Postoji li seat ibiza 1.9tdi 66kw PD, 2002. god? Gledao sam jednu danas, motor je PD, a covjek tvrdi da je 66kw. Znam da ih ima u golfu 5. Ili su se ugradjivali i u ovo godiste?
Pozdrav
Postoji li seat ibiza 1.9tdi 66kw PD, 2002. god? Gledao sam jednu danas, motor je PD, a covjek tvrdi da je 66kw. Znam da ih ima u golfu 5. Ili su se ugradjivali i u ovo godiste?
Pozdrav
U 6K je isao 1.9 TDI sa 90, u 6L nije, samo 1.9 sa 101, 130 i 160 KS.
TAKUMI
Uff, da, C124 je 124 coupe. Nego, koliko ja znam stelovanje farova kod njega je na vazduh, ne na struju. Provjeri sva crijeva.
TAKUMI
Napravio!Cijevcica se bila izvukla , hvala!!
Bassman
Vakuum tacnije :P
Bassman
Skoda Felicija ima npr na ulje/tecnost neka. Okrenes prekidac i tamo se stvara pritisak i dizu se farovi. Bolje nego na struju.
TAKUMI
Kada je EKV to rekao svi su se smijali
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
moze li mi neko reci koliko trosi passat 2009godiste, B6 2.0 tdi 140konja bluemotion ?
6-7 neki prosjek mjesecno
f6
8-9 litara.
TAKUMI
Imam jedno pitanje iz malog mozga, može li se nečim izolovat kabal od svjećica koji probija?
Ne preporucujem, samo novo.
TAKUMI
da ne zna neko amortizeri i solje amortizera za pezo 206 dje se moze naci i okvirno cijena?
Imaju u Castellanu, oko 50 eura dvije. Imas i amortizere, oko 100 eura 2 komada.
TAKUMI
pitao sam tamo u castellanu prije petnaestak dana momak mi kaze nemaju, poci cu ponovo onda, zafaljujem fabia.
Ako tada nisu imali onda vjerovatno nece imati ni sad, jedino ako su dobili u medjuvremenu.
Probaj onda u Bulatovic ili Scekic.
TAKUMI
Ima neke sitnice da popravim, tipa na desni retrovizor mi ponekad ne reaguje na zaklapanje i kada se otvori cuje se krcanje... Tempomat minus dugme ne radi kako treba... Bih da zamijenim i prednje zvucnike...
Kod koga da idem kod Rasovica? (Je li se tako zovu momci u Maslinama)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Kojim putem da idem za Ljubljanu??
Najblize, najmanje policije, najbezbjednije, i tako tooo
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Zar pitas? Pa PG - NK - DU - ZG - LJ.
TAKUMI
ja evo sjutra krecem za italiju..i svi mi kazu da je najbolja i najbrza varijanta PG - NK - Trebinje - Metkovic....pa na auto put split - zagreb - ljubljanja... automatski kroz Bih zaobilazis dvije kontrole granicen (Neum), al ja sjutra ipak idem na HN...![]()
Samo da znate da je Slovenija pod snijegom, uslovi nisu najbolji.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks