View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Volkov i Vukcevic najvece tranje i neznalice protiv Engleza.....
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i meni se cini a bio je jos jedan tu pocinje sa slovom N ako se sjecam pa je zamijenjen
    ova petica se dvaput bacala na travu da izglumi faul pa me ne cudi da je pokusao pored Rooneya da uradi isto..a Rooney gol glavom da nam da..pihh steta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Preostali raspored nam bas i ne ide na ruku. Ali je jasno da sa cetiri boda iz utakmica sa ukrajinom i poljskom (prve dvije koje igramo) mi idemo na vembli da igramo za prvo mjesto. A sto se tice najboljeg drugog, realno gledano, tu bi se odlucivalo u odnosu na grupu u kojoj je hrvatska, kao i sa francuskom koja je iza spanije. U svakom slucaju, treba ici mec za mec, dobro spremiti Ukrajinu i pobijediti po svaku cijenu.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    A sto se tice najboljeg drugog...
    Mislis najgoreg drugog. U ovim kvalifikacijama nema najboljeg drugoplasiranog koji ide direktno, nego jedan najgori ne igra baraz.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uzeti tekmu po tekmu i ici na pobjede..izbjegnuti baraz ako se moze jer tu imas suce, repke iz drzava sa puno love (marketing) itd..moras da ih pobjedis dobro da sudije ne mogu da nesto urade protiv tebe..narocito ako nasi navijaci budu pravili probleme oni to skroje i postave sudije koji toboze neutralni ovo ono i dosude nekoliko startovi za tebe u pozicijama na terenu gdje nema opasnosti za drugi tim a onda kad zateba dosude penal ili kartone tako da drugi tim pobjedi a na kraju izgleda kao da je sudija dobro odradio posao i bio neutralan..vidjelo se puno puta ovo..zato najbolje ici na prvo mjesto neka englezi ili ko drugi se ubija tamo sa portugalom, spanijom francuskom itd

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Mislis najgoreg drugog. U ovim kvalifikacijama nema najboljeg drugoplasiranog koji ide direktno, nego jedan najgori ne igra baraz.

Auh, da. Ja sam skroz zaboravio na tu cinjenicu. Cak sam mislio da idu dva najbolja druga.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema sanse da Engleska pobijedi u sva tri meca koje igraju protiv nas, Poljske i Ukrajine. Kiksat ce oni sigurno jednu utakmicu, ako ne i dvije. Zato je nama mec lopta sad protiv Ukrajine. Moramo pobijediti kako bi se ucvrstili na prvom mjestu i isli u Poljsku da izborimo makar remi. Onda bi nam na Vembliju bio dovoljan remi za prvo mjesto.

Uh jedva cekam 7 jun

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Inace izgleda da u bararzu nece biti dva sesira ko prosli put, no ce svako sa svakim moci da igra...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadam se u dvije pobjede naravno, ali prije vjerujem da cemo dobiti Poljake a remizirati sa Ukrajinom nego obrnuto. Najbolje bi naravno bilo 6 bodova i uz pobjedu nad Moldavijom definitivni Brazil
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako su se popalili ukrajinci, vele dobijaju nas 100% i onda im je realno za plasman na SP.. bice zajebano..
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam nesto ubijedjen da Ukrajinci nece dobit Poljake (mozda cete misliti da sam lud ). Gledah malo Ukrajina-Moldavija, ukrajinci ako nemaju prostora za kontru nisu toliko opasni, tako da se slazem da bi trebali protiv njih malo defanzivnije da odigramo.
    Slazem se da je pljuvanje i gadjanje igraca prelose ali precerujete i palite se na pisanje engleskih novina.

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by only white View Post
    Ja sam nesto ubijedjen da Ukrajinci nece dobit Poljake (mozda cete misliti da sam lud ). Gledah malo Ukrajina-Moldavija, ukrajinci ako nemaju prostora za kontru nisu toliko opasni, tako da se slazem da bi trebali protiv njih malo defanzivnije da odigramo.
    Slazem se da je pljuvanje i gadjanje igraca prelose ali precerujete i palite se na pisanje engleskih novina.
    http://int.soccerway.com/matches/201...?ICID=PL_MS_06
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne kapiram? Znam ja taj rezultat, mislio sam na naredni mec koji ce odigrati. To sto su ih dobili vec jednom ne mora nista da znaci. Mada moram da priznam da nisam gledao tu utakmicu, po nekim komentarima sam zakljucio da poljaci nista gori nisu bili, mada kazem nisam gleda' utakmicu tako da ne mogu da tvrdim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Crna Gora vs Engleska - 2 poluvrijeme ...rtcg komentator (kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2014 u Brazilu)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja mislim da ce utakmica protiv Ukrajine biti mnogo teza nega ova protiv Engleza ili ona protiv Moldavije. To ce nam prakticno bit prekretnica, bice veliki pritisak. Ja bih bio zadovoljan i bodom.

Vjerujem u pobjedu protiv Moldavije i ako ikako mozemo da uzmemo bod Poljacima pa onda na Vembliju sta bude, bude. Tu ce se vjerovatno odlucivat ocemo li biti prvi, drugi ili mozda cak treci ili cetvrti, ako izgubimo neke bodove.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sledeca utakmica protiv ukrajine je kljucna , ali smatram da trebamo igrati defanzivno ali to ne mora da znaci da ne mogu igrati vucinic-jovetic-damjanovic

Postavio bih kao formaciju 4-3-1-2 , sa tim da bi Jovetic bio iza vucinica i damjanovica i ucestvovao u defanzivnim akcijama.Malo bi se vise trosio , ali to je sto je , kad njih trojica krenu u kontru ili polukontru malo ko ih moze zaustaviti , barem znam da ce uvjek stvoriti 3-4 sanse za gol.
    Kao sto je rekao Damjanovic posle meca, mi smo ofanzivna ekipa i ne mozemo se non stop braniti.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Luis Roca View Post
    jel ovo onaj sto je pao ili se smotao kad je Rooney zabio gol glavom?
    Niti je sam pao niti se smotao. Povukao ga je Runi za rukav dok je ovaj bio u vazduhu.
    Po kraju utakmice davao se usporeni snimak na RTCG. Ali je to što su nam dali gol u 6-tom min. više nego odlično
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

meni izgledao kao da nikad nije ni milimetra bio u vazduhu i da padne u 16m onako lako kad sudije ne sviraju te lake dodire je za osudu a pao je dvaput na laki dodir u napadu da izglumi nepostojeci faul...to nama ne treba..steta da nam Rooney zabije gol glavom ali bilo pa proslo ..ima tu tri cetiri pozicije/igraca koji nisu stimali u 1pv i dobro pa Brnovic nije cekao nego odmah mijenjao igrace a ponekad samo to napravi prevagu jer se promijeni ritam igre itd..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ukrajina ima najpovoljniji raspored i za nas je najvaznija utakmica sa njima, a njima nije nego sa Englezima
    Montenegro - Ukraine
    Ukraine - San Marino
    Ukraine - England
    Ukraine - Poland
    San Marino - Ukraine
    Objektivno imaju jos 9 bodova i odlucujuća sa Englezima.
    Nasi poslije pobjede nad Ukrajinom imaju garantovanih 3 i ne ostaje nista drugo nego Engleze tamo isprasiti.
    Montenegro - Ukraine
    Poland - Montenegro
    England - Montenegro
    Montenegro - Moldova

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Dejan Damjanović gol za 1-1 protiv Engleske (26/3/2013 ...radio televizija crne gore) www.fscg.co.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uff nervoza kida..znaci tri pobjede i remi ili dvije pobjede sa dva remija trebal bi biti prvo mjesto ako i Engleska ima isti skor, 3 pobjede i remi ili dvije pobjede i dva remija..ali se nadmam da emgleze neko pobjedi..treba se cuvati ukrajinaca na kontre tako treb imati brzu sredinu i odbrana da pocne od napada

uglavnom treba razmisljati i spremati se jednu po jednu tekmu jer je svaka od ovih utakmica teska sem one zadnje ali i tad ako ne ides 100% nedaj boze desavaju se stvari

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by only white View Post
    Dobio je Dzudović parni žuti u 91 min. protiv Engleza i to je možda najveći poklon koji su oni odnijeli iz Podgorice jer nam za Ukrajinu treba ista ona igra kao na strani da bi se riješio meč na mali broj golova i mi idemo makar u baraž dok ne dodje rezultat iz utakmice Ukrajina-Engleska dje bi pobjedom Ukrajinaca bili u Brazil ... utakmica po utakmica ali to je idealni scenario za rasterećenu igru u Poljsku ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iskreno me strah Pavicevica na desnom beku protiv Ukrajinaca.Kad se sjetim sta su mu Cesi radili...Ali ok,nemamo koga drugog.Zbog toga mislim se ne smijemo zalijetat na Ukrajince od starta,jer em cemo se istrosit,em su oni mnogo opasni po krilima,pa ako budu ostajali 1 na 1 sa nasim bekovima to moze lose da zavrsi.Protiv Moldavije se vidjelo se da imaju velikih problema protiv ekipa koje igraju defanzivnije i sto je nama posebno vazno,nisu pretjerano opasni iz prekida jer mi cesto tako primamo golove,iako bi se reklo da imamo igrace koji bi trebali da dominiraju u svom kaznenom kao sto dominiraju u protivnickom.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Dajte tog Kecojevića zajedno sa Bašom.

Nešto mi debi Krkotića uliva nadu da bi i Kecojević pokidao. Pogotovo zbog toga što se igra pod Goricom, a ove smo u Kijevu već izđuskali.

Biće pakao na tribinama 100%. Pobjeda bi značila Mundijal, 80%. Neriješeno između Engleza i Poljaka bi $elo kao A na 10.

Pa neka Savić igra desno, Volkov lijevo - to je najbolja odbrana koju imamo.

Zverka, Krkotić da grickaju na sredini, Jovetić ispred, levo Mifa, desno Ka$un, špic Damjanović.

Najjače da se branimo od Ukrajinaca gabeljavih. Kući.

NIKAD.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko je Ka$un?

Page 1281 of 2251 FirstFirst ... 2817811181123112711277127812791280128112821283128412851291133113811781 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)