Satro INAT
Kafic Radulovica... il naziv firme
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Satro INAT
1908.
moze i NITA (kao nista)..
http://fscg.co.me/201303292933/Vijes...-29032013.html
Sutjeska - Čelik 1:0
Komisija je na osnovu snimka utakmice konstatovala da je sudija Predrag Radovanović bio u pravu u 26. i 63. minutu kada nije dosudio kazneni udarac za goste, kao i u 33. minutu kada nije dosudio kazneni udarac za domaćine. Međutim, sudija je imao propusta u primjeni disciplinskih mjera (propustio da pokaže drugi žuti karton igraču Sutjeske sa brojem 10 u 57. minutu kao i crveni karton igraču Čelika sa brojem 6 u 82. minutu), a u pojedinim momentima nije imao dobru kontrolu. Komisija nije prihvatila izvještaj kontrolora suđenja Slavka Radulovića, jer nije bio u skladu sa upustvom o kontroli suđenja.
AJMO CRNA GORO !!!
...ajde opet...
Jedinstvo vs Budućnost ...0-3
Mladost vs Lovćen ...1-1
Mogren vs Grbalj ...2-1
Mornar vs Sutjeska ...0-2
Zeta vs Rudar ...2-2
Petrovac vs Čelik ...1-3
Jedinstvo vs Budućnost ...1-2
Mladost vs Lovćen ...0-1
Mogren vs Grbalj ...2-2
Mornar vs Sutjeska ...0-1
Zeta vs Rudar ...0-1
Petrovac vs Čelik ...1-2
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
evo da imate i koristi od pogodakahttp://www.cdm.me/sport/fudbal/live-...reprezentacije
e ja rekoh da nece iskoristit remi sutjeske ali ga ugurase u potonji minut..
Lovćen pobijedio![]()
Op, op jos malooo
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Kako je ovaj Mornar nesrećan tim... Ne umiju je ugurat da je na liniju imaju. Danas su mogla past 3 boda vrlo lako, da je imalo ozbiljnija ekipa umjesto Mornara igrala. No eto... Nije loš bod protiv prvog na tabeli, loše je to što se protiv slabijih timova ništa ne radi, kao Lovćen recimo što je dobio, ili Petrovac. Mornar to ne umije... Kreteni!
Kuku majko, Ašćerić donio 3 boda Grblju.
Ali petarda Lovćena protiv Mladosti, samo potvrđuje kolike su nesreće plaćenici sa Staroga.
Bijo si poziw koi se neodbija
Istopila se malo prednost,dosao je kiks Sutjeske kad se najmanje nadalo,Buducnost zamalo prokocka sigurne bodove ali Orahovac rijesi u sudijsku nadnoknadu,tako ima jos nade sve dok budemo igrali dobro... Lovcen tj Micko prosuse Mladost pa se nadam da cemo ih i mi prosut u srijedu...
Je li bio ko neutralan danas u Bar da kaze sta za ova 2 gola sto su nam ponistena jesu li bili ti ofsajdi?
Slazem se.
Rekose mi da je jedan bio cist, ali za objektivnost ne garantujem
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Eo na reportažu niti jedan od ta dva nije bio prikazan.
Miriše mi miriše, što bi reko Zijo Valentino.![]()
Je li realno da popisani novinari ovakav prilog naprave. 2 ponistena gola, ALO, i oni ni da prikazu!
Slazem se.
kazu i da je celik nesto ostecen..
Stvarno izgleda da nije bio go za Petrovac, ali ko će ga znat iz onog jedinog ugla.
Ne ugrabih da vidim,pa montenegrino kad mognes izbaci ako si snimio...
Zeta vs Rudar - reportaža sa utakmice 23 kola 1CFL (30/3/2013 ...rtcg) ... www.rtcg.me
Ekipa iz Donje Sutvare je bolje pocela mec i vec u 20. minutu mogla do ubjedljive prednosti.
A nije no sam ja lud sto ovo slusam. Ja, ja., ne on.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks