sjutra (27.3) na RTCG2 od 12:30 snimak Crna Gora – Engleska
Samo jos jedna stvar. Simon Vukcevic ne moze jedno poluvrijeme da odigra, jednostavno covjek nema snage. Takodje nije dao nekoliko pasova jer ne pomislja da koristi desnu nogu, kao da je nema. Iz kornera lansira loptu do druge korner zastavice. Kad je uzeo Zverotic da ih izvodi pokazao je kako se to radi.
Hvala Simonu na svemu ali on bas slabo igra i to valjda svi vidimo.
Novakovicu se noge svezale valjda od staha ili ko zna cega, jedva sam cekao da ubaci Damjanovica.
sjutra (27.3) na RTCG2 od 12:30 snimak Crna Gora – Engleska
ne kapiram što je čar gadjat svoje reprezentativce dok izvode korner bagro jedna
Kad će se više ove lopovčine nesposobne sjetit da se napravi stadion da može doći još koja hiljada sem dobrih partijaca i sponzora.
Kako sam ponosan sto sam CRNOGORAC!!!
Runi viri Basi iz dzepa a Velbek i ne viri jer ga Savke bas strpao!!!
Veliki Deki Damjanovic,prozivao sam ga danas citav danubijedjen sam bio da ce ga dati..
two englishmen talking: have you ever heard of Montenegro, where the hell is it? - at the top of the group!
Who let the dogs out
Vjerovali ili ne nocas je bilo praznih mjesta i to prilicno...
Dobiju karte i ne daju je nikome ili presjede doma...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
A pustite negativne stvari, pa sjutra o tim stvarima no ako znate te sto divljaju smirite ih malo.
Ali ja nemogu face gerarda, rooney-a Hart-a da izbacim iz glave...
Kako su se zbunili nisu znali sto se deshava.
Ajde ako moze neko da izbaci snimak utakmice da vidim i iz tog ugla kako je to izledalo![]()
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Dajte tabelu i parove sljedeceg kola pa vi neka prdnjava ?![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
neka čoče, ne diraj kapitena, bez njega ništa ne valja
A neka je!!! Bijaše ovih dana po forumu aktuelna priča kako je Velbek klasa za ove naše
Zaludu ja pričah da srce čudo može da uradi
Fenomenalno slobodno! čak niprvo poluvrijeme nije tako loše izgledalo, a drugo je bilo 70% naše ako ne i više![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ao kakva utakmica, kakvo gazenje u drugo poluvrijeme...kakva akcija jovete i mirka kad mirko sutnu pored gola...nemam rijeci vise...sad dodjoh iz kafane, ne mogu progovorit, noge mi se raspadaju takodje od skakanja (nije im lako na mojih 100 kusur kila) ali vrijedjelo je da jebe oca!po sto puta!!
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks