Kako su se pokunjili ovi engleski voditelji na kraj a na pocetak sve price neke puste.
Poslaste jednu od najvecih svjetskih timova kuci! Pa vidjite ko ste!
Otkazujte Englezi prijateljske i spremajte se za baraz![]()
Kako su se pokunjili ovi engleski voditelji na kraj a na pocetak sve price neke puste.
Poslaste jednu od najvecih svjetskih timova kuci! Pa vidjite ko ste!
Ne ocekujem Spance od nas, ali ovo je stvarno nestvarno... Bravo momci! Svaka cast!!!
Ima li statistike?
Bravo za CG a posebno Savicu..Izgarao..
Hvala Lepo
hahahaahahahahahahah zalud si ovi svemoćni moćnici stavili autobus na go ugura ga Damjan!!!!
a sad što ćemo sa onima koji su tvrdili da će nas napunit?! da smo nerealni što vjerujemo da možemo, a možemo!!! BRAVOOOOOOOOOO!
Obožavam ove momke
MONTENEGRO- 14
ENGLESKA-12
eto tako![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bravo momci svi do jednoga...ponos ste Crne Gore![]()
Iz autobusa izadje brzi voz, TGV yebem ti!![]()
Kako će reprezentacija odjednom da nam dobije nekoliko desetina hiljada navijača.Ima da se uklope kaaaaaaaa' kameleoni!
Joooooooooojjjjjjjjjj, kakva igra.Nije što sam ja vrištao, nego i starci. :lolblue:
Dobra procjena REcorderea, najbolje ih napast, 433, vjerovatno je jos neko predlaga slicno, ali od svih postova mi njegovi ostali upecatljivi u sjecanju..Valjda zbog duzine, ko ce ga znat, ***** li ga![]()
Đe igra ovaj Krkotić? Momak je vrhunski odradio.
Halal vjera..da se igralo u 1pm ovako bi jih pobjedili 100%..onaj simon je slaba tacka u ekipi..moze poneka dnesto uraditi ali mi je igrac za klupu ili siri spisak
Prepotentne engleze niko ne voli
Neka no zamalo Stiven Žerard dade autogo! PI kako mi je žao što nije![]()
Prekidi su bili ključni očekivano. Kako volim gledat kad Mirko, Joveta i Damjanović počnu da pletu. Klase. Moraju igrati zajedno veći dio utakmice uvijek. Savić noćas ne znam je li samo jedan duel izgubio i jednom ispao, ostalo kao sablja. Dobro ne zakukasmo zbog lijeve nam strane noćas.Savo, Jovanoviću, sve vam je oprošteno. Jovetić, jeste da opet nije dao go ali je njegove klase bilo svuda. Mirko promaši par prilika, nije ga htjelo noćas da je smjesti. Vukčević nespreman totalno, dako mu prođe sezona posta. Sve u svemu, dokazali smo da možemo da igramo viktorije sa Englezima. Svakome ga ovdje možemo dati ubijeđen sam.
Last edited by Superhik; 26-03-13 at 22:12.
Jel vidjeste face ovim Englezima pred kraj?
Kako su im lica smushena bila, a znoj ih oblio. A sve velika imena, ona golman njihov oci otvorio nezna okle ce da mu puca.
Dje im nestade samouvjerenost?
SRCE! To je ono sto se bori i to su dokazali.
E srce je i meni puno.
Krkotic, Savic i naravno Damjanovic, veceras zasluzili ocjenu 11 !
Svaka cast svim momcima na borbi.
Who let the dogs out
Ma oni su dobro prosli, treba da srecni idu za UK...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
aoooo, preznojih se 20%. svaka cast. pomalo mi komicno izgledaju ove izmjene Brnovica ali kad se igra srcem, taktika nije toliko bitna. pogotovo ne protiv ovako jadne Engleske.
Savic nocas fenomenalan... MoNcima svaka cast - ovo je bilo srce na teren... Bio sam dosledan pa je stradao neki mnogo star IRSKI viski... Ni zrno zita okupatoru... Dasccia...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
dr savic,dr basha,dr KRKOTIC,dr vucinic,dr jovetic ....bravo momci....trener doktorirao ali II poluvrijeme...sram ga bilo za prvo i taktiku. bozovica beka i volkova necu da komentarisem...bez njih bi bili mnogo boljipozdrav
Russia!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks