Kad bih danas aktivirao paket Arenesport, koliko bih platio? Da li kao za pun mesec ili se obračunava proporcionalno?
Možda je i bilo ali ko će sad da pretražuje.
Hvala
pretrazi 2,3 stranice unazad dako smognes snage za to
Da necete bosansku Face TV ubacivati?![]()
mogu li istovremeno da se snimaju emisije sa vise kanala?
Da na optici. Bakar dvije i moras gledati jedan od tih
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Kad ce Sport Klub?
Je li moguće da se Extra TV aplikacija može koristiti isključivo uz Telekomov internet?
In vino veritas
Zašto? Znači, ne mogu iz nekog kafića koji koristi usluge drugog provajdera zakazati snimanje?
Baš ne shvatam razloge za ovaj potez.
In vino veritas
Mozes da zakazes snimanje, ali ne da gledas TV kanale. Mozes i preko www.extratv.me/mobile
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Neki od kanala koji definitivno fale u osnovnoj ponudi extra tv-a su Discovery ID i Viasat Nature.
![]()
Who let the dogs out
Jesi li ti probni vozac peugeota?![]()
Viasatovi su SBBova ekskluziva, a za ID placaju prevod. Medjutim Open IPTV je ubacio Viasatove prosle godine, svi nesto rade, samo PIH-Com dere svoje korisnike. Arene su u osnovnom paketu i u Srbiji i u BiH kod IPTV platformi, odnosno promo po cent, ne i na PIH-Com.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Da kod telekoma srbija koji je vlasnik arenasport kanala i promovise svoju ponudu na taj nacin. Kao i sbb za sk... I niko da ukapira da bi total izgubio korisnike ako bi dao sk na extratv.
Telekom Srbija nije jedini koji ima Arene bukvalno u osnovnoj ponudi, imaju je i neki operateri u BiH, a tu ne pricam o Mtel IPTVu. Zar vi ne bi dobili ako bi ubacili ljudima u okviru 10 eura sve 4 Arene?
E moj jakuza, jedino sto mi ka' krajnji korisnici mozemo dobit' su redovni racuni na kraju mjeseca. O svim ovim kanalima koje toliko pominjemo mozemo samo da sanjamo cini mi se.
Jb se meni iskreno za televiziju, nemam mnogo vremena da je gledam, meni je zbog posla internet bitniji, ali mi je krivo sto nas u CG odje kao ovce sisaju svakog mjeseca za neuporedivo manje programa nego bilo ko drugi iz okruzenja sto ih ima (HR, BiH, Srb, Mk). Usluga (barem meni) je stvarno vrhunska uvijek, nemam problema ni sa internetom ni sa televizijom ni kad je kijamet kakav napolju, ali, red bi bio da se ova trenutna lista kanala malo preceslja i osvjezi nekim novim, kvalitetnijim, da se izbace programi tipa "teuta tv" (od svih korisnika ne okrene je mozda dvoje za godinu dana da vide sta je) i cnbc europe, a mogu slobodno i mbc, hajat, srpskatv, slotv, hrt3, koji samo uzimaju 'prostor' nepotrebno.
Red bi bio i da se neki kanali, poput ESPN-a, vrate u osnovni paket, jer dosta ima desavanja koje bi ljudi pratili na njemu.
Eto SK i Fox su stisli ti cigani i ne daju vam ga jer ih je strah da ce izgubiti korisnike, ok nije problem...ali ajde dajte vi nesto onda nadjite sto oni nemaju pa ponudite ljudima, pa da zbog vase ponude ljudi napustaju njih, a ne da mnogi razocarani napustaju vas....i gledajte da ne bude sve u dodatnim paketima, posto ne zivimo u Monaku pa da svi mogu priustiti sebi dodatni luksuz.
U zdravlje sad...pa dako vidimo kakvoga boljitka po tom pitanju![]()
Zaustavi se na ovom 9-om postu, nećeš pametnije ništa reći ni da ih hiljadu napišeš. Svaka čast... Sve si u pravu.
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Meni je jasno kako se ljudi zajebu koji nemaju internet i koji vide reklamu i misle to je najbolja televizija u Crnoj Gori. Onaj kome gledanje televizije i nije primarno reazumijem, ali onaj kojem je ponuda mnogo vaznija od snimanja, pauziranja, vremenske i sl. stvari valjda ode na sajt i vidi sto imaju u ponudi. Znam bar troje ljudi koji su uzeli Extra TV i jedva cekali da gledaju Djokovica, Federera i Nadala. Dje da ga gledate, na Eurosport vele. Samo sto Eurosport ne drzi muski tenis od pocetka 2000. Meni je ta vrsna neobavijestenosti potpuno nenormalna.Ja stvarno ne znam za tebe ali sam bio na jednom rodjendanu i ta familija ima Extra, e pa takvog kocanje slike odavno ne vidjoh. I na kraju priupitah sto je ovo, vele stalno to tako, dva dana radi, pa onda stalno koci i internet se raspada. Ali ajde rekoh to je slucaj, medjutim kod druga jednom da gledamo fudbal, brzina mu je odlicna, ne pada ispod 5, ali na svakih 10 minuta slika stucne, ka' ono kad su satelitske smetnje. Izludio bi da tako gledam televiziu, izludio. Evo kakvo je nevrijeme bilo danas, ma slika je nestala na minut i to je to, a padalo je kao iz kabla, grmljelo, ustvari svi znate o kakvom se nevremenu radilo, nemam sto da vam pricam. Kad su igrale Buducnost i Djer odoh u jedan lokal da odgledam utakmicu, e pa odavno losiju sliku nisam vidio, jes' bila na LCDu ali brate nisu se razlikovali dresovi Buducnosti i Djera, dno dna. Ima BBM najlosiju sliku ali bar ima normalne kanale u ponudi. I ajde SBB im ne daje neke stavri, ali to opet nije izgovor jer ne uvode ni kanale na koje SBB nema ekskluzivu. Ali je ipak pobjeda svih pobjeda sto im na sajtu i dalje stoji da imaju u ponudi Zone Reality i Zone Romanticu. Apsolutna pobjeda.Inace kad je SBB dao hrvatskom i makedonskom Telekomu neke kanale dao bi i njima da plate. Ali dok je narod ovakav i dok ih uzima, a oni imaju najgoru ponudu kanala u istoriji kablovske televizije realno ne trebaju prstom da mrdnu. Ja da se pitam ne bi, niko od nas tacnije. Svi idu na to da zarade, oni muzu najbolje i to je to. Nije sve do njih, nesto je i do korisnika.
A onda da uzmu cs kod vas pirata?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks