
    Nama, kao forumu od ugleda, ne treba da budemo medij koji će sredstvo u kojem će se publikovat nešto što je zakonom zabranjeno....ima "Dan" za to! Mislim, Mladen je sjajan lik, ali se za tiraž bore BAŠ SVIM SREDSTVIMA!

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 28-03-13 at 16:31.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Do dajljnjeg po istom treba cutati i ignorisati sve info o rabotama po drzavnim institucijama od drzavnih napujdanih funkcionera jer te javne ustanove moraju biti pokrivene zastitom od zakona...ma jess...
    Sve sto se desava u drzavnim institucijama pa i ovaj tip bordelisanja ne moze biti pokriven zakonom o zastiti porodicnih i licnih prilika jer im funkcije na tim pozicijama a ni drzavni kabineti nisu porodicna ostavstina a ni licna nego drxavna..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 28-03-13 at 16:19.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Auto joj nije oduzeto.

Evo Crnogorci, ovo ste kupili da ova zena vozi dijete. Pa glasajte ih opet, nema veze u sto se voze vasa djeca. Jadno dijete, ono nije nicemu krivo

Uh dobro je sad mi je laknulo, ipak je to covjek od obraza pa je kupio automobilsku ikonu Land Rovera nije sitnicario da kupuje kakvog Pola ili Golfa. Vodi racuna o narodu, zna se da su Crnogorci galantni i nije obrukao ni nas ni sebe.

Kako bi smo sjutra jedni drugima pogledali u oci od stida da joj je kupio neko obicno auto tu do 30 000 eura, ovako nas je sacuva svaka mu cas i svaka mu dala !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ivaniševićevo ponašanje treba da ispita poštovana vrhovna državna tužiteljka gdj-a Čarapić, jer ima osnovane sumnje da je zloupotrebljena kancelarija državne institucije par exelance.

Takodje ima osnovane sumnje da su i on lično, ili od njega podstaknuti izvršioci, učinili falsifikat, ili nezakonita raspolaganja novcem. Opet, nema DOKAZA, i sve to može lako da bude bulažnjenje jedne ogočene osobe. Institucija mora da se sačuva! Što je jedini zakonit izlaz? POŠTENA ISTRAGA, I POSLE NJE POKRETANJE POSTUPKA!

ISHOD TOG POSTUPKA JEDNOSTAVNO MORA BITI TAKAV DA ILI PERSONA KOJA JE SNIMALA TELEFONOM, ILI G. IVANIŠEVIĆ, ILI OBOJE- TREBA DA BUDU OBRADJENI OD STRANE NADLEŽNIH ORGANA I NEKO KONAČNO NEKO TREBA (MORA) DA BUDE I KAŽNJEN...jer neko je kršio zakon, pa ili on ili ona!

Sličan mi se zaključak nameće svakih mjesec-dva, prilikom razmjene mišljenja na ovom forumu... Različiti učesnici u nekom thread-u obavjeste nas o nekoj pojavi, i dovedu do sasvim preciznog opisa zloupotrebe, pa male ili velike-nije bitno. I iz svega što je bilo napisano jasno je da NEKO OD UČESNIKA ZAISTA MORA DA BUDE KAŽNJEN, pa sad ili jedna strana zbog nekog oblika zloupotrebe javnih ovlašćenja, ili teške kradje, ili zloupotrebe službenog položaja, ili pak druga strana, zbog krivičnoh djela protiv sloboda i prava čovjeka, ili povrede časti i ugleda i sl.-ukoliko ono objavljano po medijima nije tačno...ali ništa se ne procesuira i sve nekako ostane "zabašureno", a na našu ljepu MNE ostane "mrnja" :upset:...Naša posla i to me mnogo nervira...I TOME MORA DOĆ KRAJ, A HOĆE VRLO BRZO!

POzdrav,
    Last edited by Old Bone; 28-03-13 at 16:44.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    ...ali ništa se ne procesuira i sve nekako ostane "zabašureno", a na našu ljepu MNE ostane "mrnja" :upset:...Naša posla i to me mnogo nervira...I TOME MORA DOĆ KRAJ, A HOĆE VRLO BRZO!

POzdrav,
    Vidimo Bone koliko te to pogađa, baš se ti naśekira i sve se trudiš da ne glasaš one koji zabarušavaju stvari i ostavljaju mrlje na NAŠU LIJEPU Crnu Goru.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bone, sprdas li se ti ociju ti? Carapićka nema drugog posla nego ispitivati da li se sluzbenici prcaju po kancelarija i to je kao zloupotreba? Neka oni ispitaju odakle mu pare za silne troskove, a ima mizernu platu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To što je ličnost Mila Djukanovića toliko harizmazična da nadmašuje značaj ovih zloupotreba i devijacija, to ne znači da nije došao momenat da čak ni on niti hoće, NITI MOŽE VIŠE DA ŠTITI I ZAŠTITI NEKE GUBARE, koji glodju i umanjuju nesumnjive uspjehe koji su na mnogom poljima učinjeni.
    Ne može više Premijer štititi likove koji su toliko truli, da se za njih može reći:" Da se za zelen bor uhvate-i on bi se zelen osušio"! To bi mu bila odlučujuća greška pred sudom istorije, koju je još na vrijeme da ispravi, i on to i čini.
    Ali to ne može da umanji značaj svega onoga što je učinjeno pod g. DJukanovićem, kada je u 20 godina nadoknadjeno 200 godina i kada smo ZASLUŽENO NA PRAGU EVROPE! To je ta suštinska istina koju ti možda ne želiš( ili ne možeš ) da vidiš.

Pozdrav,

Pozdrav,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Bone, sprdas li se ti ociju ti? Carapićka nema drugog posla nego ispitivati da li se sluzbenici prcaju po kancelarija i to je kao zloupotreba? Neka oni ispitaju odakle mu pare za silne troskove, a ima mizernu platu
    POštovani Hari,

Evo copy-paste iz mog posta:

"... jasno je da NEKO OD UČESNIKA ZAISTA MORA DA BUDE KAŽNJEN, pa sad ili jedna strana zbog nekog oblika zloupotrebe javnih ovlašćenja, ili teške kradje, ili zloupotrebe službenog položaja, ili pak druga strana, zbog krivičnoh djela protiv sloboda i prava čovjeka, ili povrede časti i ugleda i sl.-ukoliko ono objavljano po medijima nije tačno.."

Možda ja malo manje direktno kažem nego ti, ali je jasno da mislimo ISTO!

Pozdrav,

PS
    Bone se isključuje iz diskusije o zlosrećnim seksualnim avanturama državnog revizora...ipak je on otac troje djece i meni je veoma lako da se stavim u njegovu (tužnu!) situaciju. To mi nimalo ne prija.
    Last edited by Old Bone; 28-03-13 at 17:06.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Mislim da je ova ostavka jedino sto ce se desiti. Da rankica oce da vidi okle im pare veliki bi red bio na ispitivanju.
    Vjerovatno ce neko upozorit doticnu damu da batali pricu odma i tu je kraj ove sage

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    To što je ličnost Mila Djukanovića toliko harizmazična da nadmašuje značaj ovih zloupotreba i devijacija, to ne znači da nije došao momenat da čak ni on niti hoće, NITI MOŽE VIŠE DA ŠTITI I ZAŠTITI NEKE GUBARE, koji glodju i umanjuju nesumnjive uspjehe koji su na mnogom poljima učinjeni.
    Ne može više Premijer štititi likove koji su toliko truli, da se za njih može reći:" Da se za zelen bor uhvate-i on bi se zelen osušio"! To bi mu bila odlučujuća greška pred sudom istorije, koju je još na vrijeme da ispravi, i on to i čini.
    Ali to ne može da umanji značaj svega onoga što je učinjeno pod g. DJukanovićem, kada je u 20 godina nadoknadjeno 200 godina i kada smo ZASLUŽENO NA PRAGU EVROPE! To je ta suštinska istina koju ti možda ne želiš( ili ne možeš ) da vidiš.

Pozdrav,

Pozdrav,
    To sad kao ne znaš da je isti Đukanović akter istih ovakvih zloupotreba i devijacija? Samo je oprezniji od ovoga pa ima mjere predostrožnosti date službenicima MUP-a iz njegovog obezbjeđenja koji dovode i odvode ljubavnice. Licemjerju i poltronstvu nikad kraja. Igre bez granica

Page 424 of 666 FirstFirst ... 324374414420421422423424425426427428434474524 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)