Tacno tako. Dakle za skoro iste pare imas: kod M-kabla Internet, kablovska na vise TV-a + Digitalna TV u odnosu na T-com samo internet. Pa vidite ima li tu imalo logike i dalje da Vas dere T-com cijenom interneta.
A uzgred budi receno, izgleda se vise ne zovu T-COM, nego TELEKOM. Malo malo pa mijenjaju naziv firme. A T-com naziv su poceli da koriste unazad 5-6 godina.
Last edited by radja; 15-03-13 at 15:41.
zna li ko koje recivere daju u kabl...
što će vam ovaj lezbo program noćas?
Evo danas u Pljevlja startovala nova programska shema. I na flajeru koji sam dobio prije nekoliko dana pise da ce biti izmedju osatalih i sledeci kanali: NTV Montena, MBC i 777. Nijedan od ovih 3 kanal nema. Zvacu ih da vidim sta ce reci.
Je li ko u Pljevljima jos ima problema sa ovim kanalima ili u drugim gradovima?
a što će ti ta 3?![]()
ma neka ih ima onako. Je li ovaj 777 samo sportski? Odnosno nesta u vezi kladionica?
A nekad dok sam imao na obicnoj anteni MBC bio je ona budala od voditelja koji je vodio kviz. Lud 100 gradi. :unconscious:
ne gledam ti ja to, znam da ima reklama masu. a to znam jer sam jedno vrijeme loto čekala![]()
Ako je pisalo da ce biti ta 3 kanala treba da ih ima, nebitno kakvog su kvaliteta.
Tu es mon héro!
meni je modem neki thomson...
![]()
Last edited by goozica; 18-03-13 at 17:23.
Danas su mi proradili Montena, MBC i 777. Osim ovog 777 ovi su stvarno sprdnja programi
A sto si ocekivao.. Da budu kao HBO?
Stavili su od prije dva dana na RTCG 1, RTCG 2 i TV777 automatski format slike 16:9, WTF!?? Na kanalima koji izvorno emituju svoj program u 4:3 formatu slike!? :confusion: Da ne povjeruješ šta rade. A na svim ostalim kanalima koji treba da idu u formatu 16:9 (npr. svi Sportklub kanali, Arenasport, Eurosport, Nat geo, 24Kitchen, Explorer, History, Fashion tv, Raiuno, ...) ne umiju to da podese kako treba a našli su to da rade na ova tri pomenuta kanala.:beaten:
ova kablovska je prva liga koristim net i kablovsku od samog pocetka i prezadovoljan sam
Da nisi direktor![]()
---Chelsea Fc---
e da sam direktor bilo bi fino nego sam jedan od zadovoljnih korisnika
Meni zadnjih 10 dana stalno neke crte se pojavljuju, tacnije mrezasta slika na RTCG1 i RTCG2, ne mogu se normalno gledati ti kanali. Imali ko od vas u pg istih problema?
za prelazak na prosireni dtv paket,jel zna neko tacno sta se i koliko placa....jel samo skuplja pretplata 12.95 +1e ili ima jos nesto.u flajeru se spominjalo nekih 29e.sad kazu nema toga..
Potpises novi ugovor, platiš euro u filijali odmah... I ubuduće ti je račun veći za euro od standardnog računa...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Digitalizovan osnovni paket kablovske TV + 20 novih digitalnih TV kanala ukupno 12,95 + 1 euro za taksu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks