Tj. da je Joveta ono uvalio. Svakon novom pobjedom mi je sve žalije aaaaaaaaaaaaa
Tj. da je Joveta ono uvalio. Svakon novom pobjedom mi je sve žalije aaaaaaaaaaaaa
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ne, imao je onaj crveni samo protiv Poljaka.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
kako kisa ima da lije u utorak :grumpy:
Bravo Mirko. Kakav sef.
Igra ocajna, i trener los isto, ali bitna su tri boda i to da skoro imamo drugo mjesto zagarantovano. Sad da se pokusa uzeti bod englezima, pa da se puca i na prvo mjesto.
I don't get lucky. I make my own luck.
E sad ovako ... Legende!!!! Ljudi moji, na ovakve terene se jedino dobija ka sto smo mi nocas dobili. Ovo su velika tri boda. Sto se tice taktike, svi smo geniji poslije utakmice ... Mene jedino brine sto mnogo gubimo ravnotezu u igri sa trecim spicem, ali isto kapiram da smo tanki sa veznim igracima trenutno. Jedino sto bih jos dodao je da Damjanovic MORA da igra, ako se vec igra sa tri spica. Lik se vrh uklapa sa Jovetom i Mirkom naprijed i uvijek je od koristi kad igra.
Sto se ostaloga tice, docekujemo engleze rastereceni, pa ko kome! Nadam se da je brna naucio lekciju iz baraza protiv Ceske i da cemo igrat protiv njih na kontre, jer nam protiv jacih taj stil igre najvise odgovara.
Mi$a slava mu i milost, izgubi more lopti prije no dade go, ali neka mu je prosto!! Joveta, iz onakve igre naseg tima, odlicno se snalazio da pokusa sa sutevima iz daljine. Steta sto sudija ne svira cisti penal kod njegove asistencije na kraju. Pekovic ... doktorat. Gledam kad je dobio crveni i mislim se, kad ovaj dobije zuti obicno dobijamo. E reko kad je dobio crveni ovo su 3 boda ka kuca!!!
Ajte u zdravlje i potrosite malo alkohola nacas. Valja se!![]()
Savo se nakon meca drzao za lozu i jedva je hodao, pa pretpostavljam da je to razlog zasto ga nece biti.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Pavicevic je dobio protiv Poljske prvo zuti pa onda direktno crveni... i ovo mu je sada drugi zuti
Samo da skrenem paznju onima koji misle da protiv engleske je i bod zlatan, a to su gotovo svi...
Ako bude X protiv Engleza nas realni poraz od Poljske u gostima salje u stresnu zavrsnicu gdje ce mozda i baraz biti upitan.
Ako pobijedimo Englesku baraz postaje dosta realan.
Zna li neko mozda oce li bit Engleza ka' prosli put , da se pravi show u Pg ?
Jovetic nastavlja sa samo njemu svojstvenim rjesavanjem situacija jedan na jedan sa golmanom. Nema veze dok god ima ljudi da se i dalje blamiraju braneci ga po forumima. Ko zna mozda ga krene nekad. U zadnjih par godina nije ali nikad se ne zna.
Igranje Kasalice umjesto Damjanovica je suvisno i komentarisat.
Mirko i Basa potvrdili klasu.
Kasalica je imao par dobrih prodora.Nikad mi nece biti jasno zasto kad dodju sa strane stanu i pocnu pasove nekakave i dodju do kornera i izgube,kad treba samo centrirati
Moldavia vs Montenegro - Mirko Vučinić gol (22/3/2013 RTCG ...Europe World Cup Qualification)
Ne kapiram ovu euforiju, jer bukvalno ni 20% posla nije završeno, a već se đuska, pakuju koferi za Brazil, slavi i pije u grad?
Jesam li ja nešto propuštio?
Svaka im cast.
Jos samo protiv Engleza da izvuku bod i bice dobro 8-)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks