Da, ali je imao najveceg dumbass-a za volanom...
http://www.gptoday.com/full_story/vi..._in_Australia/ Ferrari was the fastest car in Australia
Last edited by massa; 21-03-13 at 20:26.
LPGTECH 067 854 548
Da, ali je imao najveceg dumbass-a za volanom...
TAKUMI
Kakav je Izi saljivdzija ljudi, vidjeste li?
Btw, nije odavno bio shitting gauge.
Frende, da cekamo do Malezije, il da ga postavljamo odma?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
sjecam se tada sam gledao na RTL, i u tom periodu (i sad vjerovatno) su imali onu bolesnu naviku da po nekoliko puta prekidaju trku zbog reklama, koje su trajale, trajale i trajale...
vidis posle kad se vrate u program ono se izdesavala neka preticanja, pitstopovi... kako smo samo pizdzeli od toga ja i burazer.
nedje kasnije su se dosjetili da pustaju reklame a gore u cosku da ostave kao jedan mali przorcic dje se i dalje moglo pratit desavanja, nije nas srecnijih tada bilo!![]()
mene nije bilo srecnijega kad sam mogo bilo dje pratit trku... jer u to doba 95-96 tesko se moglo dje pratit bez satelitske...
i nikad nista nisam uspio da razumijema na njemacki.... toliko gledanja trka i ne moze da mi udje u uvo neam sanseznaci ama bas nista....italijanski i engleski lagano
![]()
Ja sam kod komsije isa da gledam, koji nije trpio onaj zvuk pa smo mi ka djeca gledali na mute. I to mrtvi zadovoljni.
Znam da sam 97 SVO KOMPLET biciklo bio ispisao NJEGOVIM imenom![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Drugi slobodni trening pripao Kimiju Raikkonenu
Nakon što je završio drugi na prvom slobodnom treningu, Kimi Raikkonen bio je najbrži na drugom slobodnom treningu i time potvrdio svoju ali i Lotusovuodličnu formu. Svoje najbolje vrijeme ostvario je u 36. minuti treninga a kasnija kiša pobrinula se da to vrijeme i ostane najbrže.
Tik iza njega smjestili su se Sebastian Vettel i Felipe Massa dok su Fernando Alonso i Mark Webber kompletirali najbržu petorku. Romain Grosjeanpotvrdio je formu Lotusa šestim mjestom i sutra nas očekuje zanimljivi trobojLotus-Red Bull-Ferrari.
Mercedesi i Force Indije su zauzeli preostala četiri mjesta od najbržih 10 dokMcLarenova banzai strategija s nekoliko novih, neprovjerenih dijelova, nije urodila plodom te su završili kao jedanaesti i dvanaesti.
Ostatak mjesta zauzeli su Sauberi, Williamsi i STR, čime je i više nego očito iskazan pravi odnos snaga, ikako se radi o slobodnim treninzima. Naravno, trening je bio kišni i nije se moglo propisno testirati eventualne nove dijelove ali sutra je novi dan i očekuju nas zanimljive kvalifikacije.
Može li Kimi još jednom izvući zeca iz šešira i uvjeriti nas da Australija nije bila nikakav magični trik nego realna situacija (a svi znamo kakva magija se događala prošle godine na početku sezone), saznati ćemo već sutra ujutro.
Treći slobodni trening na rasporedu je sutra u 6 sati ujutro dok kvalifikacije gledajte na Sportskoj TV i Kreator TV sutra u 9:00.
1. Kimi Raikkonen Lotus-Renault 1m36.569 28
2. Sebastian Vettel Red Bull-Renault 1m36.588s + 0.019s 27
3. Felipe Massa Ferrari 1m36.661s + 0.092s 33
4. Fernando Alonso Ferrari 1m36.985s + 0.416s 23
5. Mark Webber Red Bull-Renault 1m37.026s + 0.457s 29
6. Romain Grosjean Lotus Renault 1m37.206s + 0.637s 26
7. Nico Rosberg Mercedes 1m37.448s + 0.879s 32
8. Paul di Resta Force India-Mercedes 1m37.571s + 1.002s 30
9. Lewis Hamilton Mercedes 1m37.574s + 1.005s 32
10. Adrian Sutil Force India-Mercedes 1m37.788s + 1.219s 10
![]()
Ajde da cekamo do sjutra...
I sad su te reklame, mislim ne te nego neke druge ali stalno ih vrte. Ja sam tada pratio na RTL, u USA na Speed TV...
Ufffff....
Znam.
Ni ja, sanse nema. Onda sam jedva cekao da kupim novi Auto Klub ili Auto Blic i da procitam sve...
LOLCINA
TAKUMI
Kimi favorit za pobjednikaovo nije bilo jos od 2008. ili koje bjese
![]()
She is only here to annoy herself!
Ima sanse jedino ako bude suvo. Ako bude kise, Lojzek ce dobit, ili Kmica.
TAKUMI
kad je kmica dobio zadnju trku po kisi?![]()
Monaco 2008, Silverstone 2008. Problem kod ovogodisnje formule su gume. Svi bolidi se ponasaju isto sa gumama osim Lotusa. Razlog? Pa Pirelli je testirao gume sa 3 godine starim Renolovim bolidom, i izgleda da su te podatke uzeli i ovi iz Renola, i to je to, a to nije fer.
Last edited by Fabia_Elegance!; 22-03-13 at 14:22.
TAKUMI
eto, prije 5 godina...![]()
a bilo je fer kad su gume radili za vaseg favorita?![]()
Tada je bilo nesto drugo. U to vrijeme Bridgestone si koristili Ferkani, Minardi i Jordan. Michelin su koristili ostali. Bridgestone je saradjivao sa Ferrarijem zato sto ovi ostali nikako nisu mogli do pobjede. Radili su Bridgestone koje su ogovarale Ferrarijevom bolidu, primarno i onda ovi ostali su morali da rade bolide koji odgovaraju tim gumama. Dalje, niko nije kriv Michelinu sto nije imao intermedijalne kao Bridgestone.
TAKUMI
je li ti stvarno VJERUJEŠ u ovu glupost o gumama i lotusu?
šalji mejl odmah onim budalama Njuiju, Matešicu, LDM-u, Vitmaršu... ONI JOŠ NE ZNAJU ZA TE TAJNE PODATKE O PIRELIJU I LOTUSU!!!
Džabe im MILIJARDE, kad su tako naivni, pa ih prevesla lotus..
In order to ensure complete impartiality, the test team will be run solely by Pirelli
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks