da se ovo nije snimao pobjesnjeli maks u podgorici?![]()
TAKUMI
Dodjite u Zagoric da vidite sta je kretenizam, imaju ispred kuce dvorista od 200m2 a svi na trotoaru ostavljaju kola da se ne moze proc, nego ti fino po ulici pa valjda preteknes...
2 in 1.
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ne, to je 1 in 2.
TAKUMI
Kako god, ovo je bezobrazluk i bahatost.
Pri tome ni onaj karavan u pozadini nije ništa bolji. Teško je bilo uradit paralelno parkiranje nego onako preko ivičnjaka na ulaz od zgrade jer je lakše?.
Sprdnja.
Last edited by hercules; 22-03-13 at 15:41.
Snimi Golfa III u backround. I to je bezobrazno.
TAKUMI
Sto si im sakrio tablice? Da nisi ti jedan od njih :devilish: ?
![]()
dobro ovaj je bar ostavio mjesta da moze neko uci pored
She is only here to annoy herself!
Objektivno da je octavia pravilno parkirana..
Sent from my ...
f6
Kako da objasnim ovome sa Golfom da ne smije ostavit volan u ful lock - zato sto stradaju SELENI.
TAKUMI
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Last edited by useruseruser; 22-03-13 at 20:14.
Duja i kampus, the killers!
TAKUMI
vidis zato je pasat karavan dobio free mjesto inace nista![]()
Juce kroz grad divljanje golf 4 cg tablice ne stajanje pjesacima preticanje u dalmatinsku desnom stranom da ne povjeruje coek sto gleda...
najbrzi yaris u gradu
Evo za Vladina vozila da vidimo baš oće li što napravit,mada su izbori blizu pa će prije bit da je još jedno prazno obećanje.
Vlada poziva građane da prijave zloupotrebu službenih vozila
Ali sve je manje pc cg i pg mn vozila... Mijenjaju se tablice. Predlog Pozitivne je odlican da sva drzavna vozila imaji obojane tablice tipa crveno, zeleno (slicno ako policija i vojska) ljer bi bili lako uocljivi
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Teško da ćeš imat priliku mene da fotkaš na parkingjednom sam se parkirao na mjesto za invalide jer nijesam znao da je bilo označeno tada, i tako me sramota bilo iako je parking bio poluprazan kod Pravnog fakulteta. Bila je nedjelja veče.
A ovo je da ne odajem vlasnike, možda se prepoznaju na forum.
Evo još jednog divnog primjera...
![]()
Mene je isklepa komso ispred zgrade jer sam se parkirao na parking mjesto dje on parkira BMW-a (parking izmedju bloka 5 i 6... ispred ruskih)
Ima se za tablicu 200, ali ne 0.5 za parking. Imace 125 ako dodje spider
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks