Vidi kako god ispadne Crna Gora nema sto da se zastidi.
Ako izgube, pa Engleska je velik tim jedan od najboljih na svijet. Ako ih dobiju pokazace svima da je srce bitnije od velikih imena pojedinaca.
Ti mladi igraci nasi imaju sansu da se pokazu, a narod da mogu dobiti i najvece i sto znaci kad su jedno i kad su tim.
Ja bi volio da dobiju radi naroda jer mu je dosta poraza i podjela te ima svaki dan.
Gledam sad neki video sto najavljuje utakmicu, pa smijesno je. Ide mapa Evrope I oznacavaju Englesku veliku pa igrace pa onda zoooom na malu Crnu Goru.
Ka David protiv Golijata!
A respekta svi imaju prema vama jer ste pokazali to rezultatima a ne velikim rijecima po novina.
A to Crnoj Gori nije nesvojstveno da nos slomi mnogo jacem od sebe, to svi iz istorije znamo.
U sve sportove dje igrate ka jedan tim ste dobri, pa i sampijoni.
Ali samo kad igrate ka jedan tim.
A nije odlika velikih ljudi da ponizavaju one koji nemaju, a ono sto su Englezi pricali kako nemate stadion za njihove manekene jes arogancija i neka ih je Brnovic iscimao.
Oni su vas ocigledno podcijenili i to im je velika greska. Ove momke sam gleda nase kako igraju oni su veoma opasni.
Prastajte ljudi na ovoliko postova, ja sam vec sa vama na utakmicu a odje je ponoc
Idem da spavam, a vama srecno i bodrite ove momke koliko idje mozete!

Reply With Quote

)
Ne treba im pomagati u pripremanju alibija za (eventualni) poraz.

Bookmarks