Pa naravno da su izmanipulisani. Baviti se nezavisnoscu Crne Gore, koja je nezavisna evo 7 godina i zapocela je pregovore za ulazak u EU je presmijesno samo zbog toga sto Djukelic s vremena na vrijeme baci poneku Kost(un)icu medju raju da ih malo zamajava, dok s druge strane sprema pljacku stoljeca sa KAP-om, gdje ce da ukrade dodatnih 200-300 miliona, a sve ce to raja da plati, i tu istu "nezavisnu" Crnu Goru salje u duznicko ropstvo u narednih 5 generacija, po meni ne da nije normalno, nego je retardirano, uz duzno postovanje, ali ne umijem blaze da se izrazim.
O kakvoj mi nezavisnoj Crnoj Gori ovdje pricamo, kad je sve rasprodato budzasto, i nista vise nije crnogorsko. KAP jevrejsko-ruski, Zeljezara turska, gorivo grcko, telefoni Madjarsko-njemacki, struja italijanska,... Crnogorci su robovi domacih i stranih mafijaskih udruzenja, a sve to zahvaljujuci Djukelicu, i vi razmisljate i dalje sta je bolje?! Sramota je zbog vase djece dopustiti sacici gladnih bijednika da vas dozivotno izrabljuje, a jos veca sramota je sto svjesno svoju djecu saljete u ropstvo nekolicini gnjida!
A Lekic jedino jeste korektan i jasan, ne znam ko je to jos?
Pa evo ti afera telekom.
Jel su srbi u komisiju parlametarnu bili?
I sto bi?
A svako ko ima internet moze da vidi sta su ucinjeli i da je USA uzela 100.000.000$ na racun hvatanja pljacke crne gore, a oni cute?
Dobili pare pa cute?
Novine cute
Svi cute?
Crna gora opljackana za milijardu dolara!!!!
Vase pare, vashe skole, vase ulice, vase bolnice, vashe ne tudje no vashe.
Amerikanci uzeli 100M$ u decembru 2011 gledaj 6 MJESECI POSLIJE:
http://www.vijesti.me/vijesti/afera-...a-clanak-80321
sad je 2013!!!!!
Last edited by Ego_and_his_own; 21-03-13 at 23:25.
Kad je bila prodaj Telekoma meni je to tako tesko palo jer mi je to profesija, i stetu koju su pocinili se nemoze izmjeriti!
Sjecam se Milice Pejanovic genija crnogorskog univerziteta kad je aminovala tu prodaju u novinama...
Ja sam poslao pismo cestitku agentu Americkog DOJ-a koja ih je sve raskrinkala. rekao sam joj Hvala i da mi je zao sto u mojoj zemlji nema takvih ljudi kao sto je ona.
Svaka joj cast! Ona je svojoj zemlji 100.000.000$ zaradila i zasluzuje da bude i dobro placena i postovana.
A ovi foliranti nista bez ponizenje i prezir svakog casnog covjeka.
Last edited by Ego_and_his_own; 21-03-13 at 23:36.
Standard crnogorske radničke klase koja je pokrenula AB revoluciju nezavisna Crna Gora neće dostići ni za nekoliko decenija.
Svi znamo šta su uradili sa tim standardom - odbacili ga, brutalno pokrali sopstvena preduzeća i sopstvenu državu, postali politički igrač koji je doveo do građanskog rata i totalne dekadencije u svim oblastima.
Tako da, teza ti ne stoji.
In vino veritas
Nemaju ljudi bre dje da se lijece, umiru po kuca jer nema mjesta, nemogu u bolnicu da ostanu jer nemaju para da plate da ostanu sa djetetom (16 eura sto li dnevno) malim. Nemaju!
Strava!
bedusnost i licemjerje ka kuga napala svakog.
I ti pravis zamjenu teza, kakvi crni Srbi? Ja svo vrijeme govorim otkacite se Srba, bavite se sobom! Afera Telekom nece biti nikad procesuirana dok je Djukelic na vlasti, valjda je to svima jasno! Zato michite ga vise, a vi ovdje raspravljate kome dati povjerenje? PA nakon sve ove price, zar ima nedoumica?
Ego tebra, oli mi objasniti o cemu ti pricas? Ja pokusavam, ali ne kapiram. Ovo sve sto si ti ispricao ovdje, nema ama bas nidje nikakve veze sa pozitivnom i stvari koje si nabrojao izdesavale su se prije nastanka pozitivne.
I sad pricas kako ljudi nemaju dje da se lijece i cuda... Vjerovatno je pozitivna za to kriva i treba je lincovati i ne pruziti im podrsku jer je drzava pocela da propada prije 23 godine...
Shone tebra, ja cu bit iskren sa tobom. ja mislim da ti nemozesh nikako da shvatish jer te nije briga.
A sto te nije briga nije moja briga.
Rat se dobija KOZNIM METKOM,
tri miliona Turaka, DONIRA SPERMU PO NJEMACKOJ,
ako nam SKOCI STANDARD,
oni i Kinezi ce rijesit problem nataliteta po Balkanu i sire,
tako ce naZijonalizam IZUMRIJET PRIRODNOM SMRCU,
a VJERA umire dva milenijuma, ali se ne zna KAD CE.
Marx je bio siguran da nije MARXIST, a ZIVAC je izgubio ZIVCE,
i otisa na ANAL.LITIKU, sve ce VRIJEME MAJSTORSKO RESETO DA SREDI,
I MENE I NEONSKO DA UTULJI, I SEKULU DA UFITILJI SA PLJEMENSKOM ZAJEDNICOM U REZERVAT , KANJON MORACKI.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Da dodam, ovima sto brinu o naZiji,
da u danska obdanista i skole, je vise od polovine KAFENKASTO i imaju CECARAVU KOSU,
sa ovim natalitetom u CGi i Srbiji, ce brzo biti rijeseno nacijonalno pitanje,
koje se moze ubrzat RATOM, ali nema potrebe , uzalud GUBIT GLAVU.
Ovi moji tici seru u Dasko gnijezdo, ne mogu odvojit za nasu MONOPOLSKU AVIKOMPANIJU, no za iste pare, stignu tri put u Spaniju i Italiju.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Otkačili bi se mi Srbije vrlo rado ali neće ona nas
Da li znaš da predsjednik Srbije ne priznaje Crnogorce kao naciju ? A taj isti grobar je dok su trajali izbori tražio Milovu podršku (pojma nemam zašto)
Da li znaš da se Srbija priključila tužbi Episkopije budimljansko-nikšićke protiv Crne Gore (na Evropskom sudu u Strazburu) u kojoj se traži teritorija Crne Gore ?
Da li znaš da Srbija želi na silu da gradi hidrocentralu na teritoriji Crne Gore ?
Meni smeta što bi Lekić sve ovo aminovao
Tako da ni iz daleka ne možeš reći da su normalizovali odnosi između Srbije i Crne Gore tj. da funkcionišemo kao bilo koje normalne susjedne zemlje od kojih jedna nema aspiracije prema drugoj(kao austrija i švajcarska)
Da li Milo i kompanija muzu tu kravu koliko igdje mogu, MUZU. Ali ima odličnog dobavljača materijala u liku Srbije i srpsko-nacionalističkih partija u CG.
Pozitivna je počela sa po meni izuzetnim programom
"bili smo i jesmo za Državu Crnu Goru, sada je krajnje vrijeme da se okrenemo ekonomiji" i PZP je imao identičan program ali su usrali motku na isti način na kojo je to i PZP uradio (samo daleko kulturnije)
Last edited by Rakun; 22-03-13 at 17:16.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Znaci Sukovic je doveo Bebu da bi pomenuo Lekica. Pih.
Da li ima iko ko moze progutati ovu pricu?
Ako jos jednom cujem od nekog kako je Vujanovic posten i co'ek iz naroda zapalicu ga. Klasican vuk u jagnjecoj kozi.
Ako je istina nek pominje koga hoce.. I sto rece g. Sukovic - "kako to da te podatke nema kabinet g. Djukanovica i g. Vujanovica u kampanji?" Pa normalno kad imaju samouke u timovima a ne profesionalce..
A ko su jedan i drugi kandidat za Predsjednika CG, znamo odlicno...
Nazalost nema g. Bojovica pa je dostupno samo ono sto CG gradjani zasluzuju..
Hvala Lepo
Beba dosao da isprica jos jednu bajku za crnogorsku javnost..
Meni je ovo gostovanje Bebe Popovica odvratno. Providno.
Majo, moracete mi vjerovati na rijec, ono sto je pisalo u Nacionalu, jednim vecim dijelom je 100% istina. Sto posto znam jer sam u tom tekstu nasla brojeve koje imam u telefonu, dogadjaje koje sam cula svojim usima...vjerujte mi. Beba je rekao da je sve laz. Toliko o istini koju govori.
Beba je doveden itekako sa namjerom bas u ovom momentu.
Pogledajte mu gestikulacije, ton dok prica...
Tipican elokventni Beogradjanin sa stilom.. Kao po sablonu da posmatram tog gospodina, i covjek koji je imao dosijee sa cinjenicama pred sobom, a mi nismo, tako da je tu u prednosti. Nemam neki otpor prema njemu jer prepoznajem mnoge info koje sam cula i u BG.. Poklapa se. Neobican je za CG "uho" ali to je to..
Da cuti o g. Lekicu, a fino je rekao i protiv CG predstavnika da su ponizni bili u BG i da stalno puze pred BG politicarima sa "izvinjenjem" sto postoje - kad su u pitanju bilo kakve CG odluke..
Tako da ne vidim da je ikoga preskocio..
Hvala Lepo
Мени је врло интересантан био овај дио о црногорским медијима и како они пласирају информације.
Овај је у ЦГ дошао по задатку.Вјерујем да је задњих дана велика паника у "незавиним" медијима, па се отварају ћесе и плаћају лобисти по Њемачкој.
Што се мене тиче очи повадили једни другима...
Last edited by BAR; 22-03-13 at 23:32.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Kako rekose buksovci on sve zna svudje je bio sve je vidio treba ga uhapsit.Bejale tamo ti sve znas niko drugi ne zna,
Pa odavno poznato kako se igra ping-pong sa info od Hrvatske, Bosne, CG, Srbije da bi se uokvirilo kako je potrebno.. To je bio tim od Milosevica koji je to radio i u toku najveciih netrpeljivosti preko svojih "novinara" u ex Republikama a i sire..
To rade i dan danas..
A on nije negirao ni brojeve telefona ni nista jer je objasnio i imenovao ko je ponio te podatke iz BG u ZG...
Hvala Lepo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks