Dak petrol kako li se zove..
Dak petrol kako li se zove..
ja sam ih prvi put vidio al na kraju te ulice prije 2 mjeseca....
PG BD bez drotarije. 50 min voznje. Banja!
TAKUMI
B klasa PG*EE702 ordinira Zetatrans - Nas diskont
Sad ufatise jednog.
I mene su "izordinirali" na dva mjeseca... Ruka mu se osušila.
Last edited by Director; 22-03-13 at 20:03.
Pratili su nas 3 auta uveče, ja ih nisam vidio, vozio sam po propisu sve dok nisam prošao podvožnjak i dodao gas do kružnog što je bilo dovoljno da izgubim vozačku...
Ali da fataju na ono mjesto je stvarno fukarluk.. Taman jedno 80 ides nizbrdo i posle do kruznog ce sam da uspori taman na jedno 40-50.. Tako sam vazda prije radio na ono mjesto, ali sad kako su tuda poceli da fataju drzim nekih 60 i to je to. Nit tu mozes bilo koga ugrozit nit nista.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Od kruznog prema našem diskontu do drugog kruznog(onaj kod osmanagić salona)
sinoc bijela mecka tv ab tablice cini mi se od bd do radanovica..
Onuda ordiniraju redovno. I bash ta B klasa, crna zatamnjena. Vazda stoje ispred restorana "13. jul" i tu chekaju i snimaju ko prodje malo brze pa za njim da ga ufate. Znachi to je u pitanju cijeli krug koji to auto fata: Od restorana pa do kraja ulice Radomira Ivanovica (put auto pijace), pa desno ispod podvoznjaka kod Nasheg Diskonta. E sad, nisam 100% siguran idu li onda desno pa pored Rode opet desno i onamo do druge Rode opet pa desno kod podvoznjaka. Moguce je i to da rade mada ih nisam vidjao na ovu drugu stranu dje je podvoznjak kod restorana 13. jul.. Znachi masu puta sam ih vidio kako sjede i chekaju na skretanju za taj restoran. Tu im je "baza", tako da pripazite.
Oko 5 su bili parkirani na ostrvu preko prvog nadvoznjaka prema kapu/kipsu. Idiot stoji na ostrvu izmedju te dvije trake i zaustavlja one koji voze preko 70. Ali on vise ugrozava saobracaj tim zastavljanjem nego sto ce neko da prodje 80-90, jer na 20 metara odatle stoji znak 80. Naravno nije imao stop palicu nego grana rukama i dere se. Reardinjo
Last edited by Sale; 24-03-13 at 19:36.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ima li neki član zakona koji nalaže kako se pravilno zaustavlja vozilo.
U Bosnu recimo moraš da se uparkiraš između dva čunja (taman da vide jesi li pijan) kada te zaustavi palicom..
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Da. Ali to je vec malo mnogo da bi se tek tako izvukao
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
kolko si ga castio ako nije tajna? Cisto da znamo koja je tarifa, valjace![]()
She is only here to annoy herself!
B klasa, zaustavili prijatelja i on se vezao kad ih je vidio i kaze policajac "Dzabe se vezes sad kad sam te vidio, to ti je 40 eura" i prodju 2, 3 auta pored i ovaj im kaze "Evo od ovih koji su sad prosli, nijedan nije vezan" , a policajac ce na to "Jebiga, sad sam zauzet, ne mozemo mi na deset mjesta odjednom"...
Al najjace od svega, B klasa zaustavlja albance i italijane, zadnjih par dana sam primjetio da samo njih jure i jos jedna zanimljiva stvar kad IZLETE ispred tebe, bez ikakvog zmigavca ili nesto, jednostavno ides 60, 70, i on izadje ispred tebe (a pritom je bio iza nekog zbunja, prikolice, kamiona, kuce, itd.) i onda te uspori maksimalno ne bi li ga pretekao, dva puta mi se to desilo, dva puta sam ih pretekao i onda isao 30, 40 cisto rekreativno, smradovi policijski.
ps poceo je i onaj na bmw-a da patrolira bar-ulcinj, vidio sam ga par puta u zadnjih mjesec dana...
Ovaj je danas zamalo izazvao lancani, jer smo sa 70 svi stali u par metara...
tarifa za presretaca je 50 eura tako da znate drugovi
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
najkorisniji post na forumu ever![]()
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks