View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Stiven Žerard Depardje
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,004
    Thanked in
    2,289 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    Pomislih na sekund da joj je Dugo Đurković hackovao acc...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E da, "Small town in Serbia" nije smisljeno specijalno za nas-to je pjesmica koju Englezi pjevaju svima na kraju utakmice. Portugalcima pjevaju "Small town in Spain", Njemcima "Small town in Russia", Belgijancima "Small town in France" i tako dalje.
    Last edited by Recordare88; 27-03-13 at 10:00.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by daja View Post
    Rekli ste da ce Jovetic mnogima da zapusi usi utakmicom protiv Engleske. Evo meni prvome. Nemam rijeci koliko je los.
    A imas li ti obraza

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by maratonac88 View Post
    A imas li ti obraza
    ada kako ne znas da je jovetic prevara. igra u fiore sve na foru - vise srece no pameti. sad ce u arsenal preko veze.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

to je taj momenta kad su neki sa ponosom ispljuvali ovog momka:

kapiram da je ubacivanje raznoraznih predmeta, novcia, boca sa vodom, toalet papira dio navijackog performansa sirom svijeta, al pljuvanje protivnickih igraca moze biti svojstveno samo nekom sa plitkim intelektom, a mozda i grijesim...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    kapiram da je ubacivanje raznoraznih predmeta, novcia, boca sa vodom, toalet papira dio navijackog performansa sirom svijeta, al pljuvanje protivnickih igraca moze biti svojstveno samo nekom sa plitkim intelektom, a mozda i grijesim...
    Ne griješiš, cigančad. No to ni cigani ne bi uradili...
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    tekst
    Ne bih se složio nikako sa dijelom analize koji se tiče problema Božović-Volkov, odnosno odgovornosti za rupu po lijevoj strani. Za Božovića stoji većina rečenih stvari naročito što se kretanja tiče, međutim koliko sam ja gledao, taj Božović ima bar nekih 50 procenata uspješnosti pri kontaktu sa loptom, dok je Volkov bukvalno failovao svaki kontakt sa loptom u prvom poluvremenu. Svaki. Čak i kad je svaki aut izvodio, da ne pričam o potezima u igri.

Na kraju krajeva, u onakvoj situaciji će uvijek biti teže igraču koji igra u zadnjoj liniji, i kad je pozicioniranje u pitanju i kad su dueli u pitanju. Takođe, postavljanje i pokrivanje je stvar timskog rada i razumijevanja između igrača i čitanja protivnika, i tu problemi mogu da nastanu iz mnogo razloga.

Na drugoj strani, individualne greške u kontroli pri prijemu i oslobađanju od lopte su mnogo konkretnija krivica pojedinca, a kad se to dešava konstantno tokom čitavog meča, to ne može biti ni krivica trenera, ni krivica saigrača (za razliku od Božovićevih grešaka). Volkov sinoć jednostavno nije djelovao kao profesionalni fudbaler.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by avitanretla View Post
    Eo neka bude da se ja budala ponosim ovim. Neka bude da sam samo ja ponosan na pritisak koji je gordi albion dozivio pod goricom i neka bude da cu se ja jedino ponosit za jedno 10-15godina ako budem ziv, dje cu cut neku izjavu od tada penzionisanog Runija ili Dzerarda koji ce reci `Pakao nam se desavao u Podgorici...`
    Fala ti brate zbog ovoga boda sinoc. Ti si ovo ostvario. Kako vas samo nije sramota vas kvazi navijace kontra mentaliteta, koliko je samo Jovetic morao da ide da kupi ono smece ispred Harta, pa i onu bocu , coek se umara jbt. Sigurno je neko vidio ko je bacio onu bocu, e zbog onoga treba tuca da nastane, prebit tog retarda i da mu vise ne na um padne ista slicno.
    Slazem se za Volkova, meni je cak i ona nesreca od Bozovica bio bolji od njega.
    all is worthwhile if the soul is not small .

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    .
    mozda se neces sloziti ali posto si bio na tribinama onda si vidio bolje kao i ja ucinak Vukcevica koji je bio katastrofalan. mnogo je lopti izgubio, previse odugovlacio i bas bas los bio, ako ne i jedan od gorih kod nas. to se na tv ne vidi toliko koliko se to vidjelo uzivo.
    sto se Bozovovica tice imao je par gresaka, ali i par sprinteva da je crnji mislio bi da je Bolt. samo sto mu je Volkov lose lopte dao tako da su propali ti sprintevi. moram ga pohvaliti za borbenost jer je grizao koliko je mogao.
    Trio Jovetic, Vucinic i Damjanovic je bruka i stalno trebamo igrati u formaciji 4-3-3
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

@daja , ne znas mnogo o fudbalu kad tako pises, ako gazenje, al pravo gazenje jedne engleske mozes pripisati trojici igraca.SVAKI nas igrac je sinoc dao veliki doprinos, jer engleze ne mozes sabit u peteracc sa tri igraca.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Dok smo mi muku mučili na teren sa Englezima, Ivanišević je prcao u svom kabinetu
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Ne bih se složio nikako sa dijelom analize koji se tiče problema Božović-Volkov, odnosno odgovornosti za rupu po lijevoj strani. Za Božovića stoji većina rečenih stvari naročito što se kretanja tiče, međutim koliko sam ja gledao, taj Božović ima bar nekih 50 procenata uspješnosti pri kontaktu sa loptom, dok je Volkov bukvalno failovao svaki kontakt sa loptom u prvom poluvremenu. Svaki. Čak i kad je svaki aut izvodio, da ne pričam o potezima u igri.

Na kraju krajeva, u onakvoj situaciji će uvijek biti teže igraču koji igra u zadnjoj liniji, i kad je pozicioniranje u pitanju i kad su dueli u pitanju. Takođe, postavljanje i pokrivanje je stvar timskog rada i razumijevanja između igrača i čitanja protivnika, i tu problemi mogu da nastanu iz mnogo razloga.

Na drugoj strani, individualne greške u kontroli pri prijemu i oslobađanju od lopte su mnogo konkretnija krivica pojedinca, a kad se to dešava konstantno tokom čitavog meča, to ne može biti ni krivica trenera, ni krivica saigrača (za razliku od Božovićevih grešaka). Volkov sinoć jednostavno nije djelovao kao profesionalni fudbaler.
    Zato ga je Bonja u jednoj situaciji podigao sa terena , malo ga protresao i rekao mu da nastavi kao da nije ništa bilo i od tada nije pravio greške a jednostavno nije ni Volkovu bilo lako da juri cijelu utakmicu a na duel napravi grešku i treba neko da reaguje kako se ne bi upao u letargiju da sve što se uradi loše ispane !!! Dobar kolektiv prije svega je donio ovaj rezultat koji kad se sve sabere jeste dobar u smislu da se preživio pritisak domaćeg terena a nešto sam ubijedjen da će im u goste biti lakše jer pritisak prelazi na njih
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Svaka cast svakom od igraca ostavili srce na teren
    Navijanje za pamcenje,prvo poluvrijeme lose,znamo svi zbog cega,drugo cim se promijenila ekipa ludilo.Bas najjace dosad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dako Brnovic vise nauci da ubacivanjem dodatnih spiceva i igra sa 4, 5 njih, ne znaci jacu ofanzivu. druga prica je sto svaki igrac gine za taj dres pa nisu striktno naprijed i sto je Engleska raspad ekipa i sto je Hodzson kreten. ubacivanje Delibasica je bilo presmijesno kad smo u napadu vec imali Jovetu, Mirka i Damjanovica.

za mene ce Brna vazda bit vezas, popravio se ali...vezas. imamo i dosta srece da se ne lazemo. onakvo prvo poluvrijeme vise ne smije da nam se desi. neka druga repka bi nas nakantala vec u prvih po sata.

Quote Originally Posted by Brent1986 View Post
    Od sad, Zverotic da izvodi kornere.
    ma i slobodnjake bi mu dao da gadja. ne preko zivog no da mu odlazu ka Totiju .
    Last edited by clapton; 27-03-13 at 11:57.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Od sad, Zverotic da izvodi kornere.

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Skidam kapu vodji navijaca, koji je vodio navijanje u drugo poluvrijeme. Momak stajao nije, a glas je vec priceless

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Femaman View Post

Bas mi je milo sto je pao. Jedno 10 momaka je odigralo ovakav singl sa 100e i vise eura. Evo danas placu.

Sto se tice meca - Dzo i Recordare su rekli sve.

Kao i sve vas, Krkotic me odusevio. Momak ima 25 godina, i posle onoga kako je odigrao sinoc, trebalo bi da ima sigurno mjesto u prvih 11.
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

E sta rade moralisti.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    2,904
    Thanks Thanks Received 
    3,509
    Thanked in
    1,576 Posts

Pa ono, od ponosa se tesko moze kupiti iphone neki, ali zato za 1000 eurica...
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Nadam se da su poslije utakmice sa Englezima čitav stručni štab, navijači, ali i igrači shvatili da Nikola Drničić više ne smije da izvodi prekide za naš tim. To se posebno odnosi na kornere, koji su nam sinoć bili šansa kao Jugoslaviji za vrijeme Siniše Mihajlovića (sjetiće se mnogi).

Zverotić pokidao.

Što se tiče same utakmice, prezadovoljan sam. Ne znam šta je Brnović rekao momcima u poluvremenu, ali neđe od 22:00h na terenu smo gledali potpuno drugi tim. Izmasakrirali su Englesku koja dobrih 15-20 minuta nije mogla loptu preko centra da iznese (?). Ako ne vjerujete meni, pogledajte opet snimak utakmice.

Savić bolji igrač i od Smolinga i od Leskota. Makar po onome što se sinoć moglo vidjeti. Još jednom se pokazalo kolika je Glen Džonson kesa, kao što sam ranije već govorio na temi o Premijer ligi. Momak bukvalno igra ''na ime'' ili zbog toga što Engleska nema boljeg desnog beka, ali sve u svemu - masu nebitan igrač, koji je nekad bio dobar, a sada je trop. Šteta. Imao je simpatično ime i prezime. Pravo bekovsko. Kesa.

Roj Hodžson je jedna velika 'tica. Skot Parker je igrač koji bi raznio onu našu sredinu, da je igrao. Pretpostavljao sam da će biti dovoljno glup da ga ne ubaci u igru, i to se normalno i dogodilo. Čim sam čuo da on ne igra, sve mi je lakše bilo. Pribojavao sam se Velbeka malo, jer je neudoban igrač s kojim se nikad ne zna, no srećom nije pravio neke prevelike probleme. Kerik je dosta precijenjen i igra dobro samo kod Fergusona, dok je Kleverli jedan tulipan kojeg forsiraju jer se u njegovom liku pojavilo nekih 10% šansi za nekog AMF-a poslije mnogo godina. Ništa to.

Mirko Vučinić je fudbaler svjetske klase, i oko toga više nema diskusije.
    Sinoć sam, igrom slučajeva, imao mogućnost da sjedim tik uz teren i da u drugom poluvremenu dešavanja ispred gola Engleske pratim na nekih 3-4 metra. Svaki dodir s loptom Vučinića i Jovetića bitno se razlikuje od dodira ostalih fudbalera iz naše reprezentacije. Šta su oni sve u stanju na 1m2 prostora da urade... strašno. S-T-R-A-Š-N-O.

Jovetić dobar, Džudović u početku malo nesiguran, ali kasnije potpuno u meču. Božović defanzivno neupotrebljiv, Volkov najgori uz fizički nespremnog Simona. Savić, Baša - dancing, što se tiče Zverotića... mislim da je sinoć obezbijedio sebi kvalitetan ugovor na ljeto. Pa kako kornere izvodi... BOG nas je pogledao što ona kesurina od Drinčića nije igrala ovih par mečeva, jer ćemo konačno imati kvalitetno nabačenu loptu u šesnaesterac. Zbog toga sam najviše srećan.

Na kraju, realan rezultat na osnovu onoga što smo vidjeli na terenu. U prvom bolji Englezi, u drugom mi. Ovamo Runi bocnuo jednu loptu koju sam pet puta vidio u golu prije nego što se odbila od stative, ispred Velbeka, koji je vjerovatno negdje u sebi već slavio gol, pa se nije zalijetao da reaguje. :mrgreen:

Malo je falilo i da nam ga Leskot zvekne za 2:0, no srećom bijaše kratak nakon tog ubacivanja. Penal za Velbeka... ne znam, nisam vidio snimak. Uživo mi je izgledalo kao da je bio, pa sam bio presrećan što nas je Bog pogledao.

Sve u svemu - ovi Englezi nisu nikako materijal za 1. šešir, niti ih treba doživljavat tako. Ovo je već treći put, u priče o ''slučajnosti'' više ni oni koji ih pričaju ne vjeruju. Ja sam prvi mislio da mi ne možemo izvuć pozitivan rezultat sa Englezima sinoć, ali definitivno su momci pokazali da je razlika između nas i njih svedena na minimum. Svaka im čast, najbolja utakmica pod Goricom do sada.

PS Od kad Crna Gora nije izgubila pod Goricom u kvalifikacijama? (ako ne računamo baraž sa Češkom)

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad doma dođoh... Za meč je vjerovatno sve rečeno. A i sve smo viđeli! Ogroman bod. Ne SMIJE se žalit za nekom pobjedom jer su nam u prvo mogli 3-4 uvalit lagano, pa ni boda ne bi bilo.

Sprdnja je samo što se mi bijemo između sebe i što nam se lokali pozatvaraše poslije meča. Ali to smo mi. Sve nam je takvo. Osim ovih sportista!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Ne znam sto je prica oko te tuce vazna za ovu temu,bijemo se na svaku tekmu i sad prica ,to se trebalo prije rijesiti na pocetku kad su se desavale,a ne svaku utakmicu isto.
    Niko da pohvali navijanje kao najbolji dosad

Page 1272 of 2251 FirstFirst ... 2727721172122212621268126912701271127212731274127512761282132213721772 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)