Eh zvoncice super,jedva cekam to da vidim.A gol je bio u vazduhu,osjetio se bas,i pjevalo se i tacno smo znali da mozemo i da ce biti i buc eto ga..Uh taj trenutak,to ludilo na trebini
Eh zvoncice super,jedva cekam to da vidim.A gol je bio u vazduhu,osjetio se bas,i pjevalo se i tacno smo znali da mozemo i da ce biti i buc eto ga..Uh taj trenutak,to ludilo na trebini
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
... prekinuli su nam niz pobjeda :/
Najsmješnije je što smo "dobili" zahvaljujući tome što je sudija priznao go Englezima (što nije dosudio faul, a ono je zaslužilo crveni kao vrata)
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
...snimak ide sa engleskim komentatorom uskoro to jeste čim se postavi ...
Znaci protiv Ukrajine u junu mec lopta za plasman na SP ili u najmanju ruku baraz ..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Engleska pojedena u drugom, Brnovic spot on sa izmjenama, taktika 4-3-3 i visoki presing urodio plodom, kao shto sam i mislio da hoce. Krkotic otkrovenje. Jedino zastidje-Sjeverna tribina.
Prvo mjesto ljudiiiiiiiii, odoh da nastavim pijanku pa sjutra opsirnija analiza![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Rekoja ja PES
hahah salim se.
Ja vise nemam rijeci da opisem ovaj osjecaj i koliko je sve nas ova reprezentacija ucinjela srecnim dosada.Eto ostaje taj zal u ovim kvalifikacijama da smo u oba remija imali mogucnost da pobjedimo ali eto nije nam se dalo.Nakon prve runde kvalifikacija stojimo na prvom mjestu sasvim zasluzeno i nadam se da cemo nastaviti ovim ritmom u nastavku kvalifikacija.
Citao sam neke komentare po twitteru i po britanskim novinama i uglavnom 90% njih krivi Hodgsona za ovakav rezultat.Medjutim najzanimljiviji komentari su bili za nasu himnu po twitteru koji je uporedjuju sa smrtnim marsom.Ausvickom muzikom,soundtrackom iz horror filmova pa do.We're going to tear your throats out and let our women bathe in your blood
kad pominješ himnu, ne znam kad će se naučit da pušte instrumental
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Jovetic, Savic, Basa - kapa dolje za veceras prikazanu igru. Vucinic je isto bio dobar, ali je u par navrata upropastio dobre prilike, prije svih onu kada je sutirao a imao je priliku da posluzi Damjanovica samog desno, sto bi bila znatno bolja sansa. Zverotic opet pretrcao kilometre, Dzudovic tata, Bonja dosta siguran. Simon ostao bez snage nedje posle pola sata, nije moga' potrcat' vise. Mene je mozda najvise veceras impresionirao Krkotic, totalna nepoznanica za sve, bio sam siguran da je on tu samo kako bi popunio kvotu,a ispade da se radi o veoma kvalitetnom igracu. Sve sto je veceras uradio bilo je bez greske, u oba pravca.
Mozda smo mogli i do pobjede, ali i bod je odlican. Sada je Englezima ovo vec treci remi, polako im ulazi voda u usi, sada ce njihovi mediji da udare po igracima i Hodzsonu, tako da ce tu svega bit do kraja kvalifikacija. Nadajmo se najboljem![]()
Last edited by Socrates; 27-03-13 at 00:01.
:lolblue: :lolblue:
![]()
Vala bas ..
A sad jedna pjesma za zivce i odmor od suludih predsjednickih kandidata i njihovih sasvim nebitnih izbora..
Ni DPS , ni SDP , ni Nova , Srpska , Pozitivna , Snp ..*ebe mi se ..za njih sveeee ..CRNA GORO VOLIM TE !!!!
Bravo momci , cijela je nacija reprezentacija !
Nikad ne zaboravite da je ovo timska igra! Djaba englezima svi ovi vrhunski igraci pojedinci kad nisu bili tim.
Vucinic nije vugao ovu utakmicu no gurao ka I ostali svi do jednoga.
kako je isla ona pjesma sa sjevera posle utakmice nesto strusit ce mo vembli?![]()
e kako ispustismo pobjedu, pih :icon_cry:
England hammered at rugby by a nation of a few million, now taught a football lesson by a nation of 600,000, how the mighy have fallen!
Stevan Jovetic @StevanJovetic8 now
What a game tonight! Personally I felt we deserved more but a point against England is as good as it gets!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
I would like to thank the fans for their support tonight and creating an electric atmosphere! We are MONTENEGRO !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Proud to be from Podgorica and a Montenegrin! Orgoglioso di essere da Podgorica e Montenegro!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Koliko je pretrcao Joveta i Savić noćas to nije normalno, a da mi je neko rekao da nasi u ovakom tempu mogu odigrati mislio bi da je pijan ili lud. Basa pri kraju samo se sto se nije onesvijestio i bilo bi sramota ikom ista zamjeriti kad ostave srce na terenu. Svaka cast Brnoviću sto je stvorio ovakvu atmosferu da ljudi ginu na terenu, a nadam se da je bar nalo sramota one strucnjake sto odje pisali za Damjanovića, ali...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks