Page 60 of 119 FirstFirst ... 105056575859606162636470110 ... LastLast
Results 1,476 to 1,500 of 2951

Thread: Preśednički kandidati

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Takodje dosta dobro poznajem Srpsku politicku scenu, ali iskreno mene zanima ovo nase dvoriste, mnogo vise nego tudje.

Najiskrenije, gostovanje Bebe Popovica i njegova prica vrijedjaju moju inteligenciju. Mrzi me dalje da objasnjavam, necete mi zamjeriti.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Da je sreće, ne bi trebao on da dolazi da nam govori kakvo je stanje u crnogorskim medijima i o kakvom se novinarstvu radi. U Crnoj Gori praktično nikad nije ni postojao medij koji nije bio nečija produžena politička ruka, ali ni to nije toliko pogubno koliko činjenica da kritika medija bukvalno ne postoji.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Pa kad se tamo pripremaju mnoge "sadnice" a bogami i materijal za prehranu istih, sve je to zbog naseg dvorista..
    Covjek je otvoreno rekao sto zna i misli i to je ok.. Bar meni.. A da je ikome isao na ruku sem istini i razbijanja tabu tema - nisam primijetila..
    Covjek je u CG vise nego ja i Crnogorac koliko i ja pa ne mogu da gledam iz drugacije perspektive - i izolacionizma koji primjecujem u CG - niko ne smije nista reci ako nije aktivan u politici CG itd itd.. Meni je to djetinjasto razmisljanje jer CG nije izolovano ostrvo nego Drzava koju posmatraju svi koje CG interesuje i toga ce biti sve vise javno i otvoreno..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Reci cu jos samo ovo, 100% znam da je ovaj covje veceras nekoliko puta lagao. Ili ako je teska rijec, nije govorio istinu. Da pojasnim, uopste ne mislim an pricu o nezavisnim crnogorskim medijima, jer takvih nema.
    POrazno je sto je ova Ziva istina postigla cilj koji je imala, kod veceg broja gledalaca.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ja nista nisam vidjela kod njega kao cilj, odluke sudske su odavno poznate, sto ne eliminise ni prljavstinu i sve one koji su u 90-tim nemoralno profitirali i u poziciji i opoziciji.. Podaci su zanimljivi, i nista ne mijenja sto moj izbor kao kandidat nije prosao...
    Simpaticno i zanimljivo do agresivne sujete g. Sukovica koja jeste bila zamor i opterecenje.. Ali, sta se moze...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Reci cu jos samo ovo, 100% znam da je ovaj covje veceras nekoliko puta lagao. Ili ako je teska rijec, nije govorio istinu. Da pojasnim, uopste ne mislim an pricu o nezavisnim crnogorskim medijima, jer takvih nema.
    POrazno je sto je ova Ziva istina postigla cilj koji je imala, kod veceg broja gledalaca.
    Поразно је и то што Вијести, Дан и Монтиор имају прођу год барем пола људи у ЦГ.

Ми нормални можемо само да се завалимо и посматрамо како се клапарају...
    Click image for larger version. 

Name:	smiley_popcorn.jpg 
Views:	58 
Size:	2.1 KB 
ID:	105726
    Last edited by BAR; 22-03-13 at 23:47.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Moram da primijetim da je prilično ironično da se pozivaš na lična iskustva i saznanja u vezi laži koje je izgovorio Popović (a ne sumnjam da ih je bilo, da se razumijemo), ali koliko mi se čini, taj argument nije prolazio kod tebe kad sam se ja pozivao na neposredna iskustva i saznanja u vezi jednog bivšeg političkog lidera i količinu laži koju on konstantno iznosi.

Čemu onda iščuđavanje tome što su ljudi više spremni da vjeruju javnoj ličnosti sa političke ili medijske scene sa kojom se identifikuju nego običnim ljudima koji imaju nešto da kažu na tu temu (pa još na forumu)? Ljudi jednostavno prihvataju kad neko u javnosti kaže ono što oni žele da čuju - a ovaj lik nije ni prvi ni posljednji koji će javnim nastupom postići taj efekat kod ciljne populacije.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    57
    Thanked in
    43 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Otkačili bi se mi Srbije vrlo rado ali neće ona nas

Da li znaš da predsjednik Srbije ne priznaje Crnogorce kao naciju ? A taj isti grobar je dok su trajali izbori tražio Milovu podršku (pojma nemam zašto)

Da li znaš da se Srbija priključila tužbi Episkopije budimljansko-nikšićke protiv Crne Gore (na Evropskom sudu u Strazburu) u kojoj se traži teritorija Crne Gore ?

Da li znaš da Srbija želi na silu da gradi hidrocentralu na teritoriji Crne Gore ?

Meni smeta što bi Lekić sve ovo aminovao

Tako da ni iz daleka ne možeš reći da su normalizovali odnosi između Srbije i Crne Gore tj. da funkcionišemo kao bilo koje normalne susjedne zemlje od kojih jedna nema aspiracije prema drugoj(kao austrija i švajcarska)

Da li Milo i kompanija muzu tu kravu koliko igdje mogu, MUZU. Ali ima odličnog dobavljača materijala u liku Srbije i srpsko-nacionalističkih partija u CG.

Pozitivna je počela sa po meni izuzetnim programom
    "bili smo i jesmo za Državu Crnu Goru, sada je krajnje vrijeme da se okrenemo ekonomiji" i PZP je imao identičan program ali su usrali motku na isti način na kojo je to i PZP uradio (samo daleko kulturnije)
    Nema druge, do da glasas ponovo Fica. Jes' da je neustavno, ali ko te pita. Bolje Fico kvazi retard, nego Lekic gospodin.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Ja ti samo dadoh neke činjenice novijeg datuma. Da se začepe usta o tome kako ne treba da nas brine Srbija, a za koga ću da glasam ću tek da vidim i jedan i drugi imaju ogromne minuse.
    Pošto si ti taj koji priča da Srbija ne treba da nas brine ne komentarisa teritorijale aspiracije Srbije prema Crnoj Gori.

Da je Pajović kandidat bez razmišljanja bih glasao za njega ako su ova dvojica druge opcije
    Last edited by Rakun; 23-03-13 at 00:24.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Ja ti samo dadoh neke činjenice novijeg datuma. Da se začepe usta o tome kako ne treba da nas brine Srbija, a za koga ću da glasam ću tek da vidim i jedan i drugi imaju veeelikih minusa.
    Zar nije logičan slijed tog zaključka jednostavno ne izaći na izbore?

Treba razmisliti da li je jedan od te dvojice vrijedan potrošenog vremena i eventualno goriva neophodnog da bi se obavio taj ritual glasanja.

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Ako vec neces da glasas za nikog izadji i prekrizi listic, ali nemoj da ne izadjes.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Sh0ne View Post
    Ako vec neces da glasas za nikog izadji i prekrizi listic, ali nemoj da ne izadjes.
    Objasni mi svrhu tog postupka i korist koju neko može imati od toga, pa ću to i napraviti.

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Nista, nemoj izlazit...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Okej, objasni onda radi drugih koji čitaju ovu temu.

Thanks Thanks Given 
    52
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    37 Posts

Ne mogu, umoran sam, odoh u krevet.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Možeš sjutra.

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

I mene zanima..
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Zar nije logičan slijed tog zaključka jednostavno ne izaći na izbore?

Treba razmisliti da li je jedan od te dvojice vrijedan potrošenog vremena i eventualno goriva neophodnog da bi se obavio taj ritual glasanja.
    I ODGOVORNOSTI. Mada je to strana rijec ljudima tamo(ali posledice nisu bez sto se cude i prave poslije da oni ni luk jeli ni mirisali nisu).

Ljudi su odgovorni za koga glasaju i koga biraju. Nije to bezveze cin, to ti dodje ka potpis iza toga covjeka i sve sto on uradi.
    Last edited by Ego_and_his_own; 23-03-13 at 00:56.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Ka zirant!

Ko glasa ove taj im je zirant (kod MMF-a)

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Ispade Leka fleka na 71 strani... juuu!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Pa kakva je to djecurlija kad ih Beba ovako presheva?

Salu na stranu, a jesam se presmijao. Ovoga Bebu vazda posalju sa "interesantnim" podacima, ali onako mu slucajno ispadnu inace mu nije namjera bila, on se stio vishe koncentrisat na teoretsku fiziku i kvantnu mehaniku.

Lekić:

"Kao pravna država (Italija) bavili su se svojom mafijom i proučavajući njih, stigli su do saradnika iz Crne Gore – do državne elite", rekao je Lekić

Pa zar nije ovo ljudi show!!!
    Last edited by Ego_and_his_own; 23-03-13 at 04:11.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    57
    Thanked in
    43 Posts

Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    I Crna Gora je sastavljena od 6 naroda... Od kojih su 5 bili zrtve ovoga jednoga.

8 godina oni zavlace crnu goru oko jezika samo, pa im zastava bode oci pa himna, pa neznam ni ja sto. Sve su radili da sputaju crnu goru naprijed i to ponajvishe time sto neuvidjaju da su porazeni, postidjeni i pobijedjeni. I ni to ih ne priziva pameti! No oni negiraju zlocine, sakrivaju zlocince i brane ih.

jel to ponasanje naroda koji oce naprijed? Nije sigurno!

Ponasaju se taman ka na kosovo, odugovlace. Ali sve na svoju stetu i stetu svakog drugog u CG.

Pogledaj sve te srpske osptine to je sve propalo iako je bivalo i u njihovim rukama. niti skola imaju niti su napredni niti imaju ikakvog napretka. Ko u zemlje cetvrtog svijeta. nemaju sta da obucu!

Ali imaju 3 prsta, slavu slabu veceru bez kosova i NADU da ce jopet SRPSTVO ustati, samo moraju da se strpe i pretrpe dok ovi njihovi celovodje bucaju sa milove trpeze (a narodna je to trpeza, no oni je tako vide). I josh imaju veliki grijeh! Sto su podrzavali zlocince i ubice i zlotvore koji su zemlju unistili i doveli je na stup srama i propasti.

A po Lekicu i kako on i Vujanovic vode kampanju se vidi kakve su to licnosti.

Nema tu nista novo, sve stare price i stare podjele. kampanje su im ko da su ih babe radile, igraju se gluvih telefona i opanjkavuju jedni druge. Smrt Jovanovica im je tema a smrt toliko naroda im nebitna.

Drvad su to izrasla u vremenu kad drugacije drvo bez "pogodno" nije moglo rasti.
    Iako su bile zrtve srpskog naroda, kako ti kazes, bile su kad su Milo Djukanovic i Filip Vujanovic bili veliki SRBi, to ne zaboravi. A sad su satro veliki Crnogorci, a kad smo kod himne zaboravio si da Vujanovic ne postuje dvije zadnje strofe, pa posto vidim da ti je to bolna tacka, kako ces mu glas dati, a on te ne postuje?
    A sto se tice jezika, prijatelju, no je to duga tema, vidi kod Njegosa, koji se jezik ovdje vazda govorio i ucio u skolama i sve ce ti jasno biti. I to je jedna od manipulacija od ove lopovske vlasti, na koju se prima vecina Crnogoraca, ali sto ces, zato smo tu gdje jesmo. Nigdje.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    57
    Thanked in
    43 Posts

Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    Iha!

Sva DF je bila u komisiju i svi cute a ti to preskacesh.

A nedoumica nikakvih nema.
    Ma jebe mi se za DF, svudje imaju kupljene ljude, ovdje pricamo o Lekicu, on je cist ka' suza.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by aleksa007 View Post
    A sto se tice jezika, prijatelju, no je to duga tema, vidi kod Njegosa, koji se jezik ovdje vazda govorio i ucio u skolama i sve ce ti jasno biti. I to je jedna od manipulacija od ove lopovske vlasti, na koju se prima vecina Crnogoraca, ali sto ces, zato smo tu gdje jesmo. Nigdje.
    Zanimljivo kako poslije par užarenih postova na viđelo izbiju pravi motivi nečije političke orjentacije.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    57
    Thanked in
    43 Posts

Ja ti samo dadoh neke činjenice novijeg datuma. Da se začepe usta o tome kako ne treba da nas brine Srbija, a za koga ću da glasam ću tek da vidim i jedan i drugi imaju ogromne minuse.
    Pošto si ti taj koji priča da Srbija ne treba da nas brine ne komentarisa teritorijale aspiracije Srbije prema Crnoj Gori.

Da je Pajović kandidat bez razmišljanja bih glasao za njega ako su ova dvojica druge opcije
    Ja ne znam stvarno kakva je to suplja prica o teritorijalnoj pretenziji Srbije prema Crnoj Gori?! Dje? KAd? Ja jedino znam o teritorijalnim pretenzijama Hrvatske prema Crnoj Gori, slucaj Prevlake i Sutorine u Igalu, ali tu vas nema nidje Crnogorci da branite teritoriju, jer su vam miliji braca Hrvati, nego braca Srbi, iako ste s Hrvatima se gledali preko nisana na hercegovackom ratistu i kad ste harali po Dubrovniku na celu sa Ficom i Djukelicem. Ali sto je jos gore tada ste se zvali Srbi, a sad mrzite sve sto je srpsko. A ko sebe mrzi, ne moze se dobru nadati.

Page 60 of 119 FirstFirst ... 105056575859606162636470110 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)