Ok Hvala. Po onome sto sam vidio na snimke ovi nasi momci su nekako krupniji od njih i drzali su ih dobro pod kontrolom.
A to za stadion, Englezi su jedna prepotentna pascad, to ce ti svako u svijet reci. Samo za to bi trebali dobit pa da odu kuci pokudjeni.
Evo oni sto oni pod njima govore:
It's SHITE being Scottish! We're the lowest of the low. The scum of the fucking Earth! The most wretched, miserable, servile, pathetic trash that was ever shat into civilization. Some hate the English. I don't. They're just wankers. We, on the other hand, are COLONIZED by wankers. Can't even find a decent culture to be colonized BY. We're ruled by effete assholes. It's a SHITE state of affairs to be in, Tommy, and ALL the fresh air in the world won't make any fucking difference!
Eto znate sad da ce skoti (a i Irci) navijat za nas!![]()
Last edited by Ego_and_his_own; 26-03-13 at 09:36.
Deserve's got nothing to do with it.
E ovo je sramota!
Javlja mi drug koji je od 22h sinoc bio ispred sportskog da uzme kartu za sjever,sazna' jutros u 9 da karata za sjever i jug uopste nema, i ne samo on jos 200-300 ljudi.Katastrofa!
Da Bog da im vise niko na stadion ne dosa od sad pa nadalje i nikad vise bod ne uzeli majku vam ebem.
Vijesti su javile da ih je bilo, ali da su prodate za manje od 10 minuta.
http://www.vijesti.me/sport/nisu-kup...-clanak-119950
Deserve's got nothing to do with it.
A pusti mi Vijesti i ostalu balavurdiju..
Aooo ... evo vele da cemo igrat sa tri spica. Daj boze da grijesim ali mislim da nema potrebe za tim i da ce bit da kidamo zivce nocas.
Ja mislim da je to sve tek kas pocne utakmica, ne vjerujem da je i jedan tim lud da otkrije taktiku prije meca. Ali sve je u igri.
Sto mislite koja formacija bi bila dobra za 4231?
Moje znanje o formacijama je na nivou PES-a(pa ne zamjerite mi cisto logicki razmisljam i da cujem od vas josh misljena) i znam da sam uvijek dobijao kad sam protiv ovakve formacije igrao 433 jer izmedju one dvojece u defanzivi ima po jedan igrac na svaku stranu. I prakticno mozesh prodor napraviti sa svake strane jer ima igrac ispred. Jes zeznuto u odbrani tad.
A čudi me da Jovanović ne igra mislim da bi iako nije imao takmičarskih mečeva mnogo bolje odradio posao nego Žmigavac Božović
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Jovanovic ne igra jer je povrijedjen.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Iako sam za svaku utakmicu kartu uzima na šalter ovaj ga put nisam iša, kad se karte dijele po partijama nek im partije navijaju pa će doć utakmica sa turkmenistanom za nas "obične" navijače.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
ja bi Mirka i Simona po krilima, Jovetu iza Damjanovica i to je to, samo tu Mirko mora da gine, za ostale se zna da hoce. Zverku iza njih sa Novakovicem, odbrana standardna i mislim da mozemo do toga x, sa bas velikim i jakim presingom, pogotovo da ne primimo gol na samom pocetku kao 7 oktobra, kad nas je oba puta ponajbolji igrac Engleske otvorio Volkot..sad ga nema, pa cemo da se bojimo od Janga i njemu slicnih kesa.. nadajmo se da cemo to sve fino nazad da zatvorimo..Savic je dovoljno iskusan sto se tice premier lige igraca i nadam se da nece biti kixeva,kojih nije da nije imao, ali sam siguran da je bolji igrac od Leskota trenutno. Mala me je trema ufatila, ali samo da ne bude laka pobjeda gostiju, sve ostalo moze !
all is worthwhile if the soul is not small .
Vi kad ste toliko dobri vi zasluzujete veci stadion jer je zaista mali.
Kolko blijedih veprova kroz Podgoricu.![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Oce me pustit oni iz sekjuritija u 9 da udjem(naravno sa kartom)?
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
pa ko je dobio tolike karte u pm?
Tu es mon héro!
Znam da je Paka dobio 100, a mi 40. To je da ja znam za jug.
Slazem se.
Uvijek ostane karata koje propadnu kod tapakarosa tj ne uspiju da ih uvale narodu!
Dobro neko reče što se tiče reprezentacije :" Imamo momke koji se bore za dres reprezentacije i ljude koji pokušavaju da na tome zarade..."
ps: da oće više proć vrijeme partijskih dijeljenja karata ka da bi se ponovo rodio![]()
deuscroix
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks