Navijanje je top bilo....Sto je bila muka na kruzni,sto niksicani napadose (fudbalere) djidja,djikanovica,banu,tomkovica,perisica i udarili malog perisica od 7 godina?
Kada sam ja pisao ovdje da je Savic velki igrac... Ovdje su svi pisali nema pojma i spradlise sa njim.
Tako vazi za Jovetica... mislim da je cuveni JOjo pokazao da je svecaka klasa... on i Mirko suse nadigravali jednu 20m sa Englezima..
Navijanje je top bilo....Sto je bila muka na kruzni,sto niksicani napadose (fudbalere) djidja,djikanovica,banu,tomkovica,perisica i udarili malog perisica od 7 godina?
Svaka cast momcimaTreba mi dosta kafe jutros, oka nisam moga' sklopit sinoc...
O utakmici samoj vec je sve receno, da ne budem papagaj
Samo jedna stvar - ko je postavio Skocka (Darka Ivanovica) kao nekakvog vodju navijaca? Sto prica onaj co'ek? Kaze:
Ko si ti coece? Sto ti znaci ova prica?Jesu li vam pradjedovi bili po tija bitaka!?
Za razliku od njega, lik (kako se zove?) koji je vodio navijanje u 2. poluvremenu kapa dolje. Vrhunski. Maestralno. Adrenalin mi se nije spustio jos (na istok sam bio sinoc).
edit:ooo are you Scotland in disguise, are you Scotland in disguise, are you Scotland in disguise?
Last edited by Lucianeddu; 27-03-13 at 12:25.
Stefan Savic= Turam!
Pa valjda zbog one frke nisu vogle vodje da odrade prvo poluvrijeme pa skocko uskoci.Cim se smirilo u drugo poluvrijeme ludnica se napravi.
Kako se joveti i vucinicu lijepi lopta kad igraju one duple pasove,ne znam koja ekipa moze onako da odigra duple pasove da se proseta do gola
Kad bi neko radio malo sa Jovetom i Vučinićem dobijali bi svakoga,
tačno se vidi da se ne kreću kako treba i kako su greške koje prave isključivo u kretanju kad ovaj drugi ima loptu.
Mnogo se uzima zdravo za gotovo da će se snać oni sami, treba i njima neki input.
Uzeli smo bod stihijski. Protiv Poljaka i Ukrajine će možda bit i teže.
Daj bože da se plasiramo pa da dižem kredit za Brazil,
ali ako odemo tamo lijepo se bojim ko će vodit ekipu na pripreme i ko će ih taktički spremit za utakmice.
Brna veli poslije utakmice kako voli da ubacuje špiceve:
"jedva čekam drugo poluvrijeme da ih što više ubacujem"?!
Njegova taktika je strategija haosa. Jedino što donosi rezultat pod njegovim vođstvom je srce u junaka.
Milina ih je gledat kako nadtrčavaju engleze i kako dobijaju svaki duel u drugom poluvremenu.
Englezi se nisu plašili za rezultat nego za goli život.
Ima li gdje statistike koliko je ko pretrčao?
Živo me zanima...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Ali posle onako teske utakmice u Moldaviji pretrcati Englesku koja je pjeska igrala u san marino ....
Iskreno meni su i Poljska i Ukrajina reprezentacije koje su na nivou Bugarske znači ne treba ih ništa respektovati posebno.I jedne i druge napasti od prvog minuta pa što ko ponese.A protiv Engleza na Vembliju preslikati utakmicu iz prošlih kvalifikacija
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Amin od prve do zadnje, a na ovo boldovano treba staviti akcenat. Ne znam da li bi se frljali tako sa svojih 50.000 eura (ili koliko god bile kazne) posto ih kazne savezu ocigledno ne pogadjaju. A koliki im je ponos da zbog njih ostanemo sa praznim tribinama sledece utakmice, ili ne daj boze da gore prodjemo...
edit - covjeku koji moze sebi da dozvoli da pljune jednog Dzerarda, Zanetija, Del Piera...zabranio bih mu dozivotno da GLEDA fudbal.
Last edited by Lucianeddu; 27-03-13 at 13:05.
To ti je ono vidjela zaba konja da se kuje, pa digla nogu....cisti kompleks i dokazivanje toalet-papir huligana koji za uzore imaju ostale siledzije iz regiona....ali oni idu korak dalje pa su im na nisanu sopstveni igraci ! Dno !
Crna Gora vs Engleska - Crnogorska himna (26/3/2013 ... www.fscg.co.me)
Inače oće li nam ovi Englezi ustupit ove prijateljske što su zakazali ?
Pa znaš kako da je ovo Engleska ili Njemačka pa da ti fino na meču reprezentacije izvadiš baklju i zapališ je nevezano iz kog razloga samo bi te snimili izveli sa stadiona i za života ga više ne bi kročio na taj isti stadion.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
kako mali ispod Vucinica pjeva himnu![]()
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=pcb7SOROSa8
interesantan snimak.
Basa namiguje pri kraju. Vise ga ne treba zvat'! Ionako veze nema.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Aha, znaci igranje je vaznije od zmiganja. Samo sam to zelio da znam
Izgleda da i Brna slicno razmislja. Meni je to suludo ali opet to sam samo ja...
Dobro, Ljajić nema sluha za pjevanje i onda ne može da igra za komšije. Pretpostavljam da je to Jakuzi u cipelu upalo, pa ga žulja.
Opšte je poznato da su po završetku karijere svi postali vrsni harmonikaši, violinisti i solo pjevači.
Igrac valjda treba da da maksimum tokom intoniranja himne, teren je manje vazan. Ja sam tako razumio zadnjih dana citajuci ovu temu. Evo opet Vlado Bozovic najgori, a reci za nekoga juce da je bio los, a on sigurno nije bio najgori je nevidjen bezobrazluk.
Isto tako protiv Engleza treba sto casnije izgubiti, predati se unaprijed, sram bilo onog analfabetu od Brnovica da izadje i onako ih oduci od fudbala. Jos sa 4 napadaca igra, diletant obicni.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks