i meni se cini a bio je jos jedan tu pocinje sa slovom N ako se sjecam pa je zamijenjen
ova petica se dvaput bacala na travu da izglumi faul pa me ne cudi da je pokusao pored Rooneya da uradi isto..a Rooney gol glavom da nam da..pihh steta
Volkov i Vukcevic najvece tranje i neznalice protiv Engleza.....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
i meni se cini a bio je jos jedan tu pocinje sa slovom N ako se sjecam pa je zamijenjen
ova petica se dvaput bacala na travu da izglumi faul pa me ne cudi da je pokusao pored Rooneya da uradi isto..a Rooney gol glavom da nam da..pihh steta
Preostali raspored nam bas i ne ide na ruku. Ali je jasno da sa cetiri boda iz utakmica sa ukrajinom i poljskom (prve dvije koje igramo) mi idemo na vembli da igramo za prvo mjesto. A sto se tice najboljeg drugog, realno gledano, tu bi se odlucivalo u odnosu na grupu u kojoj je hrvatska, kao i sa francuskom koja je iza spanije. U svakom slucaju, treba ici mec za mec, dobro spremiti Ukrajinu i pobijediti po svaku cijenu.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
uzeti tekmu po tekmu i ici na pobjede..izbjegnuti baraz ako se moze jer tu imas suce, repke iz drzava sa puno love (marketing) itd..moras da ih pobjedis dobro da sudije ne mogu da nesto urade protiv tebe..narocito ako nasi navijaci budu pravili probleme oni to skroje i postave sudije koji toboze neutralni ovo ono i dosude nekoliko startovi za tebe u pozicijama na terenu gdje nema opasnosti za drugi tim a onda kad zateba dosude penal ili kartone tako da drugi tim pobjedi a na kraju izgleda kao da je sudija dobro odradio posao i bio neutralan..vidjelo se puno puta ovo..zato najbolje ici na prvo mjesto neka englezi ili ko drugi se ubija tamo sa portugalom, spanijom francuskom itd
Nema sanse da Engleska pobijedi u sva tri meca koje igraju protiv nas, Poljske i Ukrajine. Kiksat ce oni sigurno jednu utakmicu, ako ne i dvije. Zato je nama mec lopta sad protiv Ukrajine. Moramo pobijediti kako bi se ucvrstili na prvom mjestu i isli u Poljsku da izborimo makar remi. Onda bi nam na Vembliju bio dovoljan remi za prvo mjesto.
Uh jedva cekam 7 jun![]()
Inace izgleda da u bararzu nece biti dva sesira ko prosli put, no ce svako sa svakim moci da igra...
Nadam se u dvije pobjede naravno, ali prije vjerujem da cemo dobiti Poljake a remizirati sa Ukrajinom nego obrnuto. Najbolje bi naravno bilo 6 bodova i uz pobjedu nad Moldavijom definitivni Brazil![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Kako su se popalili ukrajinci, vele dobijaju nas 100% i onda im je realno za plasman na SP.. bice zajebano..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Ja sam nesto ubijedjen da Ukrajinci nece dobit Poljake (mozda cete misliti da sam lud). Gledah malo Ukrajina-Moldavija, ukrajinci ako nemaju prostora za kontru nisu toliko opasni, tako da se slazem da bi trebali protiv njih malo defanzivnije da odigramo.
Slazem se da je pljuvanje i gadjanje igraca prelose ali precerujete i palite se na pisanje engleskih novina.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ne kapiram? Znam ja taj rezultat, mislio sam na naredni mec koji ce odigrati. To sto su ih dobili vec jednom ne mora nista da znaci. Mada moram da priznam da nisam gledao tu utakmicu, po nekim komentarima sam zakljucio da poljaci nista gori nisu bili, mada kazem nisam gleda' utakmicu tako da ne mogu da tvrdim.
Crna Gora vs Engleska - 2 poluvrijeme ...rtcg komentator (kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2014 u Brazilu)
Ja mislim da ce utakmica protiv Ukrajine biti mnogo teza nega ova protiv Engleza ili ona protiv Moldavije. To ce nam prakticno bit prekretnica, bice veliki pritisak. Ja bih bio zadovoljan i bodom.
Vjerujem u pobjedu protiv Moldavije i ako ikako mozemo da uzmemo bod Poljacima pa onda na Vembliju sta bude, bude. Tu ce se vjerovatno odlucivat ocemo li biti prvi, drugi ili mozda cak treci ili cetvrti, ako izgubimo neke bodove.
Sledeca utakmica protiv ukrajine je kljucna , ali smatram da trebamo igrati defanzivno ali to ne mora da znaci da ne mogu igrati vucinic-jovetic-damjanovic
Postavio bih kao formaciju 4-3-1-2 , sa tim da bi Jovetic bio iza vucinica i damjanovica i ucestvovao u defanzivnim akcijama.Malo bi se vise trosio , ali to je sto je , kad njih trojica krenu u kontru ili polukontru malo ko ih moze zaustaviti , barem znam da ce uvjek stvoriti 3-4 sanse za gol.
Kao sto je rekao Damjanovic posle meca, mi smo ofanzivna ekipa i ne mozemo se non stop braniti.
meni izgledao kao da nikad nije ni milimetra bio u vazduhu i da padne u 16m onako lako kad sudije ne sviraju te lake dodire je za osudu a pao je dvaput na laki dodir u napadu da izglumi nepostojeci faul...to nama ne treba..steta da nam Rooney zabije gol glavom ali bilo pa proslo ..ima tu tri cetiri pozicije/igraca koji nisu stimali u 1pv i dobro pa Brnovic nije cekao nego odmah mijenjao igrace a ponekad samo to napravi prevagu jer se promijeni ritam igre itd..
Ukrajina ima najpovoljniji raspored i za nas je najvaznija utakmica sa njima, a njima nije nego sa Englezima
Montenegro - Ukraine
Ukraine - San Marino
Ukraine - England
Ukraine - Poland
San Marino - Ukraine
Objektivno imaju jos 9 bodova i odlucujuća sa Englezima.
Nasi poslije pobjede nad Ukrajinom imaju garantovanih 3 i ne ostaje nista drugo nego Engleze tamo isprasiti.
Montenegro - Ukraine
Poland - Montenegro
England - Montenegro
Montenegro - Moldova
Dejan Damjanović gol za 1-1 protiv Engleske (26/3/2013 ...radio televizija crne gore) www.fscg.co.me
uff nervoza kida..znaci tri pobjede i remi ili dvije pobjede sa dva remija trebal bi biti prvo mjesto ako i Engleska ima isti skor, 3 pobjede i remi ili dvije pobjede i dva remija..ali se nadmam da emgleze neko pobjedi..treba se cuvati ukrajinaca na kontre tako treb imati brzu sredinu i odbrana da pocne od napada
uglavnom treba razmisljati i spremati se jednu po jednu tekmu jer je svaka od ovih utakmica teska sem one zadnje ali i tad ako ne ides 100% nedaj boze desavaju se stvari
Dobio je Dzudović parni žuti u 91 min. protiv Engleza i to je možda najveći poklon koji su oni odnijeli iz Podgorice jer nam za Ukrajinu treba ista ona igra kao na strani da bi se riješio meč na mali broj golova i mi idemo makar u baraž dok ne dodje rezultat iz utakmice Ukrajina-Engleska dje bi pobjedom Ukrajinaca bili u Brazil... utakmica po utakmica ali to je idealni scenario za rasterećenu igru u Poljsku
...
deuscroix
Iskreno me strah Pavicevica na desnom beku protiv Ukrajinaca.Kad se sjetim sta su mu Cesi radili...Ali ok,nemamo koga drugog.Zbog toga mislim se ne smijemo zalijetat na Ukrajince od starta,jer em cemo se istrosit,em su oni mnogo opasni po krilima,pa ako budu ostajali 1 na 1 sa nasim bekovima to moze lose da zavrsi.Protiv Moldavije se vidjelo se da imaju velikih problema protiv ekipa koje igraju defanzivnije i sto je nama posebno vazno,nisu pretjerano opasni iz prekida jer mi cesto tako primamo golove,iako bi se reklo da imamo igrace koji bi trebali da dominiraju u svom kaznenom kao sto dominiraju u protivnickom.
Dajte tog Kecojevića zajedno sa Bašom.
Nešto mi debi Krkotića uliva nadu da bi i Kecojević pokidao. Pogotovo zbog toga što se igra pod Goricom, a ove smo u Kijevu već izđuskali.
Biće pakao na tribinama 100%. Pobjeda bi značila Mundijal, 80%. Neriješeno između Engleza i Poljaka bi $elo kao A na 10.
Pa neka Savić igra desno, Volkov lijevo - to je najbolja odbrana koju imamo.
Zverka, Krkotić da grickaju na sredini, Jovetić ispred, levo Mifa, desno Ka$un, špic Damjanović.
Najjače da se branimo od Ukrajinaca gabeljavih. Kući.
NIKAD.
Ko je Ka$un?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks