View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eo neka bude da se ja budala ponosim ovim. Neka bude da sam samo ja ponosan na pritisak koji je gordi albion dozivio pod goricom i neka bude da cu se ja jedino ponosit za jedno 10-15godina ako budem ziv, dje cu cut neku izjavu od tada penzionisanog Runija ili Dzerarda koji ce reci `Pakao nam se desavao u Podgorici...`
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Управо је то оно што се сматра пакленом атмосфером и непријатељским дочеком.
    Управо то је оно што препада гостујући тим и тупи њихову оштрицу.
    Наравно све у границама...никако петарде као против Пољака...

п.с.
    Што имаш поган језик...
    Da li kapiraš da nas je baklja tog degena lagano mogla žestoko koštati. Sve što je trebali je da englezi kažu ne možemo igrati dok se dim na rasčisti. To ti je 10-15 min. prekida, za koje vrijeme bi naši momci izgubili srce u junaka i vratili se na "igru" iz prvog poluvremena. Da ne pominjem to što bi produžili utakmicu minimum 10 minuta, a Englezi su u zadnjih 3 imali dvije solidne šanse i skratili mi život za 3 godine.
    Tako da je lagano mogao da učini našim momcima da presjede Svjetsko i unazadi nam fudbal za par godina.

To što sam tome RETARDU rekao "PIZDA TI MATERINA ZA SVA VREMENA" je malo koliko je zaslužio. Zaslužio je CRKA, I KOSTI TI SE NE SMIRILE DA BOG DA
    Quote Originally Posted by avitanretla View Post
    I zato, moralisti i velike kulturnjache, ne moralisite i ne reklamirajte bonton na Balkanu, da vas zamolim! Ne bacamo ljude mrtve u moracu, samo navijamo, malo strastvenije i sa vise psovki.
    KO MORALIŠE ? Ja ne pišem iz morala i nekakve kulture već zbog deginerika koji je lagano mogao sjebati Crnogorski fudbal
    Ozbiljno je glup onaj ko ne kapira prostu činjenicu da totalno možete sjebati Crnogorski fudbal sa onakvim izletom. Milion puta se desilo to u fudbalu

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
    Last edited by Rakun; 27-03-13 at 03:10.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

O kakvim vi bakljama pricate ljudi, to je masu nebitno.
    palicemo ih u Brazil na stotine!

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Neka bude da sam samo ja ponosan na pritisak koji je gordi albion dozivio pod goricom i neka bude da cu se ja jedino ponosit za jedno 10-15godina ako budem ziv, dje cu cut neku izjavu od tada penzionisanog Runija ili Dzerarda koji ce reci `Pakao nam se desavao u Podgorici...`
    Damijanoviću što ne kažeš da si to ti. Svaka ti čast za gol. Izvukao si nas iz govana.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by only white View Post
    O kakvim vi bakljama pricate ljudi, to je masu nebitno.
    palicemo ih u Brazil na stotine!
    Šta bi radili da ste usrali utakmicu?
    Pljuvali po igračima vjerovatno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad smo kod te bakle, kako se usra' Kol kad su je upalili tacno iznad njega...ovakva mu faca bila :nightmare:

Thanks Thanks Given 
    1,844
    Thanks Thanks Received 
    5,381
    Thanked in
    2,072 Posts

Gađanje i pljuvanje igrača je retardirano i takve treba izbacat sa stadiona. Što se baklji tiče ne vidim nikakav problem dokle se god ne ubacaju na teren.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Umjesto da se veselite vi se svadjate?

Birajte rijeci! Doci ce moderator pa ce vi izbrisat.

Thanks Thanks Given 
    2,872
    Thanks Thanks Received 
    3,473
    Thanked in
    1,556 Posts

Samo par recenica... Nevjerovatno sabijanje engleske sile, koliko srca, zellje i muda imamo pa to je sjajno.
    Simon, Simon... Ne igra u svom klubu, u prethodnim utakmicama rep isto veze nije imao i on jos uvijek pocinje od pocetka...
    Ukoliko je on izasao pocela je furija. Ni Bozovic nije nista bolji, cojek je usran igrao.

Ponosan i miran. Dosta.
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svi engleski i regionalni mediji su prenijeli onu tucu retardirane grupe navijaca. Sramno!

Thanks Thanks Given 
    2,872
    Thanks Thanks Received 
    3,473
    Thanked in
    1,556 Posts

Sto su se potukli retardi zna li se? Moramo mi biti zaostali pa to ti je...
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by frnjok View Post
    Chega se pametan stidi time se BUDALA ponosi!! Problem je shto zbog nekolicine takvih chitava nacija dobije imidz prostaka.
    Jedini problem je što stvarno ne sjede svaki put po mjesec dana u zatvoru poslije onakvih stvari. Da je strožiji taj zakon i da se poštuje, ne bi im bilo svejedno vjeruj mi.

Inače je džabe svaka priča sa njima. Ka pričat sa zidom.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Da vidite odje kako se ljudi biju. Drze ruke iza ledja i gurkaju se prsima. Ja kad sam vidio to nista mi nije bilo jasno, dok nisam shvatio da ko prvi ruku digne taj je kriv.

Za fizicki napad do 5 godina zatvora, a ako ga ponovish i duze i sa stalnim nadzorom i citav zivot mosh bacit nit posa mosh naci nit ista.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Ah da i to je samo zatvor, a ako si povrijedio nekoga oderu te znash kako. Da nos slomish nekome te mu morash platiti sve troskove lijecenje (10-20k$) te dusevne bolove ako ne i duplo (zavisi od advokata) pa i advokate.

Pa ti budi Bijesan slobodno!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ona goveda nevaspitana koja su bacala onoliko smeće na teren treba nalupati 10ak dobrih vaspitnih šamara

fudbaler treba da rukama sklanja smeće da bi izveo udarac znači sramota
    Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Dr. Brnović or: How I Learned to Stop Worrying and Love The Bomb

Jedan malo duži post u toku koga ću se dotaći svega što ima da se kaže.

Masu toga u toku meča bilo očekivano, pa i Runijev gol koji je bio poprilično amaterski primljen sa strane naše odbrane jer momci nisu baš najbolje ušli u utakmicu. Čak je i navijanje u prvih desetak minuta moralo da se konsoliduje, što je očigledno doprinijelo konfuziji na terenu i sporom urastanju u meč. Takođe, tokom cijelog poluvremena, mogli smo da vidimo koliko su Novaković i V. Božović ograničeni igrači, čak i za jednu malu zemlju poput nas. Oko dvadesetog minuta momci su počeli da se vraćaju, a par dobrih startova Savića i žuti Glenu Džonsonu, te nešto kasnije Velbeku su pomalo podigli ekipu. Pa opet je sve to izgledalo malo dezorijentisano i Englezi su otišli na odmor sa solidnim rezultatom i mogli da 'odrade posao', DA IMAJU TRENERA.

Na našu sreću, trener te reprezentacije je Roj Hodžson koji nije bio spreman za furiju koja je uslijedila, a kojoj je masu doprinijela izmjena Novaković - Damjanović. Zverotić je 'upao' u rupu ispred odbrane te je trio Vukčević - Volkov - Damjanović (djelimično) pokrivao sredinu. Poprilično fluidna formacija i odjednom su naši nalazili prostor na svakom koraku, naročito uz Damjanovićevo zalaganje i prvi dodir koji su iz nekog razloga bili apsolutno legendarni. Nakon oko 2-3 minuta pritiska tamo oko pedesetog sa Engleske strane, postalo je uočljivo da Hodžsonov 'plan' da Englezi sjede duboko, upiju pritisak i krenu u kontru ne funkcioniše ni kapi. Savić je bio posebno motivisan ali teško je izdvajati igrače kad svi igraju dobro: Jovetić, Vučinić, Damjanović, Savić, Džudović, Baša, Zverotić, koga god 'oćete iz ove grupe. Pritisak na Engleze je bio enorman i gol je 'visio u vazduhu', naročito se osjećalo na tribinama đe su ljudi prskavali i pjevali iz svega glasa (što u prvom poluvremenu nije bio slučaj zbog trolovanja momka koji je vodio navijanje, pa se i tu desila izmjena) bez prestanka po desetak minuta, ućutavši samo da vide ukoliko se nešto dešava blizu gola.

Sljedeća izmjena, Vukčević - Krkotić je bila prelijepa. Nisam imao pojma ko je klinac ali ako bude odigrao još pet ovakvih utakmica u bilo kakvom trajanju na poziciji na kojoj je igrao sinoć, imamo defanzivnog veznog, što sam smatrao nemogućim. Vukčević nije bio preloš ali nije bio ni briljantan, kao i Volkov. Volkov, doduše, za to ima i opravdanje jer je poziciju iza njega okupirao V. Božović koji se najmanje zalagao i bio mjestimično tragikomičan, a to krilnim igračima ne olakšava jer moraju da rade dva dijela posla. Koliko je naivan Brnovićev protivnik bio, nakon gola je zamijenio Kleverlija za Janga koji je izgledao, kako to obično biva sa Junajtedovim igračima kad igraju za reprezentaciju, anemičan.

U svakom slučaju, jako lijepo i, koliko god ponekad bio komičan, Brnović je utakmicu odradio fenomenalno. Igrači su ga pratili u stopu i ne bih imao što da zamjerim.

Na kraju krajeva, Englezi će tek sad da se suoče sa ogromnim pritiskom medija, provjeravanjem 'zašto imaju tri remija', kukanjem i upiranjem prstiju. Ne vidim zašto ih ne bismo mogli dobit' na Vembliju, ili barem dobit' ove ostale tri utakmice, kakvim god golovima i kakvom god igrom.

Fenomenalan meč.

Što se tiče navijača, baklji i papira od računa, to se dešava svuda, ko malo gleda fudbal znaće. Ništa strašno sve dok neko ne pokušava da ubije fudbalera - dio standardne rekvizite. Tuče na tribinama, doduše, sramota totalna.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo navijamo, malo strastvenije i sa vise psovki.
    aj sve da "razumijemo", ali mi objsni gadjanje Bonje i Zverotica papirima, upaljacima i kovanicama ? na koji nacin to pomaze nasim fudbalerima ?

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

fenomenalno fudbalsko veče u našem gradu, svaka čast momcima, šteta što ispustismo engleze (koliko god to neskromno zvučalo)..

prvo poluvrijeme loše, imali smo malo sreće kod onih stativa i mislim da je i brnovićč sinoć vidio - božović, novaković i vukčević nijesu za prvih jedanaest..

simonova igra - primanje, građenje par sekundi, 2-3 cimanja pa tek onda dodavanje, ne prolazi ni protiv koga.. nama treba brzina i jednostavnost u igri da bi iskoristili potencijale mirka i jovete, a simon koči..

drugo poluvrijeme je izgledalo nestvarno i to iz više razloga..

prvo - takvo sabijanje jedne od najzvučnijih svjetskih reprezentacija, gol koji visi u vazduhu kao protiv nižerazredne ekipe,

drugo - nevjerovatna želja i motivacija igrača, nošenih odličnim navijanjem i

treće - otkrovenjem zadnjeg ili defanzivnog veznog za kojeg nijesam znao da imamo.. možda jeste rano, ali momak je sinoć nagovijestio potencijal kakav samo poželjet možemo u reprezentaciji, CG Buskets..

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    29 Posts

e kako englezi izvukoše bod, svaka im čast

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Koliko god bili svijesni da mozemo da se nosimo sa Englezima, uvijek cemo imati taj respect prema njima, jer se ne mozemo osloboditi, uslovno receno, kompleksa "male" reprezentacije. Ni u jednom trenutku nijesam bio nezadovoljan igrom. U prvom poluvremenu nam je falio taj zadnji pas ili bolje reci malo kvalitetniji igrac na sredini od Vukcevica.
    Zbog zdrastvenih problema sam morao da napustim stadion tokom pauze...temperatura, glavobolja, stomak, sve zacinjeno losim pivom....Legao sam u sobu i ugasio svijetlo, jer sam se rastavljo od zivota...Samo sam pojacao ton u dnevnoj i slusao Sofra i onoga drugog kako se deru kod nasih sansi...Pa jedno 10 puta se samo cekalo da kazu "GOOOL!"
    E kad su to rekli, dovukao sam se do dnevne da vidim kako se 5 Engleza nabilo u peterac i spasavaju zivu glavu...
    Vratio sam se u krevet i odmah zaspao. Citavu noc sam sanjao kako ulazim na livescore i gledam da smo pobjedili 2-1, pa da smo izgubili 1-2...Dok se konacno nijesam probudio i vidio na livescore da je 1-1...
    U pravu je Brnovic, treba da ih napadnemo na Wembleyu. Ne zavaravajmo se, nista jos nije gotovo. Moramo Rutinski da odradimo utakmice sa Moldavijom, Ukrajinom i Poljskom. Sa 5 bodova iz te tri utakmice, mi odosmo,
    a sa 6 bodova iz 4 preostale utakmice smo 100% prvi. Pobjeda protiv Moldavije i 3xa nam zavrsavaju posao.
    Od mladosti samo trazim da vidim Crnu Goru na Svjetskom prvenstvu...Obecavam, ako to dozivim, smiricu se....
    Batalicu cigare, alkohol, travu, ozenicu se i postati uzoran gradjanin. Fudbal cu prestati da pratim kao do sad, jer ce to biti vrhunac moje fanaticne karijere.

Sto se tice tuce na $evernoj tribini. To su vec odavno dokazani kompleksasi. Klanovi, grupe, Varvari Srbi, Varvari Crnogorci, ovi, oni...Necu da komentarisem ta *****.
    Nego, ajde , to su grupne tuce, pa ima casti, donekle, ali ovo sto je neko prebio engleskog navijaca, nesretnika nesretnog, to ne mogu da shvatim. Pa je li moguce da je neka grupa idiota ostala bez osnovnog ljudskog o$ecaja.
    Posvadjaj se sa nekim, ubi ga namrtvo s' razlogom, ali nemoj nesretnika, koji se ne moze odbranit ostavljat s' pola zivota na ulici...
    Last edited by Sandor Kolar; 27-03-13 at 09:13.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rekli ste da ce Jovetic mnogima da zapusi usi utakmicom protiv Engleske. Evo meni prvome. Nemam rijeci koliko je los.

Vukcevic je pravoslavac. Ne moze da igra dok je post nikako. Bez dovoljnoga unosa proteina mozak ne moze da radi kako treba. Cudi me da neko u medicinskom timu nije upozorio selektora.

V. Bozovic je bio taman kako se ocekivalo.

Opet se izdvojili isti igraci Vucinic, Basa i Damjanovic. Za Damjanovica steta sto igra u Aziju. Da ga ljudi malo vise gledaju ili koriste youtube igra bi vise od megapopularnoga beogradsko-firentinskoga majstora. Ovako neka grije klupu dok ne postane frka. Sve se bojim da ce nedje uc kad bude kasno. Basa se izasprda sa Runijem.

Uvodjenje Delibasica klasicni bukacki potez bez plana. Dobro je ako je to diglo atmosferu ali on onamo nije mogao bit upotrebljiv. Loptu nije uspio da takne.

Novi lik bolji od svih ocekivanja.
    Last edited by daja; 27-03-13 at 08:57.
    umuntu ngumuntu ngabantu

Thanks Thanks Given 
    4,202
    Thanks Thanks Received 
    3,258
    Thanked in
    1,405 Posts

Quote Originally Posted by daja View Post
    Vukcevic je pravoslavac. Ne moze da igra dok je post nikako. Bez dovoljnoga unosa proteina mozak ne moze da radi kako treba. Cudi me da neko u medicinskom timu nije upozorio selektora.
    Wtf???
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa kazhe:

Utakmica je bila klasicna igra dva poluvremena. U prvom, Englezi su bili mnogo bolji (tu do negdje 30-og minuta, onda su se zadovoljili ogranicavanjem nashih), nasa odbrana je bila prilicno nesigurna, pogotovo lijeva strana gdje igra cuveni Bozovic koji bi teshko spao i u San Marino, ali eto iz nekog razloga igra za CG. Vidim da su svi uprli prstom u Volkova zbog onog nesrecnog klizanja kod gola-ali Bozovic je bio problem po toj strani, ne Volkov. Stari problem-momak uopste ne zna gdje treba da se nalazi na terenu. U barem cetiri momenta (a kako sam bio na istocnoj tribini to se bash dobro vidjelo) se nalazio ISPRED engleskog krila u momentu kad ovaj nije u ofsajdu, shto je nedopustivo za nashe CdM termine (iako nema ofsajda), a ne za kvalifikacije za Svjetsko. Volkov je morao da radi sve zhivo pored igraca iza sebe i jasno je da mu je bilo mnogo tezhe.

Dalje, ponovo se pojavio problem branjenja prekida. Svaki prekid u prvom poluvremenu je bio problem. Jeste da ih Gerrard izvodi perfektno, ali opet-tacno se vidi da momci nisu tu uigrani. Brnovic&co moraju tu maksimalno da obrate paznju-neki Heski ili Krauc ili Kerol bi nas nagrdili sinoc, sreca shto su igrali shpicevi kojima prekidi nisu bash glavno oruzhje (iako su nam dali gol iz jednog). Trece, tacno se vidjelo da je Rooney dobro motivisan, i nashi igraci su se u prvom poluvremenu od njega bojali, shto je ovaj maksimalno koristio i jeo ih po terenu. Cetvrto, Mitar Novakovic je bio totalno neprimjetan i izgubljen po terenu, Gerrard je dobio potrebnu slobodu u igri (Zverotic nije mogao sve sam) i odjednom je Engleska igrala tiki-taku a mi bili razbijena armija. Medjutim, sa prolaskom vremena ekipa je rasla, maestralni Savic u odbrani je vodio primjerom i docekalo se poluvrijeme.

A onda, u poluvremenu je Brnovic povukao pravi potez-uveo ekstra napadaca, izveo neprimjetnog Novakovica. To je znacilo da se Simon vratio u sredinu, i odjednom je tu bilo tri igraca, Gerrard i Kerik nisu imali prostora i shto je bilo najvazhnije-mogao se igrati presing na najslabiju kariku Engleza: vezu izmedju odbrane i sredina. Bitka drugog poluvremena je dobijena tu, na 40 metara od gola Engleza, i to nam je omogucavalo stalni posjed lopte, pritisak i shanse. Naravno, 4-3-3 je znacilo i usamljenog Vladimira Bozovica na lijevom beku (i Savica na desnom) ali je svjezi Damjanovic mogao da istrci poluvrijeme dovoljno (btw, povlacim sve loshe shto sam rekao o njemu, sramota me je i necu vishe nikad), a na drugoj strani Joveta je konacno pokazao od cega je sastavljen u reprezentaciji. Bilo ga je svuda i djelovao je imperijalno na krilu. Kao Giggs u najboljim danima, tako je izgledao-vracanje, stalna trka, presing, oduzimanje lopti i naravno nevjerovatna tehnika je ucinila da se Englezi potpuno pogube i budu pod konstantnim pritiskom. Onda drugi odlicni Brnovicev potez, koji je inace shokirao sve na stadionu-uvodjenje Krkotica. Ne mogu da vam opishem kakva je reakcija nastala kad je covjek ushao-makar trista ljudi (svi oko mene) je zveralo jedni u druge i pitalo se ko je chovjek . Medjutim, covjek je odigrao maestralno. Ja mislim da sinoc niti jedan pas nije pogrijesio, dobio je makar dva zajebana duela, i to protiv Gerrarda&co. Sjajna igra, i pogotovo sjajna stvar kod njega je brzo i tacno oslobadjanje od lopte. To je vec postignutoj tecnosti u napadu dalo dodatnu brzinu, i to je ono shto je slomilo Engleze i bilo krunisano golom. Naravno, i izlazak Bozovica je pomogao, iako je zamijenjen napadacem-covjek je rodjeni baksuz plus neznalica Shteta shto se Mirko nije vise koncentrisao kod onog slobodnog na pet minuta od kraja-ono je bila shansa da ih slomimo. Nekako je citav stadion "znao" da ako pogodi okvir gola bice gol. A i Hart je bio dosta nesiguran citavo vece (kao i inace, uostalom). Ali dobro, bod je ovdje kao kuca.

Nash igrac mecha-Branko Brnovic, definitivno. I ne, to ne znaci da cu pojesti ono shto sam pricao kad je bila Cheshka-tada je covjek bio pocetnik, i to nam se obilo o glavu. Medjutim, raste. Nije to samo visa takticka potkovanost-tacno se vidi da se covjek usavrshava, da vrijedno radi. Izjave su kultivisanije, fluidnije, na treninzima se radi vishe, brze i sve je vishe discipline i takticke pripreme, a sve manje onog "mozhda sam ja lud". Naravno,josh tu ima da se radi i to mnogo-i sinocnje prvo poluvrijeme to pokazuje. Ali nesporno je da su njegove izmjene prelomile utakmicu u nashu korist, i to dva puta-u 45om i oko 60og kad je usao Krkotic. Od igraca-naravno Stefan Savic. Jednostavno imperijalna predstava, i po ko zna koji put se pokazalo da je momak desni bek, a ne shtoper (to jest, shtopera igra dobro jedino u sistemima sa 3 shtopera). Jednostavno sjajno.

Dosta je bilo o dobrim stvarima-sad o loshim. Iskreno, ja ne znam gdje je bio mozak Savezu (ili ko god se time bavi) da podijeli karte neandertalcima (njih oko 200) koji su juce boravili na Sjevernoj tribini. Prvo medjusobna tuca koja je (sa kratkim prekidima) trajala dobrih 40 minuta, tek ih je himna smirila. Citavi stadion je ustao na englesku himnu ali se na Sjeveru nashlo takodje 10ak oposuma da joj zvizhde i vicu ua. Pretpostavljam da se, srecom, to nije culo na suprotnoj tribini i na TV-u. Zatim (a pazite, ovo dolazi od covjeka koji navija za Manchester United 20 i kusur godina)-nije mi jasno koliki treba biti isfrustrirani, jadni, neinteligentni kreten pa pljuvati jednog Stevena Gerrarda, legendu svjetskog fudbala. Onda, kretensko gadjanje Harta punom bocom vode-sva sreca shto je nash igrac (Joveta ja mislim) odmah to makao i shto ga nije potrefila-da ga je potrefila, pozdravili bi se sa bodom kao i sa gledanjem reprezentacije pod Goricom makar godinu dana. Mozhete mi lupati negativne reputacije i vrishtati ovuda koliko god hocete-ali to nije navijanje, to nije nishta-to je jednostavno grupa neizivljenih kromanjonaca kojima je mjesto u Spuzhu i to makar na pola godine, da se dobro nauce redu. Plus, dozivotno zabraniti ulazak na stadion. Hvala bogu napunice se uvijek-redovi ispred Sportskog centra svjedoce dobro o tome.

Takodje moram kritikovati i policiju-njihove "ozbiljne" mjere su bile komedija. Od nas 4 koji smo ushli zajedno pretresli su jedino mene, a ostatak je mogao unijeti shto je htio. Pishtolj da je htio, mogao je. Ljudi su vecinom isposhtovali-sat vremena prije utakmice stadion je bio gotovo potpuno pun. Kad je vec tako, pretresi brate, iskontrolishi, radi svoj posao-i pecinski ljudi koji su dali sve od sebe da unize i obrukaju nashe momke sinoc (a tobosh za njih navijaju) bi bili sprijeceni u svojim namjerama. Cujem da je bio incident i sa jednim engleskim navijacem-ne znam za to, ali ove shto sam ja vidio (Engleze) moram pohvaliti-vrlo civilizovano, opusteno i prijateljsko ponasanje i ophodjenje. Kao i shto sam znao da ce biti. Ali, za fudbalere vazi jedno, a za "navijace" obrnuto-ne bojim se ja od Engleza, vec od "zla domacega". E tome treba ozbiljno stati na rep.

I da, ne kapiram prozivanje ljudi koji navijaju za Premiership timove ovdje. Evo, odmah da vam kazhem-ja cu sa istim zharom da se zakucam ispred TV-a u subotu i da navijam za United protiv Sunderlanda i za istog Rooneya protiv kog sam navijao sinoc,i ne vidim shta je problem u tome, osim neizivljenost prepaid patriota koji dolaze na utakmice da bi ih tamo vidjeli i da bi ljudima posle otvarali glave sa pricom kako su oni 110% Crnogorci (Srbi, Hrvati...)-a ne zbog fudbala i podrske reprezentaciji.

Ipak, sve u svemu, velika noc, nevjerovatna predstava i, shto je najvaznije, nevjerovatan praznik fudbala. Svaka chast ostalim sportovima-ali za ovo se zhivi. Ovo je ono pravo, ono najvaznije. FUdbal i CG fudbalska reprezentacija-
    Last edited by Recordare88; 27-03-13 at 09:44.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Stiven Žerard
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

vrhunski momci, vrhunski. kako ih je savic kida'...dzudo majstor a dupli pasovi jovete i mirka...drugo poluvrijeme zaista doktorski odigrano.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Page 1271 of 2250 FirstFirst ... 2717711171122112611267126812691270127112721273127412751281132113711771 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)