View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odje ako napises da nismo favoriti protiv Engleske ispada da si najveci izdajnik, da te treba zatvorit i slicno.
    Ako malo kritikujes Brnovica odma ti neko odgovori dobro tvoj Cico itd.
    Kad napises da su novinari kreteni sto pisu da smo vec u Brazil ispada da si nezadovoljan rezultatima.
    A 90% crnogoraca gleda kako da zaradi na reprezentaciji, strasno kakav smo narod.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa onda ljepse da navijaci vrate sve karte, zapale sve navijacke dresove i salove, jer jebiga, engleska je bolja od nas i dace nam pet. I da smjenimo trenera, koji cemo da ga placamo kad se svakako necemo kvalifikovati. I stvarno je tuzno sto docekujemo mec sa Engleskom u Podgorici ispred njih, kad ce oni svakako biti ispred nas. I budale od novinara, zasto ne pisu o tome da je igra protiv moldavije bila katastrofalna jer smo dali samo jedan go na onako lijepom terenu. I neka sto smo dali samo jedan gol, nego su nas nervirali sve do 78. minuta, a svi opet dobro znamo da se nece kvalifikovati. I sta Mirku znaci ona proslava pogodaka, boli ga uvo sto se necemo kvalifikovati, on slavi gol u Moldaviji. Bruka, stvarno. Ovi optimisti su najgora coja, njima treba zabraniti da idu na stadion. Oni kvare ovaj divni pesimisticki duh. Pa koliko su to glupi ljudi, oni stvarno vjeruju da Mirko moze da da gol jednom hartu, da moze da prodje tu velicinu od smallinga. Ma mi necemo preci ni centar, bitno je samo da primimo manje od San Marina.

Ove koji idu na stadion sa ubjedjenjem da mozemo da pobijedimo Englesku treba izdvojiti i zabraniti im ulaz. Mirka treba izbaciti iz ekipe jer je rekao da ce biti iznenadjenje ako Crna Gora ne bude prva na kraju kvalifikacija. Budaletina optimisticka, vrati traku. E viva!
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by only white View Post
    Odje ako napises da nismo favoriti protiv Engleske ispada da si najveci izdajnik, da te treba zatvorit i slicno.
    Ako malo kritikujes Brnovica odma ti neko odgovori dobro tvoj Cico itd.
    Kad napises da su novinari kreteni sto pisu da smo vec u Brazil ispada da si nezadovoljan rezultatima.
    A 90% crnogoraca gleda kako da zaradi na reprezentaciji, strasno kakav smo narod.
    Amin.

I svi se razumiju u fudbal,da je to nenadjebivo..
    Nebitno..Zanima me zadnja linija Enl.Znači definitivno igraju Lescot-Smaling,i Walker i Cole po strana..To je totalno drugačija odbrana od prošlih utakmica te igrasmo sa njima.Mislim,da su dooosta oslabljeni tu..Moramo očekivat' kikseve ta 2 centralna igrača..Ova 2 beka su dosta stabilna.Nadam se da će ih Joveta izmiješat' pošteno..Sad ili nikad.Ozbiljno.Ni ovaj Milner i Young ne obećavaju.

Thanks Thanks Given 
    9,598
    Thanks Thanks Received 
    5,976
    Thanked in
    2,280 Posts

Walker se ove godine ne pita sa mozgom, treba njegovu stranu forsirati...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro, to dokazivanje crnogorštva/srpstva kroz nerealno veličanje svojih reprezentativaca/ki u svim sportovima u kojima se takmičimo je odavno uspostavljena dijagnoza, simptomatični debilizam najčešće primijećen kod promašenih života zadojenih iluzijama o patriotizmu i rodnoj grudi. Treba li uopšte napominjati da takvi najčešće crnjače kad se desi neka sudijska nepravda na štetu reprezentacije i mjesecima nakon utakmice podsjećaju okolinu kako nas pokradoše, mi maleni a moćnici nas kradu, ne tuguj noćas gore glavu i slične nesnosne nebuloze?

Reality check: Liše našeg napadačkog tandema, svaki igrač Engleske, bilo prvotimac ili klupogrijač, je bolji od crnogorskog. Duplo. Plaćeniji, spremniji, skuplji, traženiji, posvećeniji, profesionalniji, uzmite koji god hoćete parametar. S druge strane, upravo u ovome leži draž utakmice: nadigravati se sa boljim, pronaći u sebi snagu i koncentraciju koju nisi ni znao da imaš, timskim naporima nadoknaditi individualne nedostatke. Ali sve zavisi od toka stvari. Zato je u utorak 4:0 za Englesku jednako realan rezultat kao i 2:0 ili 2:1 za Crnu Goru.

Tako da odgovorim ovom izuzetno duhovitom momku, filipu_pg, doći ću da gledam svoju reprezentaciju, ali i zvijezde i žive legende najjače lige na svijetu.
    imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ozbiljno..Odbrana im je katastrofa.Mislim,kakve sve igrače tu imaju,oslabljeni su..Walker je fizički prespreman.Traktor.Ali je priglup malo,dosta se zalijeće i ima kikseve neke baš.Gledah ga dosta ove sezone..Ali ja mislim,da imamo više šansi,odnosno da će prije kiksat' ovi štoperi.Jer stvarno Lescot i nije neki iskreno.Možda i najgori igrač u ovom sastavu.Ne velim,možda dobro odigra,ali očekujem da je on rupa tima...E sad već Kerik-Gerard,tu već postaje problem najstrašniji :mrgreen: Veznjaka se bojim najviše.Em što su naši povrijeđeni,em što su iscrpljeni.Ne znam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ček ček, njima je odbrana katastrofa?
    To je zaključak nakon što su nam Moldavci u Kišinjev mogli 3 dat da su malo sreće imali?
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pretjerah.Ok.Oslabljeni su masu.

Last edited by Markouskas; 24-03-13 at 21:35.

Thanks Thanks Given 
    9,598
    Thanks Thanks Received 
    5,976
    Thanked in
    2,280 Posts

Quote Originally Posted by Copywrite View Post
    Dobro, to dokazivanje crnogorštva/srpstva kroz nerealno veličanje svojih reprezentativaca/ki u svim sportovima u kojima se takmičimo je odavno uspostavljena dijagnoza, simptomatični debilizam najčešće primijećen kod promašenih života zadojenih iluzijama o patriotizmu i rodnoj grudi. Treba li uopšte napominjati da takvi najčešće crnjače kad se desi neka sudijska nepravda na štetu reprezentacije i mjesecima nakon utakmice podsjećaju okolinu kako nas pokradoše, mi maleni a moćnici nas kradu, ne tuguj noćas gore glavu i slične nesnosne nebuloze?

Reality check: Liše našeg napadačkog tandema, svaki igrač Engleske, bilo prvotimac ili klupogrijač, je bolji od crnogorskog. Duplo. Plaćeniji, spremniji, skuplji, traženiji, posvećeniji, profesionalniji, uzmite koji god hoćete parametar. S druge strane, upravo u ovome leži draž utakmice: nadigravati se sa boljim, pronaći u sebi snagu i koncentraciju koju nisi ni znao da imaš, timskim naporima nadoknaditi individualne nedostatke. Ali sve zavisi od toka stvari. Zato je u utorak 4:0 za Englesku jednako realan rezultat kao i 2:0 ili 2:1 za Crnu Goru.

Tako da odgovorim ovom izuzetno duhovitom momku, filipu_pg, doći ću da gledam svoju reprezentaciju, ali i zvijezde i žive legende najjače lige na svijetu.
    Ovo boldovano je bitno za šta...? Posvećeniji su oni kojima je ovo jedan obični meč u kraijeri od naših igrača kojima je većini ovo meč karijere...? A za ovo da je "ne tuguj noćas gore glavu" nebuloza da te je sram i stid...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Dobro sad ste poceli i da se salite ovo za leskot/smoling da su gori od nasa dva stopera vjetropira, prestanite da se zezate konstantno to radite.
    Jesi se nekad zapitao zbog čega jedino Dzudović ima dzepove na šorc ???
    Pa da bi stavio Runija
    ps: plaši me jedino "Mladi" ka prošli put što je bilo i bogomi nas je istrčao u prvo poluvrijeme a opet nema Sava ... mora Jovanović igrat ljudi
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    Pretjerah.Ok.Oslabljeni su masu.
    Nije bilo upućeno isključivo tebi nego ne vjerujem kakvi se zaključci ođe izvode.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Nasa odbrana u Kisinjevu je izgledala lose prvenstveno jer je defanziva u toj utakmici bila u drugom planu jer je sve bilo podredjeno probijanju tog moldavskog bunkera koji je bio najavljen kako bi se ostvarila ova pobjeda u gostima koja ce mnogo znaciti u nastavku kvalifikacija.Mi nismo u gostima favoriti bili ni protiv Ukrajine a necemo biti ni protiv Poljske ali se nadam slicnom rezultatu tamo, stoga je bitno bilo uzeti ovu pobjedu na strani, jer koliko to bilo nestvarno za pomisliti - kvalitetnija smo reprezentacija od Moldavije, pa su isti ti momci ostavili srce na terenu kako bi se to ostvarilo.Ne moze mene niko ubjediti da je prava slika nase odbrane mec u Kisinjevu i da nasa odbrana ne moze da igra disciplinovano i cvrsto kad se osmisli defanzivna strategija.

Engleska jeste kvalitetnija reprezentacija od nas na skoro svim pozicijama, ali prethodna dva meca sa njima su dokazala da to ne mora nista da znaci ako momci daju sve od sebe i izginu na terenu a ja vise od njih ne mogu da trazim.Engleska jeste oslabljena ali mi smo daleko vise neigranjem nekih kljucnih igraca jer oni na svakoj poziciji imaju zamjenu bar pribliznog kvaliteta a najbolji primjer tome je da ukoliko se Novakovic nedajboze povrijedi nece imati ko da igra na sredini sa Zveroticem.
    Last edited by MrTwister; 24-03-13 at 22:01.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A dobro, primjecuje se kod tebe ta ljubav prema Engleskoj ligi, njihovim igracima i reprezentaciji. Doci ces da gledas svoju reprezentaciju, a ustvari si tu zbog ovih zvijezda i zivih legendi.

Ti ces gledati, a mi cemo navijati za svoju reprezentaju i u tome je kljucna razlika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma pobjedicemo ljudi nemojte se brinuti
    Dijaspora je spremna za dolazak u CG !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    A dobro, primjecuje se kod tebe ta ljubav prema Engleskoj ligi, njihovim igracima i reprezentaciji. Doci ces da gledas svoju reprezentaciju, a ustvari si tu zbog ovih zvijezda i zivih legendi.

Ti ces gledati, a mi cemo navijati za svoju reprezentaju i u tome je kljucna razlika.
    Ako ti tako kažeš. Što i dalje nije razlog da me napadaš što sam rekao da su Leskot i Smoling kvalitetniji igrači od Baše i, posebno, Džudovića.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post

ja ne znam sto se opterecujes oko jednog trola koji je ovdje sa ciljem da provocira i to radi od samoga pocetka. ako ne zna da podjeli radost sa nama i euforiju jer nam to trenutno dozvoljaaju rezultati ne bi ni trebao da pise nebuloze koje pise.
    ili je to razlog sto mu neke druge reprezentacije nisu dale zadovoljstvo kao sto je ova nasa nama pa onda rade razne frustracije. a nece biti jedini koji dolazi da gleda engleze i navija za njih dok cemo mi na trosimo grlo na nase. koji god da bude rezultat tada meni ce srce sigurno biti punije jer sam navijao za svoju zemlju
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moderatori brišite ove međusobne nebitne rasprave.

Ko o čemu, Englezi o poštenju

http://www.cdm.me/sport/fudbal/ko-o-...ezi-o-postenju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja da sam trener napa bih Englesku sa tri napadaca i dobio utakmicu minimum 2-1.
    Nije isto braniti se od Ukrajine i od Engleske.
    Ako mislimo da se odbrnaimo od njih nekim bunkerom na trku i sl. popusicemo kuricu jorksirsku. Nema leba od ove iznudjene formacije. Zverotic niej RM Volkov nije LM, Simon nije CM.
    Napad je najbolja odbrana. Treba ih napanut. Alo Smolin Leskot ja cu da im provucem kroz noge a ne Mirko i Joveta. Samo malo vjere u sebe momci. Da mi igra stari Lampard od 35 godina. Esli Jang s onom facom prerezanom ne moze vrhunski igrac bit nikako.Defo moze da se neutralise jedino Runjici skidam kapu.
    Nesto sto dugo nisam htio da vidim ali konacno sam priznao onu noc. Slusaj sad nikad ali nikad Jovetic i Mirko nece moc zajedno da igraju u reprezentaciju. Nikad s eslozit nece. Ja ne pamtim go koji su njih dvojica stvorili. Kao Dzerard i Lampard. Kad se Mirko povuce ovaj mali ce bit novi Mirko. Do tada ce da promasuje kao protiv Poljske.Njima ocajnicki treba treci s njima.

moze Novakovic Zverotic Beviraj SImon Mirko Joveta to sam vam vec crtao
    a moze i SImon Novakovic Zverotic Mirko Joveta Damjan

-----------Simon----------Novakovic---------Zverotic----------------

-----------------Joveta---------------Mirko-------------------------

--------------------------Damjanovic---------------------------------
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ja ne znam sto se opterecujes oko jednog trola koji je ovdje sa ciljem da provocira i to radi od samoga pocetka. ako ne zna da podjeli radost sa nama i euforiju jer nam to trenutno dozvoljaaju rezultati ne bi ni trebao da pise nebuloze koje pise.
    ili je to razlog sto mu neke druge reprezentacije nisu dale zadovoljstvo kao sto je ova nasa nama pa onda rade razne frustracije. a nece biti jedini koji dolazi da gleda engleze i navija za njih dok cemo mi na trosimo grlo na nase. koji god da bude rezultat tada meni ce srce sigurno biti punije jer sam navijao za svoju zemlju
    Evo staviću crnogorsku zastavu na profilnu sliku, možda ćeš me ozbiljnije shvatit.

Ontopic: ne vjerujem da će se desit, ali imam osjećaj da bi ovo bila savršena utakmica za Jovanovića da iz inata fantastično odigra, pokrije tu stranu i čak napravi probleme u ofanzivi

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Svaka čast Leskotu, ali Baši nije džabe nadimak - Profesor.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Nemam neki predosjećaj pred utakmicu, svaki scenario mi izgleda podjednako realan. Uz očekivanu kišu i blato, nabrijanu atmosferu i čvrstu defanzivnu orjentaciju, možemo se braniti. Pitanje je spreme i istrošenosti naše sredine koja mora biti pojačana. Nekako priželjkujem scenario sa wemblija, istu taktiku do kraja.Bog nas je pogledao što ne igra Wallcot, još kad bi Younga izostavio miirniji bih bio. Nas takvi brzanci redovno plode. Prekidi će biti izuzetno važni, dobro je što smo se bar pred protivničkim golom popravili na tom planu. Ako primimo go, vjerujem da ga uz ubacivanje Damjanovića kao drugog špica možemo i dati. Od Lescotta očekujem bar jedan poklon, uvijek kad sam ga gledao čovjek je bio široke ruke, kiksara teška. Ako ostane Mirko il Joveta sa njim jedan na jedan, biće otvorena Sarajka kod stadiona, čekaće ga vruć burek. Uopšte me nije strah Engleza. Gledajući ih 2,3 godine, a i duže, nikakav razlog za strah ne vidjeh. Sasvim prosječna skupina natprosječnih istrošenih i nedokazanih igrača. Naravno da su jači od nas iindividualno, ali ne bi bilo veliko čudo da ih klepimo našim tradicionalnim 1:0 iz nekog prekida ili kontre.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    4 Posts

svako ko je gleda proslu utakmicu sa stadiona, vidio je da nam Volkot busi cijelu odbranu.. Da ce biti bez njega je po meni najvaznija stvar. Runjavi se cak ni ne mora udvajati, jer pored Baše i eventualno Dzudovica, pa i Savića nemaju mu što visoke lopte bačat. i ključna stvar je baš to, u odsustvu Volkota koji bi radio kontre i polukontre, treba samo zatvorit Dzerarda da ne izmisli neku loptu na trepavicu. Ovi ostali su prosjecni igraci. Toliko o odbrani, a kako mi da damo gol, mislim da je pametnije ostaviti Mirka kao špica a Joveta i Bećiraj iza, pa Vukčević Zverotić, Jovanović obavezno da mijenja Sava, Bozović, Volkov-Baša-Savić.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nadam se da nas policija nece opet drzati sat vremena na stadionu nakon utakmice dok ne odu gostujuci navijaci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

nece nece sat no dva
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    9,007
    Thanks Thanks Received 
    6,478
    Thanked in
    2,536 Posts

najveca muka je nama od njihovih krila, tako je bilo i prethodna dva puta. jang da se dobro pripazi i na drugu stranu lenon ili ko li ce vec igrat

Page 1247 of 2250 FirstFirst ... 24774711471197123712431244124512461247124812491250125112571297134717472247 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)