Ova prica vam je strasna a dje ste na prijateljske,i na san marino...
Ova prica vam je strasna a dje ste na prijateljske,i na san marino...
Recordare88 pa klub navijaca je tu da regulise kome karte treba da idu a kome ne... tu su uclanjeni svi oni koji stalno idu na tekme i zasto onda oni da se sad cimaju za karte
ja bi da se pitam sve karte dao klubu navijaca sa sjevera i juga pa nek oni odredjuju kome ce karte...
AJMO CRNA GORO !!!
strah me je brzog gola engleza pa da oni kreteni što su protiv poljske bačali petarde ponovo glume boška buhu,čitav tim engleske bi skočio na delegate i sudiju da se meč prekine.
heisenberg says relax
Ako izadjemo sa 3 napadaca blago nama!
Zashto da se ne izadje sa tri napadaca? Ja bih bash izashao tako i pritisnuo ih visoko. Jer najslabija karika engleskog tima je iznosenje lopte i veza izmedju odbrane i sredine.
Ako uspijemo na 25-45 metara od njihovog gola da im ukrademo lopti, znace to Vucina i Joveta da iskoriste.
Jedino ako se bude izlazilo sa tri napadaca, potrebno je imati i tri CENTRALNA vezna igraca. Dakle ne lijeva, ne desna, vec centralna. Zverotic-Vukcevic-Novakovic bi bilo najbolje.
Savic i Volkov na krilnim bekovima, i jedan i drugi imaju odlican centarsut.
Sve to treba da izgleda nekako ovako:
................................................Bo zovic............................................. ......
....Savic.................Dzudovic................ ..............Basa....................Volkov....
.....................Zverotic..............Vukcevi c....................Novakovic..................
.........................Jovetic.................. ...................Vucinic........................ .....
..........................................Delibasi c(Damjanovic)..................................... .
Last edited by Recordare88; 26-03-13 at 13:52.
Deserve's got nothing to do with it.
Ajmooooo Crna Goro
![]()
Kako to da sponzori uzimau toliko karata to nisam nika cuo da ima dje..haj da uzmu dvije tri karte za kojeg direktora itd ali hiljade..u cemu je stos..karte treba da se prodaju narodu i to puno vremena prije utakmice..a stvarno da sam u CG bi se uclanio da ne moram da bekcem za kartom ka ovca..
ako ovu tekmu ne trcimo ka konji bice tesko izvuci pozitivni rezultat..ako idemo sa tri napadaca to je opasno sem ako ne presinguju i oni samo koliko vremena bi mogli raditi to jer onda manje snage imaju za napad..uff remi bi bio dobar rezultat a pobjeda vrh
Ok da imamo ljude koji trce u napad,kao sto je Djalovic bio ali Mirko ti nikad nece 90 min trcati nazad do sredine da kida....
Ja se plasim Gerard i naravno bozovica
A Zverotic plejmejker? Aj dobro, to je isto shto se sredine tice, moze to da funkcionise. Nego je problem shto to podrazumijeva onog konfuznog lika lijevo![]()
Trcao je drugu utakmicu protiv Ceske bogami, a vala i ovo je masu bitna utakmica i bice motivisan.
Sad ce svi da skoce da sam neobjektivni navijac Uniteda, ali ja se najvise plasim osovine Kerik-Kleverli. Ne zaboravite-to su momci koji su jeli sredine Manchester City-ja i Real Madrida.
Skupiće ih on malo tako da neće bit samo Zverka centralni vezni, nego i Mitar, vraćaće se konstantno dva napadača da pomognu vezi kad se branimo. A inače, znam da će ovo što ću napisat kod mnogih izazvat gnušanjeali ja mislim da Božović može dobro da odigra noćas! Standardan je u klubu a i protiv Moldavije je bio više nego dobar, bez obzira što su to bili Moldavci a noćas su Englezi...Mislim, da me ne shvatite pogrešno, i meni je od njega frka najveća, ali nekako vjerujem da može da odradi dobar posao noćas...
Bozhovic je protiv Moldavije bio vishe nego ocajan, kao shto je i uvijek.
Nego ajde, dako mu se iz sveg ovog prozivanja izrodi nesto dobro.
Ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee viseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
![]()
Ne daj boze da Simon ne igra ! Ne bi bilo fer prema njemu kao jednom od nasih najboljih igraca,plus bolji je od svakog na njegovoj poziciji koju pokriva, a pokazao je da moze da igra i sredinu. Sad trebaju da igraju razni Volkovi koji ne zaigravaju protiv donjeg srema i javora. Sramota !
all is worthwhile if the soul is not small .
Ljudi, Simon je nekom svom svijetu izgleda, ne jede ništa no posti redovno, smrša je 10 kila i samo mu je crkva i Bog u glavu, Pop ga zovu. Jednostavno ne može da igra, nije to onaj Simon kojega znamo, što puca od snage i kida i grize non stop...Ja bi prvi najradije volio da ga vidim kako leti po terenu, ali za to treneri i treninzi postoje, pa ga svi vide kako ne može nikuđ i zato niđe ni ne igra...nažalost, ali tako je...
Od kad se to desilo, meni uvijek kad igra , bas fino odigra, stane na loptu, majstorski..i mozda nam treba neki pop, neko ko je pobozan, smiren, ko zna sto radi ! mnogo ga volim i cijenim kao igraca!
all is worthwhile if the soul is not small .
pada li kisa gore? ovdje u Tivat je nema citavo jutro
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks