View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Highlights - Marjan Mijajlović

Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Nije da ne podrzavam baklje, ali pitanje je kad ce neko "zavardat" nekog igraca sa njom...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Baklje su vrlo opasne, i gatat se da je neko savjestan sa njom je - cekanje da se neka nesreca dogodi.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

sto se baklji tice , jedino sto je u svemu dobro to je sto su imali dovolno svijesti da je ne bace na teren nego su je ugasili ispod noga
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja volim baklje kad vidim na stadion, pogotovo kad se upali nakog gola kao sinoc, pakao nastane za protivnika...ali samo da se ne ubaca u teren.

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Drug na jug bio na donju tribinu i završio sa progorenom jaknom jer je neki brav bacio baklju na njega iz galerije... Da je bilo par cenata na drugu stranu završio bi u najboljem slučaju sa gadnom opekotinom na glavi... No to je stadion kažete, ljudi tamo dolaze da ih nagrdi neki retard... Ne želim uopšte da razmišljam ima li tip sa bakljom dvije čiste u glavu i zna li da rukuje sa njom ili ne, dovoljno je da jedna budala koja ne zna kako se koristi nagrdi nekog i sve ostalo pada u vodu... Kad se već ne može kontrolisati ko ih koristi onda ih treba zabraniti... Jes da se ničim ne može nadomjestiti atmosfera koja se sa bakljama napravi, ali ne vrijedi da se zbog toga neko nagrdi...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Cak se i u Englesku bezgresnu dese pirotehnicka sredstva na stadion a ove sezone sam vidio masu primjera,u Njemacku da ne pricamo eto jedansvjez klip.To je to Zaradonice sve dok se ne koriste za nanosenje neke stete meni su banja

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Svudje, dje su ljudi mudri, je zabranjeno na javna mjesta da se pije. Odje nesmijesh alkohol iznijeti izvan lokala.
    Last edited by Ego_and_his_own; 27-03-13 at 23:48.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

'Svuđe' je onda Američki Midwest, đe je okej da se pije napolje ako se ne vidi da piješ alkohol, pa staviš flašu u papirnu kesu i đelješ.

Ili Bliski Istok đe je na snazi šerijatski zakon.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako volim ovaj nas stadion...jes da su sjeverna i juzna tribina odvratne, jer iz galerije ne mozes vidjet gol dolje, a ispod od silnih stubova isto vidis NISTA...zato kad se napuni kao protiv engleza izgleda bas zajebano, cini ti se da si u teren usao, igrac ne moze korner da izvede od tebe sto mu neces skocit za vrat, samo takav pritisak se stvori na protivnika, a i taj zapad fino izgleda kad se napuni, dok na istok se vazda nadje neki da zapali vec cuvenu baklju...

Pakao!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    'Svuđe' je onda Američki Midwest, đe je okej da se pije napolje ako se ne vidi da piješ alkohol, pa staviš flašu u papirnu kesu i đelješ.

Ili Bliski Istok đe je na snazi šerijatski zakon.

ja sam rekao: svudje dje su mudri ljudi

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Teško je bilo što pametno reći poslije dana pauze, ali obožavam da čitam komentare na forumu nakon velikog uspjeha naših sportisata, pogotovo fudbalera jer fudbal je broj 1, bio i biće.

Malo je reći da je remi sa Engleskom uspjeh. Veliki je to uspjeh, i da, tačno je, mogli smo i do pobjede, ali smo isto tako mogli do ubjedljivog poraza jer praktično nijesmo imali ništa u prvom poluvremenu. Mislim da su to najdužih 45 minuta koje sam ikad gledao jer su Englezi lagano dolazili do šanse. Sjećam se da sam poslije ko zna koje prilike za Englesku pogledao na sat, kad ono dvadeseti minut tek. Samo sam Boga molio da izdržimo do kraja poluvremena i da ne primimo još koji gol jer dati nijesmo mogli ni u snovima, a što je najgore taj koji smo primili bio je posljedica ogromne, gotovo komične greške Volkova. Ni govora o faulu Rooneya, naravno. Ne može se ono ničim opravdati jer onakvog neozbiljog klizanja ja još ne viđeh ni na neuporedivo gorem terenu od onog sinoć. Ipak, da ga onamo ne primismo primili bi ga malo kasnije jer je to, jednostavno, tako moralo biti.

Eh, da mi je neko rekao na poluvremenu “ne brini, razbićemo ih u drugom” omislio bih da ima loš smisao za humor. Zaista, onakvu transformaciju teško da je iko očekivao. Kakvih 45 minuta, pogotovo prvih 35. Za to je onajviše zaslužan Brnović. Izmjenu Novaković (loš) – Damjanović niko nije očekivao, to tvrdim. Volkov, V. Božović, Vukčević, to da, ali Novakovića u onakvoj postavci da zamijeni je bilo potpuno iznenađenje. I to je bilo, pored oslobađanja straha (čitam da Savićeviću nije jasno zbog čega ga je bilo) je bilo ključno. Čak i igrači po našem lijevom boku (V. Božović i Volkov) su počeli igrati puno bolje. Vlado Božović na momente nikad tako, čini mi se. naši su tako stisli u drugom poluvremenu da je gol morao pasti, ali izmjena Vukčević (izgubljen slučaj, bojim se) – Krkotić je ponovo bila pun pogodak. Tu ne bi trebalo odavati priznaje Brnoviću jer teško da je očekivao da će njega ubacati da su zdravi Drinčić (pa i Bošković) i da Peković nije dobio crveni protiv Moldavije. Krkotić je ušao samo zato što, jednostavno nije bilo drugog igrača sredine terena koji bi nespremnog Simona zamijenio. Ali kakav debi, ljudi. I nije on premlad (25 godina), ali je sinoć bio takvo otkrovenje da će nam po svoj prilici valjati u narednim akcijama reprezentacije usljed godina Pekovića, Novakovića, Boškovića, pa i Drinčića na čije povrede uvijek moramo računati. Upravo nam on treba dok ne sazru Kosović, Bakić ili još neko od mladih igrača koji su objektivno još uvijek daleko od kvaliteta za A reprezentraciju. Ako je ono što smo viđeli od njega njegov standard, onda nijesmo ni bili svjesni koga u stvari imamo (što i ne čudi jer ko od nas prati moldavsku ligu?). Na sredini , sada već standardno odlični, Zverotić koji se uspio “regenerisati” nakon onoliko trčanja protiv Moldavije i na tome mu svaka čast. Izvođenje prekida je takođe kvalitet više na što nijesmo računali. Trio u napadu je bio fantastičan i o jadu je zabavio engleske defanzivce i ne samo njih jer smo ih sve sabili u 16 metara samo tako. U odbrani (doktor) Baša i Džudović na visini, kao i obično, ali ime koje ću izdvojiti je Stefan Savić. Što je ono ljudi!? Je li to onaj isti igrač od prošle godine u Premier League, jedan od najvećih kiksera i onaj isti igrač koji je toliko loše igrao protiv Poljaka? Ne, ono je, što pomenu funky junkie, Lilian Thuram u top formi. I on je, kao i Savić, igrao u Parmi na poziciji štopera (fenomenalno) a u francuskoj reprezentaciji na poziciji desnog beka (fenomenalno). Ja sam toliko oduševljen njegovom partijom da je to neopisivo. Navodni penal je samo “navodni” jer je Welbeck em usporio em “trčao” ispruživši nogu unazad samo da bi zakačio Savića, ali je navolja za Welbecka što je sudija bio na licu mjesta i u najboljoj mogućoj poziciji te je žuti karton bio neminovan. I ja sam se, iskreno, u trenutku uplašio i iznenadio, ali poslije snimka mi je bilo jasno o čemu se radi. Eto zadržah se tom detalju, ali čisto da pohvalim i suđenje. Da kažem da je ulazak Delibašića (to je Clapton zamjerio Brnoviću) bila očajnički potez da damo gol, ali i dodatni pritisak na Engleze jer je nezgodno kad neko igra sa četiri napadača od kojih trojica igraju odlično i van šesnaesterca. Nije Delibašić učestvovao u akciji kod gola, ali nam je nešto taličan, a ispalo je nelanirano da gol postignemo odmah nakon njegovog ulaska pa smo imali “suficit” napadača. Tako da je ta izmjena bila vrlo logična, tim prije što smo samo mogli zamijenit lijevog beka lijevim bekom tj Igumanovićem.

Bod izvojevan velikim srcem i milina je gledati kad se momci onako bore za dres reprezentacije i čine nas ponosnim. To što nas čine manje ponosnim pojedinci sa tribina je druga priča, a o njima samo “bolest je svačija”.

Veliki bod koji nije bio pod moranjem, ali je bio poželjan ne samo zbog ostanka na prvoj poziciji već i zbog toga što su Englezi, kao favoriti grupe, kiksali i protiv Ukrajine i protiv Poljske pa ne bi valjalo da se protiv nas “vade”. Ovako imamo šansu u junu da pobjedom koju priželjkujemo protiv Ukrajine gotovo je izbacimo iz trke, ali ne potpuno već upravo da oni pobjedom protiv Engleske zagorčaju Englezima život, nas zabetoniraju na prvom mjestu a sebi daju posljednju nadu za baraž. Ne znam je li to baš tako jer treba dobro pručiti tabelu, ali mislim da im ostaje neka šansa i pored, nadamo se naše pobjede. U svakom slučaju, naše je da sada uživamo, i da se nadamo da će ovi sjajni momci pobijediti Ukrajinu što nam je, od svih preostalih mečeva, najvažniji meč do kraja kvalifikacija i potrefilo se da je upravo prvi naredni.

Praštajte, odužih.
    Last edited by amnesiac; 28-03-13 at 00:36.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

http://www.telegraph.co.uk/sport/foo...Podgorica.html

Montenegro face Fifa sanctions following crowd disorder during the 1-1 draw with England in Podgorica

Fifa will today study the reports of referee Jonas Eriksson and their match delegate before deciding whether to take disciplinary action against Montenegro for the behaviour of their fans in the 1-1 draw with England on Tuesday night.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najbolje da nas kazne zbog ovoga. A crknite Englezi, igrat cete baraz za inat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ovo mi je drug sto su ga slikali sa ovim tobos nacistikim pozdravom A ovo je bilo ono prozivanje tribina u toku haha Da ga sad pitas nebi znao sto to jos znaci Ali su dobre slike ozb..

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Najbolje bi bilo da se narod nauci vishe. nema potrebe za ovim nikakve.

No nema tu sto pricat vishe.

Kad neki kastig ispadne tad ce bit kasno.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Cush ovo:

According to witnesses, missiles, including a lighter, a bottle of water and toilet roll, were hurled at goalkeeper Joe Hart while Ashley Cole was spat at.

A photographer reportedly had a cup of urine poured on him, a flare was also thrown into a section of fans and there was a mass brawl among Montenegro supporters even before the match began.

The Montenegro supporter who was initiating chants with his megaphone throughout the match also ended with the provocative message ‘**** you England’ while the away fans were being held behind after the game.

The Montenegro Football Association has apparently stressed that the chanting was not put out over the tannoy, with the implication that they had no control over the fan with the megaphone.

The Football Association is also awaiting the delegate’s report and Fifa’s verdict before making any comment but it is understood that it does have its own recordings of some of the incidents.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vala prebrukase Englezi vise sa kuknjavom.
    Najbolja liga na svijetu,najbolja reprezentacija na svijetu,najbolji golman,najbolji igraci...trte vrte,nisu im sigurno rolna toalet papira i dva upaljaca krivi sto vec treci put ne mogu da dobiju 100 puta manju zemlju protiv koje su unaprijed upisali bodove.Jasno odakle ovolika frustracija,ali sto je mnogo mnogo je.Cujes:
    The Montenegro supporter who was initiating chants with his megaphone throughout the match also ended with the provocative message ‘**** you England’ :-D
    Sve su kriterijume pogubili.

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Ne postoji ljigavija nacija od njih...Najmrzniji narod na svijet.

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

možda smo cvijeće trebali da im ponesemo....ja sam ga mogla dZerardu ponijet i poljubit ga tri puta u obraz:mrgreen:
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Ne postoji ljigavija nacija od njih...Najmrzniji narod na svijet.
    Postoje, Ameri, mada je to slicno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema tu sad "englezi-su-mrzni, a-shto-su-oni-radili-prije-25-god" ovo, ono. Mrzim da koristim ovaj izraz, ali mi smo se pokazali kao najgori ulichari i cigani (neka mi oproste) jer to je to. Cikotici u najgorem smislu te rijechi (ako uopshte vishe znate Podgorichani shto ta rijech znachi). A kad vi "vatreni navijachi" to shvatite, da pljuvanjem GOSTA, mozete samo da budete CIGANI mozda neshto i bude od vas. A ka' shto dobro znate fudbalski navijachi imaju slonovsko pamcenje pa se sad dobro spremite za London i dabogda dobro upoznali kakve su im tamnice!!

Martin Tyler (daleko najvece komentatorsko ime u Engleskoj - ovo za Shofra lokalnu neznalicu) je to jako lijepo rekao, u slobodnom prevodu: "Tanka je linija izmedju entuzijazma - koje je pohvalno i huliganizma. Ta linija treba da se zna i nikad ne smije da se predje"
    Last edited by frnjok; 28-03-13 at 06:35.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by darmar View Post
    A ovo mi je drug sto su ga slikali sa ovim tobos nacistikim pozdravom A ovo je bilo ono prozivanje tribina u toku haha Da ga sad pitas nebi znao sto to jos znaci Ali su dobre slike ozb..
    Da je srece i drzave tvoj drug bi odlezao najmanje mjesec dana zbog ovoga, pa bi dobro razmislio sljedeci put kad krene da pozdravlja nacizam.

P.s. za ovo dobre su slike, na kojima Crna Gora kao neki jebeni zombilend, i zemlja totalnih neandertalaca bih i tebe zatvorio sa drugom.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Page 1278 of 2251 FirstFirst ... 2787781178122812681274127512761277127812791280128112821288132813781778 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)