Ego, ne znam o kome pricas, o kakvim paklenim djelima. Valjda mislis na ove koji izbombardovase pola svijeta, a ostatak ce za koju godinu.
BEBA je imao zakonodavnu, sudsku i izvrsnu VLAST U SRBIJI,
za vrijeme SABLJE,
za razliku od mnogih predhodnika izuzev pokojnog Djindjica,
nijesam molio BOGA, da DIKTATURA NESTAJE, nego da DUZE TRAJE,
ali mu RAZNE SLUZBE I DIPLOMATE,
zatupise SABLJU, i zabranise da sjecu GLAVE I SA SABLJOM MLATE,
a neka se BEBI RUKE POZLATE,
sve sto je SABLJOM POSJEKA, ja sam sa RADOSCU DOCEKA.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Ego, ne znam o kome pricas, o kakvim paklenim djelima. Valjda mislis na ove koji izbombardovase pola svijeta, a ostatak ce za koju godinu.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Ne znam jel doša po kakvom naređenju al vrte onaj intervju sa njim na atlas po vas dan
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Pa da neznash, ja sam mislio da necesh da znash.
Ne nisam mislio na te, no na ove sto ih je izbombardovalo pola svijeta.
Ponavljam da moram upoznat toga čovjeka, kojeg tako uvažavaju ljudi koje ja na nevidjeno veoma cijenim...Nema se čega stidjet, niti je što pogriješio, osim što nije okupio tim... eto, barem vas stotinak sa foruma u januaru, da se konsultuje sa vama, da mu pokušate naći finansijera, da napravi PROGRAM PROMJENA, KOJI JE MORAO BITI DALEKO ISPRED OSTALALIH, JER IZA NJEGA NEMA PARTIJE KOJE IMAJU SVOJE PROGRAME-ali osim te greške, za koju mi je nejasno kako mu se omakla, on je OK nastupio.
Pozdrav,
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Bone, sam si śedok da sa igra sa finansijerima u politici nije bas prijatna. Kad ti neko kupi gaće onda ih moras skinuti na bilo kom mjesti i u bilo koje vrijeme kad gazde narede. Takve igre nijesu za njega ili preciznije - on nije za te igre. Program partije je isto kao da onoj cobanici sa Sinjajevine das instrukciju laparoskopa i ocekujes da ona operise jer ima program. Za razliku sto se sa dvije iljade avetinja moze napraviti dzumbus, sa toliko podrzavaoca i rudi koji cijene zvanje, znanje i postenje u crnoj Gori se moze napraviti - nista. Svima je dobro i lijepo i zive u svojim istinama pa prijatan san dok ne dodju noćne more
I dje cesh ti Aleksa sa ovakvim ljudima da idesh?
Naprijed necesh sigurno!
Ovo je strasno... Ulicarenje...- Oni koji mi šalju te poruke ne bi smjeli da zaborave da sam ja, iako sam dugo živio u Rimu, ipak iz Crne Gore, iz Crmnice i sigurno me oni neće uplašiti – rekao je nezavisni predsjednički kandidat.
Bas mi je drago sto je postojala mogucnost kao sto je g. Bojovic.. Ovi izbori bez njega su dno...
Sad nek pocnu da je jedina "cetniicka" porodica u Crmnici bila ta. pa o tastu srbinu na kub, pa o... i nek se zovu na tucu po Crmnici i kud god..
Strasno.. "Predsjednik" CG on i g. Vujanovic... e.......
Hvala Lepo
Poslanik DF Janko Vučinić komentarisao je medijske nastupe šefa biroa za komunikacije Vlade Srbije Vladimira Bebe Popovića, navodeći da su u borbi protiv Lekića angažovani ljudi "sumnjive prošlosti".
"Ovih dana ( a nije no juce pr.citatora) su doveli jednu bjelosvjetsku fukaru i ološa kojeg su intervjuisali gotovo pet sati da bi ponovno varali i lagali narod", kazao je Vučinić, dok je Andrija Mandić upozorio da Lekić trpi neosnovane napade od najgorih ljudi iz Crne Gore i Srbije.
"Tako ste sinoć mogli vidjeti jednog mračnjaka, zalutalog u Crnu Goru koji ga napada najgorim mogućim riječima jer zna da ne može odbraniti svoje poslodavce koji su počinili čitav niz kriminalno-koruptivnih radnji, pa zato i onoga ko je čist i pošten pokušava oblatiti".
Mandić je kazao da je 1997. godine kompletan "Zemunski klan" predvođen Dušanom Spasojevićem i Miloradom Ulemekom Legijom bio upisan u crnogroski birački spisak, sa legitimacijama i oružjem Službe državne bezbjednosti.
"Išli su i širili strah, podržavajući politiku Đukanovića da on bude izabran za predsjednika Crne Gore. Popović je tada bio medijska platforma koja je podržavala Zemunski klan i njihove partnere u Crnoj Gori".
I ovi su politicari? Prestavnici naroda?
Dobro rece neko iz dps-a na onaj portal analitika (jel oni su dps sajt?) sad ce neki da shize na FB.
Umjesto da je Lekic izashao i rekao sta zna o tom periodu, on je precutao.
Ko oni lutkari kad vucu koncice, tako se i ovi iz DF-a ponasaju, sve sto rade rade protiv naroda zajedno sa DPS-om.
I opet ce igubiti, i narod u ocaj ostaviti. A oni ce i dalje plate primati od lutkara....
A gledajte kako ih je nasadio:
Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović kazao je da je kandidatura Miodraga Lekića na predsjedničkim izborima još jedan blef opozicije.
On je na promitivnoj tribini predsjedničkog kandidata Filipa Vujanovića u Bijelom Polju kazao da DPS na svakim izborima dobija "družinu koja je kandidovala Lekića".
"On je najobičniji flaster, rekao bih, na bolovima, problemima i traumama ojađene crnogorske opozicije. Imaće tu ulogu flastera do 7.aprila nakon čega će uslijediti još jedan poraz, još jedna nova politička trauma”, kazao je Đukanović, dok je Vujanović Lekića nazvao "čovjekom bez vizije i gubitnikom".
On je ranije u gostovanju na Radiju Bijelo Polje poručio Lekiću da prestane sa negativnom kampanjom.
"Lekić nema stava i vizije, već se odlučio za negativnu kampanju i lične uvrede. Neka nastavi da vrijeđa, i neka Crna Gora vidi jednu novu strukturu njegove ličnosti".
Podsjećajući da su ga podržale sve partija manjinskih naroda, Vujanović je rekao da očekuje i podršku birača SDP i građana koji se izjašnjavaju kao Srbi.
"Srbi u Crnoj Gori imaju dosta razloga da glasaju za mene. Promovisao sam otvorenu saradnju sa Srbijom. Zalagao sam se da imamo partnerske i bratske odnose na bazi vječnog poštovanja dvije nezavisne države i dva bliska naroda", kazao je Vujanović, navodeći da zbog toga očekuje glasove Srba koji ne glasaju DPS.
For the sake of truth ja na toj 71oj stranici ne vidim ovo sto Beba kaze:
"i da ga Lekić ubjeđuje nekoliko dana da će mu on srediti sastanak sa Milom Đukanovićem"
Ima na 72oj ali Beba vrlo pazljivo izbjegava da pomene da je Kuomu vrlo brzo organizovan susret sa Djukanovicem. Tipican medijski manipulator.
Last edited by SKOJ; 23-03-13 at 22:28.
Kako si ti opterecen, braco mila! Dje iskopa ove gluposti? Crkva ti je u glavi, a nisi se znao ni prekrstiti unazad par godina. Interesantno da niko nece ovdje da se ukljuci u ovaj dio gdje pricam o pljacki drzave od strane mafije, nego naglabate o crkvi i jeziku. E moji Crnogorci, cime se vi zamlacujete.
A sto se jadan ne uhvatis za ovakav neki clanak, a ne te gluposti o crkvi?! http://www.vijesti.me/vijesti/mans-i...-clanak-117374
Nije bas Bojovic izasa tek iz ves masine, odavno je on sa ovim ljigavcima u kombinaciji. To sto ti mislis da si cistiji od Lekica, nema veze ni sa cim, kad si anonimus. Lekic je covjek diplomata, profesor na stranom univerzitetu, bez ijedne mrlje, pravi covjek za predsjednika neke zemlje, pa i Crne Gore. Nije mu mane da se kandiduje i za predsjednika Italije.
Pravo na laži, polulaži ili poluistine, podmetanja, obmanjivanja, krađu, prijetnje, ucjene... ne spadaju u osnovna ljudska prava, te su kao takvi rezervisani za nosioce i podržavaoce vlasti.
Kako god ..Srecom nas kandidat se ne mora blamirati i ucestvovati u tom brlogu u kojem su vasi kandidati..
Ljepse i kulturnije ignorisati - koliko je moguce.
Sve vise ovih prepucavanja i vrijedjanja i g. Bojovic na sve boljoj ljudskoj poziciji. Nikad se ne bi ni spustio u te vode.. zato je i najbolje ne biti u takvom "drustvu"...
Hvala Lepo
Dojadili vise izbori vlasti i opozicione vlasti mogli su ujedno sa onim prvim da se zavrsi odjednom sve uzas :uncomfortableness:
Hari završi mi još ovih reputacija preko protekcije...
Eh Majo, vidiš i sama... Klanje prije izbora, pljuvanje poslije izbora, a svi žele "promjene"... Kako da ne...
#fakenews
Ne znam sta da ti kazem. Ja pomslih da ti mislis na ove otimace nafte i gasa, i heroinske grosiste.
I inace mi nisu najjasniji tvoji postovi, a ticu se Srba. Stekao sam utisak da ti mislis sa Srbi ovdje postoje od prije par decenija, a ne od kad su nacije nastale.
Da ti je teorija o Srbima kao remetiocima u CG i podrzavaocima dps(kao teza i antiteza, svejedno) potpuno besmislena, bjelodano pokazuje i slucaj Rada Bojovica(ma sta ja o njemu mislio). Ko je branio vama Crnogorcima da ga podrzite? Sto ga niste podrzali? Jasno je. Zato sto, formalno, nije dps. Dps koga vi Crnogorci tako zarko volite.
P.S. Ako ti nije tesko, Srbi, Srbin, pisi velikim slovom.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Meni CRKVA u glavi. ahahahahah
da si pročitao makar jedan moj post ne bi lupao gluposti.
a drugo, kome ti prodaješ mooda za bubrege, ja ni jednom ne pomenuh bilo koju crkvu već ČINJENICU da nas je Srbija tužila za NAŠU teritoriju samo što im sud u Strazburnu reče "jeste li vi normalni".
Srbija se priključila tužbi Episkopije budimljansko-nikšićke protiv Crne Gore (na Evropskom sudu u Strazburu) u kojoj se traži teritorija Crne Gore ?
Jel' sad treba da glasam za čovjeka koji bi to aminovao ????
I jedan i drugi su goovna, a mi nemamo normalnog čovjeka za koga bi glasali. Pardon mazohisti imaju za koga da glasaju, a i wannabe srbi.
Last edited by Rakun; 24-03-13 at 01:40.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Bolje nista da nisi rekao!
Ja neznam dje takva diskusija vishe moze da prolazi. Ja zaista sa neiskrenim sagovornicima nemam sto da zborim.
Last edited by Old Bone; 24-03-13 at 05:50.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Ja sam Istinu rekao, a Istinu govori samo prijatelj.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks