Odgledajte!
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
24kitchen televizija! :mad: sa receptima koje sadrže voće sa tajlanda, biljno ulje u spreju, namjenski sir za mazanje koji se topi u rerni a ne zamaže je! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
znate li vi da mi do juče bosiljak nismo imali?!
Nervira me što me jedna cura otkači samo zbog godišta. :mad: Pa jbtttttt.
Pita me koliko imam godina i ja joj velim 'dvije više od tebe' i iskuliram tu temu... I sve bilo ok, kad ona saznala koje sam godište, tj. da sam mlađi, i oduva me. :mad: :mad: :mad:
Sto kaze? 'Ajde mali pali'![]()
Fejsbuk-povlačenje za rukav i urgiranje e da bi se skupili lajkovi na enci menci pereci konkursu.
Veli ''vidi koje si godišteeee'' :mad: :mad:
Kuchka!
Mene je trenutno masu iznerviralo to sto ne postoji thread vezan za Farmu! :hopelessness:
Kako me ovakve stvari nerviraju kod nasih "majstora", kad znaju da je narod ovca, odma pokusavaju da sisaju, sto im i uspijeva u vecini slucajeva! Tako na primjer odem kod elektricara djuke, da mi zamijeni far, koliko kosta, tu od 10e do 20e (zavisi koliko ce ga kicma zaboljet dok se saginje) , i ja ono nevjerujem sto je coek pokusa, odem kod plasticara(eto koliko je to bilo komplikovano) i on mi zamijeni dzabe! A ja ga zastim 5e.
Crnogorski rasizam - zemljo otvori se, progutaj nas sve. Dje ja zivim, propalo se da bog da!
njen glas..
![]()
i pojava, dodala bih!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kad Rasko Konjevic kaze za predsjednicke kandidate da su malo pobudalili i da ne znaju sta pricaju, da im ne treba tuzilac, no psihijatar. WTF?
Na fejsbuk newsfeed mi se pojavljuje ka Sponsored 'Jesus daily','SPC' i jos neke religijske stranice. Ajde sto me nervira, nego sto mi je i masu smijeshno.. Oce da me vrbuju pa to ti je..
Alicia Keys - Girl on fire ....Nema dana da ne ide na radio po 15 puta...
Obozhavam.
Ne nervira te pjesma. Nervira te radiJo-stanica.
Pokushaj da nadjesh neku drugu.![]()
U pravu si, dobra je pjesma...
A znas koja me isprave nervira? SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND...
E ono je ispiranje mozga...iritirajuci glas...
A sto biste rekli za ovo kukala ti majka
Nervvira me ova krađa oko karata. Gledam sad na TV, momci čekaju od 10h sinoć, i neko im lagano zatvori prozor, a proda par stotina karata. :mad: Paa jbmmm ti sistem ovakav.
Na FB ući ne mogu od raznih preprodavaca, raspali se svi od reda. 100ka lopovska!!!
http://www.vijesti.me/sport/tri-lava...-clanak-120156
Heskey na twitteru...
Je l' se ovaj "novinar" sprda ili...? vjerovatno zapošljavaju neke wannabe novinare za minimalac te pišu ovakve gluposti.
Jadna novina i portal... Brišem ga napokon iz b'marks.
http://www.kurir-info.rs/avin-otac-p...-clanak-715998
rado bih se odselio negde
gde su ljudi svakodnevna stvar
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
..to sto rijetko koji kafic ima svjeze cijedjenu jabuku u ponudi.. Ajdeeeeee!
Ako mislish na kafuice u Bd, potpuno te razumijem.
Sa druge strane, ja "kao iz topa" mogu da ti kazhem dje mozhesh da je popijesh u Podgorici.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks